writing-img

RE: Novembrke 2005 - 5.del

clock-img

22.01.2010, 15:16

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

eeeemm.... pomoč...

in kako pomoč zdaj rabiš? user posted image user posted image user posted image

Počakaj, da se nočna smena začne in 113 pokliči user posted image

bi rabila kake lačne obiskeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

22.01.2010, 19:54

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

potem pa so še cel dan v vrtcu ostali? Ali ste jih morali it zjutraj pocartat? user posted image

ne, ostali so normalno cel dan v vrtcu user posted image , iskat smo jih šli, kot ponavadi, popoldne user posted image

Ada, upam da si uspela nahranit veliko lačnih ust in izničit buto repo user posted image - mimogrede kaj je to user posted image oz. kaj, poleg zelo očitne glavne sestavine, je še notuser posted image

clock-img

23.01.2010, 16:23

clock-img

ada2

pencil-img

7402

bujta repa je prekmurska jed - repa, meso in prosena kaša, je pa malo ostalo, pa moj je rekel, da glih ni ljubitelj, ampak pojedel pa je.... na srečo pa sta se oglasila še moja sestra in svak, pa z nečakinjo sva skoraj pol lonca sami mazniliuser posted image

zdaj pa moram nušo pohvalit... danes je imela izpit pri baletu, pred 3-člansko komisijo in je naredila s 4 user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

23.01.2010, 19:52

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

bujta repa je prekmurska jed - repa, meso in prosena kaša, je pa malo ostalo, pa moj je rekel, da glih ni ljubitelj, ampak pojedel pa je.... na srečo pa sta se oglasila še moja sestra in svak, pa z nečakinjo sva skoraj pol lonca sami mazniliuser posted image

zdaj pa moram nušo pohvalit... danes je imela izpit pri baletu, pred 3-člansko komisijo in je naredila s 4 user posted image user posted image user posted image user posted image

Super user posted image user posted image user posted image Nuša. user posted image ...zdaj grem pa tisti link od bubi naštudirat... user posted image

clock-img

23.01.2010, 20:02

clock-img

petarda

pencil-img

10119

user posted image user posted image user posted image user posted image  DELUJE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa mogla explorer zapret in ga še enkrat odpret. Bubi 100x hvala. user posted image

clock-img

23.01.2010, 20:07

clock-img

petarda

pencil-img

10119

user posted image

Evo v zahvalo user posted image

clock-img

23.01.2010, 20:12

clock-img

petarda

pencil-img

10119

user posted image user posted image user posted image

Šibam zdaj na sedežno me čaka moj preljubi, da si ogledava 2012 user posted image

Nooooočka user posted image

clock-img

23.01.2010, 20:50

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image

Evo v zahvalo user posted image

oh, ti dobra duša user posted image

Saj sem vedela, da te moram malo pustit, preden ti dam še bolj podrobna navodila user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

24.01.2010, 07:18

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Končno so zalavfali "naše" smučišče, tako da ga gremo danes sprobat user posted image user posted image user posted image . Žal bo Anže moral počakati doma, ker je imel včeraj vročino user posted image - saj popoldne je bilo že OK, vendar bo danes preventivno raje not.

clock-img

24.01.2010, 07:56

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Dobro jutro! user posted image

clock-img

24.01.2010, 07:57

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

oh, ti dobra duša user posted image

Saj sem vedela, da te moram malo pustit, preden ti dam še bolj podrobna navodila user posted image

clock-img

24.01.2010, 07:59

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Dobro jutro!

Končno so zalavfali "naše" smučišče, tako da ga gremo danes sprobat user posted image user posted image user posted image . Žal bo Anže moral počakati doma, ker je imel včeraj vročino user posted image - saj popoldne je bilo že OK, vendar bo danes preventivno raje not.

Uživajte! "Naše" laufa že od novega leta user posted image ...petardito pa zdaj že dva dni hodi z avtobusom gor in pridno napreduje...je že na vlečnici user posted image ...samo ko ga pridemo pogledat tam malo pred prvo uro je že čisto zmatran, pa samo okoli gleda kdaj bomo prišli user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.01.2010, 08:14

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

...petardito pa zdaj že dva dni hodi z avtobusom gor in pridno napreduje...je že na vlečnici user posted image

user posted image user posted image user posted image Petardito! Zdaj se bo pa počasi tudi mamica mogla na dilce spravt user posted image

clock-img

24.01.2010, 08:19

clock-img

petarda

pencil-img

10119

No....zdaj se pa verjetno lahko že "pohvalim", da je za mano 10 dni javorja user posted image user posted image user posted image ...hvala Amy za spodbudo. user posted image user posted image user posted image .... posledično nekaj zgubljenih kilogramčkov in nekaj prišparanega denarja na oblačila, ki so mi spet prav user posted image user posted image user posted image .... dol je šlo, zdaj se bo pa treba potrudit da tako tudi ostane...oziroma, da gre še kaj dol user posted image user posted image .... glede na to, da grem v začetku februarja v službo upam, da to ne bo problem user posted image ... zagotovo bo lažje kot zdaj, ko sem kuhala za juniorja vsemogoče kombinacije + še za user posted image  kosilo, saj je hodil vsak dan opoldne domov. Še sama nimam pojma kako sem zdržala ob vseh teh vonjavah + hodila na smučanje s petarditom (mmmmmmmmm kako je dišala jota v koči user posted image , pa tisti ostanki hot doga, ki ga ni pojel do konca user posted image user posted image user posted image ) + hodila k mamici, tašči in starim mamam na obisk...tle se je najtežje zadržat, ko te tako silijo user posted image ....stari mami sem se celo malo "zlagala", da sem se že doma fuuuuuul najedla in še pri njej pojedla eno palačinko ravno v času, ko mi je ona čaj pristavljala user posted image user posted image user posted image user posted image ....joj, ko bi ona vedla, da bi z veseljem pojedla tisti cel krožnik palačink z domačo marmelado user posted image user posted image user posted image

No...zdaj pa pri nas v kuhinji prevladuje sokovnik in z user posted image  že mešava razne zelenjavno-sadne sokove. Zanimivo, da moj user posted image  čisto lepo prenese sok kumaric, medtem, ko jih v solati ne mara, pa recimo brez problema korenčkov sok, paradižnikov.... No, padla je obljuba...on nam vsako jutro naredi sok, jaz pa pomijem sokovnik user posted image ....zdaj to že kak teden laufa, upam, da nam zleze pod kožo, ker res ne vzame več kot 5 minut časa vsakemu. user posted image

Še kaj? user posted image

clock-img

24.01.2010, 08:20

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

...petardito pa zdaj že dva dni hodi z avtobusom gor in pridno napreduje...je že na vlečnici user posted image

user posted image user posted image user posted image Petardito! Zdaj se bo pa počasi tudi mamica mogla na dilce spravt user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nalednjo sezono sigurno! user posted image

clock-img

24.01.2010, 08:22

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Šibam zdaj na sedežno me čaka moj preljubi, da si ogledava 2012 user posted image

Nooooočka user posted image

...aja...tle je bla pa noooočka dobesedno...sva oba zaspala na sedežni user posted image ....

clock-img

24.01.2010, 11:15

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Bravo Petarda za discipliniranost!!!! Dobra si, da si zdržala! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

24.01.2010, 11:17

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Jaz sem pa tako slabo spala, sva gledala The Fourth Kind, posneto po resničnih dogodkih in je mogel it moj lulat ponoč z mano! user posted image

clock-img

24.01.2010, 13:22

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Jaz sem pa tako slabo spala, sva gledala The Fourth Kind, posneto po resničnih dogodkih in je mogel it moj lulat ponoč z mano! user posted image

Kakšen film pa je to? Saj gledala ga itak ne bom, če so že pri tebi taki učinki, kaj bi to šele pri meni naredilo, ko imam domišljijo za znoret....user posted image

clock-img

24.01.2010, 16:53

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

da grem v začetku februarja v službo

user posted image a že? Joj še meni je to leto kar zbežalo user posted image

Mi 3je smo se super nasmučali user posted image user posted image user posted image , je bilo ful fino ko ni bilo nobene gužve in smo tri urce samo šibali gor in dol user posted image user posted image user posted image (no na čajček smo se enkrat vmes ustavili). Anže je bil seveda zelo razočaran, ker ga nismo vzeli s seboj (smo ga pustili pri mojih starših in mu nismo že vnaprej povedali kam gremo user posted image , drugače verjetno ne bi nihče mogel nikamor user posted image ), ampak se je pomiril, ko sem mu obljubila, da bomo tudi Tino enkrat doma pustili (naslednjo soboto, ko ima popoldne plesni nastop in ne želim, da bi bila preveč utrujena user posted image ) in naju bo z atijem imel samo zase user posted image .

clock-img

24.01.2010, 16:54

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Kakšen film pa je to? Saj gledala ga itak ne bom, če so že pri tebi taki učinki, kaj bi to šele pri meni naredilo, ko imam domišljijo za znoret....user posted image

Moje domišljije ne bi ocenila ravno "za znoret", ampak takega filma pa vsekakor tudi jaz ne bi gledala user posted image

clock-img

24.01.2010, 17:30

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Jaz veliko trilerjev gledam, pa kar OK prenesem, ampak tukaj je bila resnična zgodba, z dokazi, vmes med filmom so tudi prikazali prave video in avdio posnetke, tako da, to mi je pa bilo spooky!

http://www.youtube.com/watch?v=vVRHOhLP-aA

clock-img

24.01.2010, 18:45

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Jaz veliko trilerjev gledam, pa kar OK prenesem, ampak tukaj je bila resnična zgodba, z dokazi, vmes med filmom so tudi prikazali prave video in avdio posnetke, tako da, to mi je pa bilo spooky!

Sej ne vem, če naj sploh povezavo pogledam user posted image user posted image user posted image ...mogoče kdaj drugič...ju grem zdaj iz banje ven pobrat, kot bi Nina rekla user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.01.2010, 08:24

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Dobro jutroooooo

user posted image

Ena zame, ena za prvo, ki pride na RR user posted image user posted image user posted image user posted image ....ada že odštevaš dneve? Kolko še?user posted image

clock-img

25.01.2010, 08:27

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Sej ne vem, če naj sploh povezavo pogledam user posted image user posted image user posted image ...mogoče kdaj drugič...ju grem zdaj iz banje ven pobrat, kot bi Nina rekla user posted image user posted image user posted image

Pogledala zdaj...se mi zdi zanimiv....mene pritegnejo taki filmi, samo me je potem fuuuul strah...pa mojega user posted image  nič dosti manj...tak, da midva nisva glih za skupaj gledat user posted image user posted image user posted image user posted image

Sva včeraj gledala The box ...tudi zanimiv...in ne tako strašen user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem