IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka
Ampak, najbolj bedasto pa je to, da so vsi govorili, kako gre v drugo vse lažje pa hireje. No, saj hireje je pri meni šlo- glede na to, da sem Sergeja rodila v uri in pol- ni pa bilo lažje.
evo, ti bo to ena povedala, ki ima 3.
prvič sem bila tak prestrašena kaj bo, pa tak prepričana, da ne smem jamrat, pa da moram biti pogumna, da sploh ne vem kaj se je dogajalo

rodila v 3 urah (odzačetka popadkov do poroda posteljice). nekako se mi takrat ni zdelo preveč hudo... sem si huje predstavljala

...
potem drugič, ko te vsi prepričujejo, da je lažje in hitreje, sem si mislila no ok, če je že prvič bilo tako, potem sploh ne bo hudo.... no, bilo je hitreje (2 uri), ampak je pa bilo kar hudo (ali pa sem si res predstavljala, da bo čisto enostavno - glede na prvič

)
tretjič je bilo pa expresno... popadki najprej taki, da bi šla lahko še v kino, odprta 4 cm, ko mi je predrl mehur, po predrtju pa v 20 minutah rodila.... ampak tistih 20 minut je pa bilo kot ti praviš ubijalskih.
lahko rečem, da je moj drugi porod tudi bil najtežji, pa čeprav je bil adam najmanjši od otrok - 3-4 cm krajši in nekaj več kot pol kg lažji.
očitno to o lažjem drugem porodu ne drži povsem... pa moja sestra ti bo to tudi potrdila