writing-img

RE: Novembrke 2005 - 5.del

clock-img

05.03.2011, 18:01

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Mene tudi nekaj mantra. Pomoje sicer samo kak prehlad, ker temperatura je 37. Upam, da ne bo kaj drugega.

Vsi bolančki - pozdravite se.

clock-img

05.03.2011, 21:17

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Še zate teni user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se pa danes tolk najedla krofov in mišk user posted image , da jih zdaj do torka niti videt nočem, mala dva pa sta že vprašala, če bomo jutri lahko tudi miške pekli user posted image ... ajooooj...jaz ne morem, da jih ne bi probala...pol pa probam, če je ta dovolj pečena, pa ta, pa ta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa ugotovim, da so vse dovolj, ravno tako, kot prva user posted image user posted image user posted image

Moji maškari, pa lahko vidite v albumu user posted image ...pa mene tudi user posted image

Lepo spite...mirno noč vam in nam želim... user posted image ....

Jutri naj pa ena kafe skuha...meni že danes diši...zadnje čase mi ful paše kafe user posted image

clock-img

05.03.2011, 23:09

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Krasne sončke imaš Petarda! user posted image user posted image user posted image
Za vse bolančke: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Moj še vedno leži, mu je pa AB prijel, sicer na srečo ni nalezljiva varianta.
Smo imeli včeraj in danes praznovanje Nikinega RD in sem čisto prekurjena. Grem spat! user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

06.03.2011, 07:24

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Tina ima tudi zelo nizko vročino 37,2°, vendar zraven kar fajn suho kašlja user posted image , spala je pa ponoči dobro, tako da upam, da ne bo hujšega user posted image

clock-img

06.03.2011, 10:28

clock-img

ada2

pencil-img

7402

user posted image  za vse bolančke... hitro se pozdravite.

včeraj mi je sodelavka, ki je prišla v nočno prinesla morskega prašička in tako sem domov prišla s to malo kepo dlake in adam in miha sta bila čisto navdušena. sem rekla, da ji je ime rozi, pa je adam rekel, da njemu zgleda kot kaka zinka.... in zdaj je pač zinkauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

06.03.2011, 10:53

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

sem rekla, da ji je ime rozi, pa je adam rekel, da njemu zgleda kot kaka zinka.... in zdaj je pač zinkauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Adam

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

06.03.2011, 10:54

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Babe, danes sem spala do 9.30 user posted image user posted image

Ok, ni važno, kdaj sem šla spat user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.03.2011, 11:16

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

sem rekla, da ji je ime rozi, pa je adam rekel, da njemu zgleda kot kaka zinka.... in zdaj je pač zinkauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Adam

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....meni je tudi Zinka bolj všeč user posted image

clock-img

06.03.2011, 11:16

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Babe, danes sem spala do 9.30 user posted image user posted image

Ok, ni važno, kdaj sem šla spat user posted image user posted image user posted image

Če si šla vsaj enkrat do dveh, si se že orng naspala user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.03.2011, 11:20

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Jaz malo pospravljam, moj user posted image  pa čuva otroke...in to trenutno zgleda nekako takole...s petarditom sedita na sedežni in gledata Masko, zraven komentirata in se režita 100/h, z levo roko drži balonček, ki ga junior nateguje in spušča, zraven pa ata spušča svoj "Auuu", da se potem junior smeje, v desni roki ima daljinca, z desno nogo pa guga minija v ležalničku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... sposoben ni kaj user posted image ....

clock-img

06.03.2011, 11:21

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Tina ima tudi zelo nizko vročino 37,2°, vendar zraven kar fajn suho kašlja user posted image , spala je pa ponoči dobro, tako da upam, da ne bo hujšega user posted image

Mi smo že skoraj čisto OK, tak, da upam, da je tudi Tina staknila kako light virozo user posted image

clock-img

06.03.2011, 18:15

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

user posted image user posted image user posted image  zdaj pa sem se nasmejala.... si kar predstavljam tvojega, petarda, kako obvladuje vse tri naenkrat user posted image

clock-img

07.03.2011, 06:47

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Dobro jutro user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste? Upam, da vsi zdravi ali bolje user posted image . Naš junior je že čisto OK, samo bo danes vseeno iz preventive doma, ker si to pač lahko privoščimo user posted image . Se bova pa danes malo bolj igrala in crkljala, ko bo mini spal in bom imela čas samo zanjga user posted image

Želim vam lep dan...baje se nam obeta tudi prekrasen teden - vsaj kar se vremena tiče user posted image , za vse ostalo bomo pa itak same poskrbele, ne? user posted image

clock-img

07.03.2011, 11:19

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Pri nas zunaj taaaaaaaaaak sonček user posted image ....ampak taaaaaaaaakooooooooooo piha user posted image ....smo bili čisto malo zunaj...zdaj pa mini še spi v vozičku, juniorja sem dala v posteljo in samo upam, da bo sam zaspal user posted image , da jaz lahko v miru kosilo skuham user posted image ..... to bi bilo v najboljšem primeru user posted image ....v najslabšem pa user posted image user posted image user posted image ....rajši sploh ne razmišljam user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.03.2011, 11:38

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Ej Petarda, za v najslabšem primeru... ...evo ti ene user posted image  da boš lohk skupaj stala user posted image

clock-img

07.03.2011, 11:51

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Na našem koncu tudi sonček. Z vetrom vred user posted image  Ah, se bova z bubiko skozi šipo greli, ven itak ne sme.

Jaz sme danes dve uri oddelala, ostalo koristim bolniško. Sem si delo domov prinesla user posted image

clock-img

07.03.2011, 11:51

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ja, user posted image  bi tudi meni zdaj pasala... bomo skupaj eno spile? user posted image

clock-img

07.03.2011, 15:31

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Tudi pri nas krasen sonček, samo piha pa kot user posted image !
Ada, super za morsko prašičko! user posted image  Če boste rabili mladičke, imam kandidata! user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.03.2011, 15:32

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Petarda, imaš še tak apetit? Jaz jem kot user posted image user posted image user posted image  ! 

clock-img

07.03.2011, 17:10

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

!
Ada, super za morsko prašičko! user posted image  Če boste rabili mladičke, imam kandidata! user posted image user posted image user posted image

ne hvala, se ne bomo šli rejeuser posted image

naslednji korak bo kuža.... mogoče že poletiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

07.03.2011, 18:46

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

No pa očitno nam tudi ni pust usojen. Lani je zbolela Teja, danes pa Nika. Pa tako se je revica veselila, da bo jutri šla namaskirana v vrtec. user posted image

clock-img

07.03.2011, 19:39

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Smo pa vsaj v sobotu uspeli ujet pust.

user posted image

user posted image

clock-img

07.03.2011, 19:50

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Ja no, Tina bo letos spet spustila pustovanje v vrtcu user posted image . Še vedno ima vročino, celo malenkost več ot včeraj, kašlja, tako da bo očitno še nekaj dni doma user posted image .
Naši maškarci, letos v dveh izvedbah user posted image

Tole sta si izbrala za v vrtec oz. šolo
user posted image

pa še maškarci "za čez vikend"
user posted image

clock-img

07.03.2011, 21:18

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

user posted image  maškarce user posted image

clock-img

07.03.2011, 21:20

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Jah, bubika bo tudi doma jutri, pa še vsaj do konca tedna.

Bubi pa tudi upam, da ne bo kaj fasal. Nekaj jamra, da ga glava boli, pa očke je imel malo rdeče danes. Bomo videli.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem