writing-img

RE: Novembrke 2005 - 5.del

clock-img

08.02.2011, 15:05

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Kakšen pa je to bigdeal kupon?user posted image

BigDeal.... poguglaj in preberi, v čem je štos. user posted image  itak da sem jih preko FB zahaklala. Ampak veš kaj... če je kaj res takega, kar bi ITAK kupil, se splača user posted image user posted image user posted image  No, te fotoknjige sem do zdaj kupila in pa prevleko za laptopa user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

08.02.2011, 20:04

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Se mi katera pridruži pri six packu user posted image user posted image

clock-img

08.02.2011, 20:17

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Nobene user posted image user posted image ...ej, saj imam Pata čips zraven user posted image

clock-img

08.02.2011, 21:11

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Nobene user posted image user posted image ...ej, saj imam Pata čips zraven user posted image

Jaz se pridružujem z deci črnega refoška user posted image .... Pa naj bo na Izakovo zdravje user posted image . Urša je napisala, da so leteli po avtocesti kot nori, ko se je začelo in prišli čisto na knap, tak da tudi za klistir ni bilo časa user posted image  je potem v 40 minutah rodila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.02.2011, 08:27

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Uh, Urša pa je res ekspresno opravila. Sicer pa ni čudno, če je že cel teden imela take in drugačne popadke user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

09.02.2011, 11:55

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Urša je napisala, da so leteli po avtocesti kot nori, ko se je začelo in prišli čisto na knap, tak da tudi za klistir ni bilo časa user posted image  je potem v 40 minutah rodila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O Urša bravo user posted image user posted image user posted image  Dobro da si prej pošnofala kje je porodnišnica user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.02.2011, 13:37

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Urša je napisala, da so leteli po avtocesti kot nori, ko se je začelo in prišli čisto na knap, tak da tudi za klistir ni bilo časa user posted image  je potem v 40 minutah rodila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O Urša bravo user posted image user posted image user posted image  Dobro da si prej pošnofala kje je porodnišnica user posted image user posted image user posted image

Sem jaz isto pomislila user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Drgač pa....dobila sem račun za mobitel.... 89,64 EUR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....ampak ajde....so bile res cel mesec izredne razmere user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.02.2011, 20:06

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Zdajle si bom pa privoščila skledo sladoleda user posted image user posted image se mi ga je takoooo zluštalo, da sem pet do sedmih še v trgovino letela user posted image ...in zdaj komaj čakala, da se otroka v posteljo pospravita user posted image user posted image user posted image Planica in Piran (čokokoko) padeta, njammmm user posted image  

clock-img

10.02.2011, 07:47

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Dobro jutro user posted image

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.02.2011, 08:20

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Dobro jutro! Hvala za user posted image .

Joj, kup norenja že navsezgodaj... user posted image user posted image  vstanem mal prepozno user posted image ... ...spedenat sebe, otroka, šibamo k zobarju, kot zanalašč tam Anže mal mikico zmoči, da sva se mogla še it domov preoblečt.... ...avto žejen, da se verjetno niti do službe ne bi pripeljala... ...ampak mi je uspelo biti 2 minuti do v službi user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj zdaj ko sem spila kavico je že vse lepše user posted image

clock-img

10.02.2011, 08:25

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

...popoldne pa ponovimo vajo ... ... trening, floorbal, avto do konca natankat user posted image

clock-img

10.02.2011, 15:47

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Hvala mojim novembrkam za cestitke!Mi2 se fajn rihtava in komaj cakava,da prideva domov k najini druzinici.Ja,res sreca,da sva sla prej poiskat porodnisnico,drugace bi bila kriza!Lepo vse pozdravljava,Izak in Urša

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

10.02.2011, 20:24

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Urša me veseli, da ste dobro user posted image . Večkrat čez dan pomislim na vaju 2. Še naprej se lepo rihtajta in hitro domov k očiju, bratcu in sestrici. user posted image

clock-img

11.02.2011, 10:01

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Urša tudi za naše strani čestitke, pa da se ti vsaj malo čas ustavi, ker jaz sploh ne vem kdaj mi je miha zrasel.... ne morem verjet, da bo že 2 leti staruser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

11.02.2011, 20:41

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Urša lepo da si se oglasila user posted image . Pridno se cartajta z Izakom user posted image user posted image user posted image

Ada, res gre hitro čas, tudi jaz komaj verjamem, da bo tvoj Miha ravnokar že 2 leti star user posted image .  ...ja, čez pol leta gredo naši novembrčki v šolo user posted image user posted image pa ravnokar smo se pogovarjale o uvajanju goste hrane user posted image

clock-img

11.02.2011, 20:53

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Urša lepo da si se oglasila user posted image . Pridno se cartajta z Izakom user posted image user posted image user posted image

Ada, res gre hitro čas, tudi jaz komaj verjamem, da bo tvoj Miha ravnokar že 2 leti star user posted image .  ...ja, čez pol leta gredo naši novembrčki v šolo user posted image user posted image pa ravnokar smo se pogovarjale o uvajanju goste hrane user posted image

meni se zdi, kot da sem še včeraj zbirala pogum, da doma povem, da sem noseča (1.), pa je nuša že 11,5 let starauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

12.02.2011, 00:35

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Ada user posted image user posted image user posted image user posted image ...drgač se pa strinjam....še malo pa se bomo pogovarjale o radostih babic user posted image user posted image user posted image ....me zanima katera bo prva! ....pa o penziji user posted image user posted image user posted image .....me spet zanima katera bo prva user posted image user posted image user posted image ....saj bomo takrat še vedno online, ne? user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.02.2011, 12:37

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Daaan!

Prekrasen sončen dan ... ... skratka za izkoristit user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.02.2011, 12:46

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Mi2 sva doma. user posted image user posted image user posted image  Včeraj sva prišla, do zadnjega nisva vedela ali naju bodo spustili zaradi zlatenice, pa je bil rezultat OK in vsa vesela sva poklicala atija, da naju pride iskat. On pa tako zmeden, da je prišel v porodnišnico brez vsega, še lupinico je v avtu pozabil! user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.02.2011, 13:04

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Mi2 sva doma. user posted image user posted image user posted image  Včeraj sva prišla, do zadnjega nisva vedela ali naju bodo spustili zaradi zlatenice, pa je bil rezultat OK in vsa vesela sva poklicala atija, da naju pride iskat. On pa tako zmeden, da je prišel v porodnišnico brez vsega, še lupinico je v avtu pozabil! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  V kaj ste ga pa potem oblekli??? user posted image user posted image user posted image  Me veseli, da sta doma in da sta že OK. A Nika in Jaka sta tudi doma? Kako sta reagirala?

clock-img

12.02.2011, 13:14

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Je imel vse s seboj, ampak je v avtu pozabili, tako da je šel potem iskat. user posted image user posted image user posted image
N&J sta pa čisto nora, skoz okrog njega, pa vse pomagat. Joj, mami, najlepšega dojenčka si rodila, sploh ne morem verjet, da ga imamo, jaz kar mislim, da sanjam...to mi skoz Nika govori. user posted image  Jaka mu je pa takoj začel razkazovat igračke pa knjigico mu je prebral, uspavanko zapel, počesal ga. user posted image  Ja, kar dogaja pri nas. Ponoči pa ritem na polno! user posted image  

clock-img

12.02.2011, 14:10

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Še ena slikica, porodna zgodba pa drugič.

user posted image

clock-img

12.02.2011, 16:44

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Kaki lepi cukerček, pa kaki laski.user posted image

clock-img

12.02.2011, 16:49

clock-img

petarda

pencil-img

10119

user posted image

Sicer mi ne odpre velike slike, ker mi jo predolgo nalaga...takole iz majhne je pa pravi mali lepotec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in čisto podoben Jakatu!!! user posted image  Se tebi tudi tako zdi? user posted image

Je bil kaj šok priti iz porodnišnice? Jaz sploh ne vem, če sem kaj spala prvo noč...sem ga skoz gledala, pa ugotavljala če je dovolj toplo ali je prevroče.... user posted image  Pa hormoni so mi laufali na fuuuuul, vse sem jih imela takooooo rada, da bi jih najraje imela vse štiri stalno na uču user posted image ....

Kako pa kaj krčenje maternice? Si rekla, da te je že pri Jaki ful bolelo...mene v porodnišnici niti ni... prvi ali drugi večer doma...pa me je tako zaštihalo, da sem mislila, da me bodo v pogrebnem odpeljali iz hiše user posted image user posted image user posted image ....kar trest me je začelo od bolečine, straha, šoka...zobje so se mi tresli...noter pa kot bi me kdo rezal user posted image user posted image user posted image user posted image ...res grozno...potem sem spila dva dalerona in je bilo kmalu bolje...ampak spomin pa še boli user posted image

clock-img

12.02.2011, 17:44

clock-img

amy26

pencil-img

3072

user posted image

kok je luškanuser posted image  verjamem da sta otroka navdušena, kaj ne bi bilauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem