writing-img

RE: Novembrke 2005 - 5.del

clock-img

13.01.2010, 12:48

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Naty je pa pravkar na FB.... samo me ne šljivi 5%... user posted image ....sem ji že včeraj napisala, da jo tu pogrešamo, pa nič user posted image ....pa bubi je tudi nekaj sumljiva, da se nič tu ne oglaša user posted image

O to pa super, da spi lepo v svoji posteljici. Junior, če zaspi v posteljici se zbudi po pol ure, če ga dam potem na posteljo in se vležem zraven, potem spi še dve uri user posted image in se zbudi lepo nasmejan, zadovoljen....in zdrži do večera...drugače mu pa tiste pol urice ne zaleže do zvečer in mi, če ne drugje zaspi v avtu dve minuti pred domom user posted image

clock-img

13.01.2010, 20:13

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Jaz ne vem al je Naty rodila, al rojeva al kaj je, da se meni danes nekaj pije user posted image user posted image

Ne, saj bo katera sporočila, ko bo spoznala svoje malo bitjece. Nagajivo je že zdaj, ni kaj user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Očitno je bubi kar v posteljo zavila user posted image

ne me zafrkavat.... v petek je konferenca, mogoče to dovolj pove user posted image

clock-img

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

Dobro jutro

... ala vstat user posted image , kaj vas kavica nič ne mika ??

user posted image

mmmmmmmmmm, taka pa že user posted image

Lepo, da si se oglasila, kvaka user posted image

clock-img

13.01.2010, 20:15

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Naty je pa pravkar na FB.... samo me ne šljivi 5%... user posted image ....sem ji že včeraj napisala, da jo tu pogrešamo, pa nič user posted image ....pa bubi je tudi nekaj sumljiva, da se nič tu ne oglaša user posted image

Ni bila naty na RR. Ji "možek" farmo rihta, pa vse ostalo. Zato pa ne odgovarja, če jo/ga nagovoriš. Ni kaj, priden je, bi lahko izkoristil za kak čvek z babami user posted image user posted image user posted image

Naty se je danes javila in je še doma. Saj sem jaz tudi cel dan na njo mislila user posted image  Tisti dan, ko ima CTG, se čisto tresem, ko njen SMS dobim user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.01.2010, 21:24

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Očitno je bubi kar v posteljo zavila user posted image

ne me zafrkavat.... v petek je konferenca, mogoče to dovolj pove user posted image

hehe...kdo bi si mislil, da približevanje konference tudi učiteljem ne da spati user posted image

No...potem pa lepo pozdravi Naty, ko se boste slišale/SMS-le.... držimo pesti, da čimprej spozna svojega user posted image ....

clock-img

14.01.2010, 08:04

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.01.2010, 08:53

clock-img

ada2

pencil-img

7402

dobro jutrouser posted image

hvala za user posted image , je že na varnemuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

14.01.2010, 10:08

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Juuuuuuuuuuuutroooooooooooooooo user posted image

clock-img

14.01.2010, 21:36

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

user posted image

clock-img

14.01.2010, 22:11

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Bravo Naty user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2010, 07:40

clock-img

kvaka

pencil-img

385

Oooooooo user posted image  user posted image

Čestitke Naty še od mene za malega sinka.

clock-img

15.01.2010, 08:17

clock-img

ada2

pencil-img

7402

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem sicer dobila sporočilo, pa nimam telefona nastavljenega, da bi mi večpredstavna sporočila sprejemal in sem bila čisto živčna prejuser posted image user posted image , no, zdaj pa le vem, da je fantek.... bom pa probala še z nušinim telefonom pokombinirat, da ga še vidimuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

15.01.2010, 08:27

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

user posted image user posted image user posted image čestitke Naty user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2010, 08:30

clock-img

ada2

pencil-img

7402

user posted image  ni mi uspelo, bom morala počakat, da še na mail kake slikice dobimo.... al pa da ga v živo vidimuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

15.01.2010, 10:57

clock-img

petarda

pencil-img

10119

user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke Naty user posted image user posted image user posted image user posted image ...kako mu je pa ime? user posted image ... Pa višina, teža....user posted image ...no, saj v bistvu je najbolj važno, da je fantek zdrav in da je z mamico vse OK. Kako se pa počuti? user posted image

clock-img

15.01.2010, 11:08

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Pravkar sem govorila z Naty, super se imata user posted image

clock-img

15.01.2010, 11:22

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Pravkar sem govorila z Naty, super se imata user posted image

Super. Pa hvala za sms. user posted image ....ime je pa bilo tudi pri nama v igri... še pri prvem otroku user posted image

clock-img

15.01.2010, 12:47

clock-img

ada2

pencil-img

7402

tudi jaz sem govorila z natyuser posted image

a danes zvečer potem zapijemo natyjinega sinčka? babe pripravite six packeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

15.01.2010, 14:26

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

tudi jaz sem govorila z natyuser posted image

a danes zvečer potem zapijemo natyjinega sinčka? babe pripravite six packeuser posted image

Jaz sem ga zapila par dni nazaj, tak bom danes manjkala. Očitno sem že vedela, da mi danes nebi zneslo user posted image .... Drgač pa NA ZDRAVJE malemu junaku, vsem novembrčkom, njihovim bratcem, sestricam, mamicam, očijem, dedijem, babicam...vsem user posted image ....

clock-img

15.01.2010, 18:39

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

.... Drgač pa NA ZDRAVJE malemu junaku, vsem novembrčkom, njihovim bratcem, sestricam, mamicam, očijem, dedijem, babicam...vsem user posted image ....

Se podpišem user posted image

clock-img

15.01.2010, 20:38

clock-img

ada2

pencil-img

7402

nooo, a je katera tu?user posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

15.01.2010, 21:25

clock-img

ada2

pencil-img

7402

še vedno nobene? user posted image

no, bom pa sama, saj spila sem enega radlera, pa grem zdaj še z eno milko pred TVuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

15.01.2010, 22:41

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Uf....to pa je pijanka user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noč, Ada user posted image

clock-img

16.01.2010, 10:43

clock-img

Urša

pencil-img

4648

ČESTITKE NATY!!!!!

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem