writing-img

RE: Novembrke 2005 - 5.del

clock-img

29.03.2011, 19:03

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

O šit kakšne cene igral user posted image user posted image user posted image

...ja pa kakšne grozote se dogajajo user posted image user posted image user posted image sploh ne morem verjet

clock-img

29.03.2011, 19:06

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Bund pa še nisem pospravila! user posted image user posted image user posted image  Se niti nisem spomnila, samo snega pa res ni! user posted image

srečkica user posted image ...jaz bom pa za v soboto, ko imamo klubski zaključek sezone s smučarsko tekmo in piknikom, dokončno spet vse razvlekla user posted image user posted image user posted image Na vabilu piše: dobimo se na Plaži user posted image user posted image user posted image user posted image - res bo poleg smučanja (bodo ves preostali sneg s smučišč nagrebli na kup, da bodo eno progo zrihtali user posted image user posted image user posted image ) možno tudi plavanje - pod smučišči se nabirajo cela jezera user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.03.2011, 19:20

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Nagradno vprašanje (brez nagrade seveda, saj smo Gorenjci user posted image ):
Čigave noge so to?
user posted image

clock-img

29.03.2011, 19:20

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

...ja pa na fotki še ne zgledajo tako hudo user posted image

clock-img

29.03.2011, 19:34

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Nagradno vprašanje (brez nagrade seveda, saj smo Gorenjci user posted image ):
Čigave noge so to?
user posted image

Bi rekla, da Anžetove, samo potem ne bi bilo težko....Za punčkine noge, so pa res orng potolčeneuser posted image ....

< Sporočilo je popravil petarda -- 29.3.2011 19:36:13 >

clock-img

29.03.2011, 20:00

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Pa malo so kosmate pod koleni.user posted image

clock-img

29.03.2011, 20:41

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Pa malo so kosmate pod koleni.user posted image

ja nima sreče... ...britje bo vsakodnevno na sporedu user posted image

Ja, Tinine user posted image user posted image user posted image mali. Pa na tej fotki se sploh ne vidi dobro user posted image ... plave ima od sredine stegen do gležnjev user posted image user posted image user posted image Sem se danes kar malo zgrozila in jo tudi okregala naj vendarle malo pazi user posted image   Anže je vsaj polovico boljši user posted image

clock-img

29.03.2011, 20:43

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Isto bo pri Teji, Teja ima tudi full kosmate.user posted image

clock-img

30.03.2011, 06:51

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.03.2011, 07:24

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Jutro. Sem danes hotela še glas oddat za čebelice, pa je že zaključeno. So pa tisto, ki je imela največ glasov izbrisali iz tekmovanja, ker so bili oddani številni nepravilni glasovi.

clock-img

30.03.2011, 07:41

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Zmagala je prekrasna čebelica user posted image user posted image user posted image ....sem tudi sama parkrat glasovala zanjo in mi je bilo kar žal, ko sem mislila, da bo tista, ki je bila nekaj časa prva zmagala...

Imata pa Muser posted image  in Muser posted image  isto število glasov user posted image

clock-img

30.03.2011, 07:43

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Takole user posted image user posted image user posted image user posted image  smo spali ponoči....mislim, da bom ukinila kavico user posted image ...ali pa vsaj kavico pri lubijevi babici.....mi skuha tako orng dozo, da sem v trenutku čist naspidirana...saj meni paše....samo kaj, ko je mali ponoči isto naspidiran user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.03.2011, 07:44

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Ampak Tinine noge so pa res fantovsko pobite...se vidi, da ima starejšega bratca za vzgled user posted image

clock-img

30.03.2011, 09:22

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Imamo še nekaj Jungle mania viška, če katera rabi kako določeno številko. Drugače pa jih mi še rabimo oz. menjavamo za Kraljestvo živali ali ZOO Ljubljana. Če ima katera kaj tega viška, naj javi user posted image  Tudi KŽ se je nabralo kar nekaj menjav.

Bubi je našel en star prazen album ZOO LJ (ki ti ga tako zvito podarijo ob vstopu v ZOO user posted image ) in smo začeli nabirat sličice z menjavami. Ko sem hotela kupit kak paketek, pa sem ugotovila, da jih ni več v prodaji. Včeraj smo v mestu sicer našli eno trafiko, kjer jih še imajo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

30.03.2011, 09:22

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

...ja pa na fotki še ne zgledajo tako hudo user posted image

pazi, da te kdo ne prijavi user posted image

clock-img

30.03.2011, 09:24

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Bubi katere slikice pa rabiš za JM?

Nam jih manjka še veliko....imamo pa jih nekaj tudi za menjavo....

clock-img

30.03.2011, 22:51

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Rabim katerekoli.... vse spravim v promet user posted image
Trenutno imam viška tele:

5  6  8  29  29  40  43  44  60  65  66  72  74  79  80  90  92  96  110  116  125  129  136  136  184  185

Jutri do 12ih povej, katere ti dam na stran user posted image

clock-img

31.03.2011, 08:32

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Dobro jutro user posted image  Kavica

user posted image

Jaz jo bom danes raje preskočila, čeprav je bila naša noč le malenkost boljša od prejšnje. user posted image

clock-img

31.03.2011, 08:34

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Rabim katerekoli.... vse spravim v promet user posted image
Trenutno imam viška tele:

5  6  8  29  29  40  43  44  60  65  66  72  74  79  80  90  92  96  110  116  125  129  136  136  184  185

Jutri do 12ih povej, katere ti dam na stran user posted image

Upam, da pride poštar do takrat...nekaj jih namreč še pričakujem po pošti user posted image

clock-img

31.03.2011, 12:36

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ura je 12 proč user posted image  Št. 6 ni več user posted image

Lep dan..... jaz bom popoldan spet preživela v službi user posted image

clock-img

31.03.2011, 19:45

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Junior je bil danes prvič na gledališki predstavi in je bil zeloooo priden in vse spremljal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Najprej sem malo oklevala ali naj ga vzamem s sabo, saj je pisalo na vstopnicah, da je priporočeno za otroke 3+, pa sem se potem spomnila, da je bil Miha že v kinu user posted image user posted image user posted image .... So pa rekle vzgojiteljice, da taki mali tudi v vrtcu ful spremljajo predstave...včasih še bolj kot "ta veliki". user posted image  

clock-img

31.03.2011, 19:45

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Pošta, ki sem jo pričakovala bo pa očitno prišla jutri user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.03.2011, 19:47

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Z vsakim dnem sem širi kot dali, pa vseeno zdaj še pico pečem user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.03.2011, 21:33

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prišla sem si spihat jezo!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj petletnik danes ni smel v vrtcu na kosilo v jedilnico s svojo skupino, ker je bil pred tem poreden in je ta čas moral sam sedeti v igralnici in čakati da so ostali prišli nazaj!!!!!! Pa kosilo so mu prinesli potem v igralnico!! Adijo živci! Ne zagovarjam njegove porednosti, ker vem kakšen zna biti! A tako pa ga tudi ne bojo izločali!!!! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr user posted image user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

clock-img

31.03.2011, 21:33

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

Aja, pozdravljene po dolgem času user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem