writing-img

RE: Novembrke 2005 - 5.del

clock-img

11.04.2011, 20:55

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

kdo je ta blondinka na sliki? 

user posted image k enemu od bratcev na fotki paše user posted image user posted image user posted image ...pa samo eden od njih ima sestrico user posted image

user posted image

clock-img

11.04.2011, 20:57

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

... user posted image  Junior in petardito sta bila pa ponosna velika bratca user posted image user posted image

saj sta lahko user posted image

koliko mamic te bo po strani gledalo, ker bodo njihovi otroci doma hoteli dojenčka? user posted image user posted image user posted image

Saj ni treba, da me postrani gledajo...na delo in je user posted image .... Ko sem danes gledala te male glavice v juniorjevi skupini.......še dobro, da imam mireno user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.04.2011, 07:48

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Kavicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 12.4.2011 7:52:55 >

clock-img

12.04.2011, 08:12

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Dobro jutro!  in hvala za kavico, lepoooo diši user posted image

clock-img

12.04.2011, 09:08

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

... user posted image  Junior in petardito sta bila pa ponosna velika bratca user posted image user posted image

saj sta lahko user posted image

koliko mamic te bo po strani gledalo, ker bodo njihovi otroci doma hoteli dojenčka? user posted image user posted image user posted image

Saj ni treba, da me postrani gledajo...na delo in je user posted image .... Ko sem danes gledala te male glavice v juniorjevi skupini.......še dobro, da imam mireno user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

12.04.2011, 09:13

clock-img

ada2

pencil-img

7402

mi imamo tudi bolnika - adam kuha že od nedelje....oz. kuha ko mene ni doma, ko sem pa z njim je pa okuser posted image
tako je v nedeljo imel 39, 6 vročine, ko sem prišla zvečer domov mu je pa kar hitro padla, čeprav je imel kar neke more. kaj takega še nismo doživeli - tresel se je od strahu, kričal, govoril o živih skalah, ki so atija pojedle, pa naj mi2 beživa stran.... grozno! no, potem pa kot da bi odrezal, ni bilo več skal in ne vročine. potem je včeraj bil celo dopoldne super, jaz sem šla malo čez 2 v službo, okoli 4 pa ga je spet začelo kuhat. zdaj je pa spet ok.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

12.04.2011, 09:14

clock-img

ada2

pencil-img

7402

no, grem si še jaz eno kavico privoščit.... pa še kako družbo bi zraven melauser posted image
mogoče bo pa adam pri volji spit kak kakavuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

12.04.2011, 09:38

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

mi imamo tudi bolnika - adam kuha že od nedelje....oz. kuha ko mene ni doma, ko sem pa z njim je pa okuser posted image
tako je v nedeljo imel 39, 6 vročine, ko sem prišla zvečer domov mu je pa kar hitro padla, čeprav je imel kar neke more. kaj takega še nismo doživeli - tresel se je od strahu, kričal, govoril o živih skalah, ki so atija pojedle, pa naj mi2 beživa stran.... grozno! no, potem pa kot da bi odrezal, ni bilo več skal in ne vročine. potem je včeraj bil celo dopoldne super, jaz sem šla malo čez 2 v službo, okoli 4 pa ga je spet začelo kuhat. zdaj je pa spet ok.

Res grozno user posted image . Kako pa kaj drugače vaši novembrčki spijo in sanjajo? Petardito je le enkrat prišel ponoči k nama in rekel, da grozno sanja in da ga je strah.... Drugače pa vedno lepo sanja... mi pa velikokrat, ko ga kaj sprašujem kako je spal, sanjal...reče, da sploh ni spal user posted image

clock-img

12.04.2011, 09:47

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Adam user posted image user posted image user posted image user posted image  

Tina spi dobro, včasih sicer kaj pove med spanjem user posted image  a se tega ne spomni user posted image . Zeloooo redko se zgodi (recimo 1x na 3 mesece), da med spanjem zajoka in ko jo predramim (včasih mi tega niti ne uspe, ker se hitro pomiri in spi naprej) reče, da je sanjala nekaj groznega. Anže je v spanju bolj zgovoren user posted image user posted image user posted image , da bi ga tlačile "more" pa ne user posted image

clock-img

12.04.2011, 10:01

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

user posted image k enemu od bratcev na fotki paše user posted image user posted image user posted image ...pa samo eden od njih ima sestrico user posted image

user posted image

kaj si nor? Bubika je že tako velika? user posted image user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

12.04.2011, 10:10

clock-img

petarda

pencil-img

10119

user posted image

kaj si nor? Bubika je že tako velika? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.04.2011, 11:26

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Waw kako so se imeli fajn novembrčki! user posted image user posted image user posted image  Petarda, imaš ti nov fotoaparat? Kaj ti lepe slike dela! Kateri je?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

12.04.2011, 11:31

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Jaz sem tudi to premišljevala najprej! user posted image user posted image user posted image  Kako je že velika! user posted image

clock-img

12.04.2011, 11:33

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Mini je pa imel danes prvi nastop. Je obiskal juniorjevo in petarditovo skupino v vrtcu in jim pokazal kako pridni znajo biti dojenčki, iz česa pijejo - ko so malo večji - (flaška - ne joška user posted image )...pa pleničke, mali bodi, dudo, fiziološko, magični lonček, slinček, malo kapico....je bilo otrokom ful zanimivo user posted image  Pa tako lepo so ga božali, za nogice cukali... user posted image  Junior in petardito sta bila pa ponosna velika bratca user posted image user posted image

Kako lepo! user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.04.2011, 11:36

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Zdaj pa šibava ven preden se dež ulije.

clock-img

12.04.2011, 18:55

clock-img

kvaka

pencil-img

385

Komu še fali kaka slikica jungle mania, smo jih dobili skoraj za cel album user posted image

clock-img

12.04.2011, 19:17

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Adam user posted image user posted image user posted image user posted image  

Tina spi dobro, včasih sicer kaj pove med spanjem user posted image  a se tega ne spomni user posted image . Zeloooo redko se zgodi (recimo 1x na 3 mesece), da med spanjem zajoka in ko jo predramim (včasih mi tega niti ne uspe, ker se hitro pomiri in spi naprej) reče, da je sanjala nekaj groznega. Anže je v spanju bolj zgovoren user posted image user posted image user posted image , da bi ga tlačile "more" pa ne user posted image

user posted image user posted image user posted image

jaz pa govorim vsako noč user posted image

Zadnjič mi je mož rekel, da sem klicala na informacije in prosila številko JAmes Bonda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.04.2011, 19:18

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

Komu še fali kaka slikica jungle mania, smo jih dobili skoraj za cel album user posted image

meni manjka še: 69, 169

clock-img

12.04.2011, 19:19

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

jaz pa govorim vsako noč user posted image

Zadnjič mi je mož rekel, da sem klicala na informacije in prosila številko JAmes Bonda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ql

clock-img

12.04.2011, 19:33

clock-img

kvaka

pencil-img

385

meni manjka še: 69, 169

169 dobiš. Pošlji naslov na ZS

clock-img

12.04.2011, 19:44

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Kvaka, si dobila ZS? Ker mi kaže že 10 minut, da pošilja

clock-img

12.04.2011, 20:33

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Meni manjka samo še 154, samo naj bi jo jutri dobila...te pa vseeno prosim, da jo daš na stran (če jo imaš), če je slučajno ne dobim user posted image . Drugače pa moja svakinja tudi zbira...jaz ji bom svoje dala in bom malo pregledala kaj ji še manjka, pa ti napišem. user posted image

clock-img

12.04.2011, 20:36

clock-img

petarda

pencil-img

10119

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.04.2011, 20:50

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Meni manjka samo še 154, samo naj bi jo jutri dobila...te pa vseeno prosim, da jo daš na stran (če jo imaš), če je slučajno ne dobim user posted image . Drugače pa moja svakinja tudi zbira...jaz ji bom svoje dala in bom malo pregledala kaj ji še manjka, pa ti napišem. user posted image

koliko jih hočeš? 3, 4???  Teh imam kot je rib v morju user posted image

clock-img

12.04.2011, 20:59

clock-img

petarda

pencil-img

10119

koliko jih hočeš? 3, 4???  Teh imam kot je rib v morju user posted image

Ena bo dovolj user posted image ....no...al pa dve, ker je svakinja tudi nima user posted image user posted image user posted image user posted image ....bomo videli jutri, če moja prispe po pošti. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem