IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
Joj, to sem vas hotela vprašat - kako velike puzzle zlagajo vaši malčki? Mislim seveda število koščkov.
Nina, ti vem, da si 1x že pisala, kaka majstora sta tvoja dva. Al ti?
Bubi je bil navdušen tam okoli 2. leta. Zdaj pa nekaj časa nič. Odkar ima Ben 10 puzzle, pa seveda spet. Ima ene 2x48 koščkov in jih zloži sam. Pa sva včeraj v BC videla, da imajo tudi večje. Potem pa dilema: 60 kosov (piše 5-6 let) ali 104 kosi (6-7 let). Pa se mi je 104 le zdelo preveč.
Včeraj sva prvič zlagala teh 60 kosov in mu je kar šlo. Ampak mislim, da bo v par dneh obvladal čisto sam. Tak da bo verjetno za RD dobil tudi večje.
Bubi, Sergej se je lotil tistih puzlov ko jih je 160 not in je po nekaj dneh truda tudi sestavil. Me je prav presenetil, da je sploh tako dolgo vztrajal zraven.
Drugače pa najrajši zlaga tiste velike puzle ko jih 24 not. Itak da je motiv strel Mcqveen. So pa take velike. Ena puzla je nekje 10X10 cm.
Zadnjič sva bila na obisku pri mojem bratu. In nečak zlaga 1500 puzlov. Jaz sem vztrajala ene 20 minut potem pa se mi več ni ljubilo. Je en tak zmešan tropski motiv z nekimi papagaji in drevjem ki je vse več ali majn iste barve. No, jaz sem našla eno, Sergej pa je v istem času našel tri puzle.
Moram povedat da se je Sergej zelo karakterno spremenil. Risanke ga skoraj več ne zanimajo. Zdaj zelo redko pogleda kakšno, pa še to običajno v nedeljo ko bi midva z atijem malo poležavala. Postal je izredno vztrajen. Določeno stvar je sposoben res dolgo časa tuhtat. Po drugi strani pa, ko ni glih njegov dan, v trenutku popeni. In potem vse leti.
inteligence.