writing-img

RE: Novembrke 2005 - 5.del

clock-img

03.02.2011, 20:01

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Joooooj, jaz bom pa bankrotirala zaradi te zobne miške! Danes je s telovadbe spet brez enega zobka prišla! user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

03.02.2011, 20:17

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Joooooj, jaz bom pa bankrotirala zaradi te zobne miške! Danes je s telovadbe spet brez enega zobka prišla! user posted image  

user posted image

Kaj pa novembrčki - že kaj izgubljajo zobke?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

03.02.2011, 20:35

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Jaka že komaj čaka, da mu kateri zob odpade, ampak ponavadi je to nekje pri 6ih letih.   

clock-img

03.02.2011, 22:16

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

Helo čveke

Vidim, da me ne pogrešate user posted image  Jej, jej...

Veste kaj sem sedaj delala?  user posted image  Malo brskala po "starih" slikah. In sem našla tole:

[link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=30289#imageShow][/link]

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

clock-img

03.02.2011, 22:17

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

user posted image user posted image user posted image  zakaj pa zdaj to ne deluje user posted image

Niti link ni aktiven user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

clock-img

03.02.2011, 22:21

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

Urša, kako? Six pack imam pripravljen...user posted image  Sem na nizkem štartu za dihanje user posted image

inteligence.

clock-img

03.02.2011, 22:34

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Urša, kako? Six pack imam pripravljen...user posted image  Sem na nizkem štartu za dihanje user posted image

O, fino za 6 pack! user posted image user posted image user posted image  Zaenkrat nič še ne kaže. Jutri imam CTG, pa verjetno me bo tudi pregledala. Bom sporočila!

clock-img

04.02.2011, 01:33

clock-img

petarda

pencil-img

10119

O, fino za 6 pack! user posted image user posted image user posted image  Zaenkrat nič še ne kaže. Jutri imam CTG, pa verjetno me bo tudi pregledala. Bom sporočila!

Dobro opravi. user posted image user posted image user posted image  Mogoče te pa kar pošljejo rodit. user posted image

clock-img

04.02.2011, 01:35

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Helo čveke

Vidim, da me ne pogrešate user posted image  Jej, jej...

Veste kaj sem sedaj delala?  user posted image  Malo brskala po "starih" slikah. In sem našla tole:

[link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=30289#imageShow][/link]

No...zdaj me pa firbec matra kaj si našla... user posted image user posted image user posted image ....mi pa če kopiram link v iskalnik vrže samo osnovno stran albumov user posted image

clock-img

04.02.2011, 01:38

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Koliko pa prinese miška? user posted image

Petardito je bil pa ravno danes pri zobozdravniku, ker že nekaj časa jamra, da ga bolijo zobki... in je bil ful priden na stolu, eno uro je držal usta odprta, sodeloval, ni da ni...mu je naredil dve plombici, čez štirinajst dni gre še po eno, pa en zobek bo treba pogledat, če ga bo treba zdravit. user posted image  So pa zaenkrat še vsi notri, ja...

clock-img

04.02.2011, 08:42

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Pri nas je prinesla 5 eur na začetku, zdaj je pa že bolj skromna-2 eur na zob. user posted image  pa je Nika vsa vesela! Je rekla, da špara za hišo, da bomo imeli lahko še eno punčko, ker bo v stanovanju premalo prostora. OMG! user posted image
Aja, čep se mi je odluščil! Zdaj me pa še G mal prešlata, pa bo! user posted image  Jooooj, sem polna adrenalina! No, saj čep ne pomeni še nič, ampak začetek je, sploh pa imam že popadke, ki so zaenkrat še neredni in obvladljivi. user posted image

clock-img

04.02.2011, 09:24

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Ajoj Urša, zdaj sem še jaz polna adrenalina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Danes imam čas za kak six pack user posted image

Pri nas je zobna miška prinesla 1€ le za prvi zobek, ob naslednjem sva se pa pogovorila, da je zobna miška itak mami user posted image (kar je rekel da že tako ve) in da mami nima denarja za vse njegove zobe user posted image
Sicer je pa tudi za Božička že prijavil, da ve, da so to starši, pa sem ga (ker je bila zraven Tina user posted image ) na hitro utišala, naj kar verjame v Božička (in Miklavža, Dedka Mraza), drugače nič več ne bo dobil, saj ima polno rit vsega user posted image , mami in ati pa tudi na toliko denarja, da bi mu nakupila vsa željena darila user posted image

clock-img

04.02.2011, 11:19

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Goooooo Urša! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.02.2011, 11:23

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Jooooj, me šraufa! user posted image user posted image  Ob 12h imam CTG. Če me pošljejo direkt v porodnišnico, ti javim Petarda na GSM. Uf!

clock-img

04.02.2011, 13:17

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Urša, potemtakem bo verjetno 4.2.2011 najlepši datum user posted image user posted image

clock-img

04.02.2011, 13:20

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Urša, drži se. user posted image user posted image user posted image user posted image Mogoče že dihaš, pa bomo dihale s tabo.

clock-img

04.02.2011, 13:42

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

user posted image user posted image user posted image
go, Urša, go!
user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

04.02.2011, 13:48

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Jooooj, me šraufa! user posted image user posted image  Ob 12h imam CTG. Če me pošljejo direkt v porodnišnico, ti javim Petarda na GSM. Uf!

...letim telefon čekirat user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.02.2011, 13:50

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Nič še ni.... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vseeno ne bodo škodile user posted image

clock-img

04.02.2011, 15:26

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Še sem tukaj!

clock-img

04.02.2011, 15:27

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Novice:
G je rekla, da je šel čepek že cel ven, odprta sem 2 cm in naj grem jutri zjutraj v P rodit, če me ne bo že danes prehitelo. user posted image user posted image user posted image  

clock-img

04.02.2011, 15:38

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Novice:
G je rekla, da je šel čepek že cel ven, odprta sem 2 cm in naj grem jutri zjutraj v P rodit, če me ne bo že danes prehitelo. user posted image user posted image user posted image  

Ooooooooo super! user posted image user posted image user posted image user posted image  Držim pesti, da se začne že kmalu... ampak to mi pa ni jasno...kako naj greš kar zjutraj rodit? Tudi, če se ne bo nič dogajalo? (popadki, voda...) Ker jaz sem bila kar nekaj časa brez čepa in 2cm odprta...pa ni dogajalo nič user posted image

clock-img

04.02.2011, 16:14

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Jaz imam popadke, tako da me zvija, samo niso redni...še.

clock-img

04.02.2011, 16:18

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Jaz imam popadke, tako da me zvija, samo niso redni...še.

No, resnično upam, da se ti še danes razvijejo redni popadki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... In če bodo do jutri zjutraj še vedno samo tako neredni oziroma, če poniknejo...moraš vseeno v P?

clock-img

04.02.2011, 16:23

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Ja, rekla mi je, da vseeno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem