writing-img

RE: Novembrke 2005 - 5.del

clock-img

23.08.2010, 21:40

clock-img

ada2

pencil-img

7402

držite pesti, da bo ponoči vse v redu, ker če bo bova lahko šla domovuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

23.08.2010, 21:45

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

držite pesti, da bo ponoči vse v redu, ker če bo bova lahko šla domovuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.08.2010, 11:06

clock-img

ada2

pencil-img

7402

eh, ponoči je dobil vročino....prestavilo se mu je na sapnik....bris žrela pa je danes pokazal še eno bakterijo. zdaj je dobil še AB, pa še dalje ostajama notriuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

24.08.2010, 12:23

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

user posted image user posted image user posted image  Ada, naj ga komplet porihtajo... saj vem, da je grozno v bolnici, ampak nič se ne mudi domov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

26.08.2010, 12:54

clock-img

ada2

pencil-img

7402

doma svauser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

26.08.2010, 20:37

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

user posted image user posted image user posted image  fajn se čuvajta še par dni, da se ne ponovi user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.08.2010, 21:15

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image  fajn se čuvajta še par dni, da se ne ponovi user posted image user posted image user posted image

Super user posted image ...sem se parkrat danes spomnila na vaju user posted image

clock-img

27.08.2010, 14:40

clock-img

Urša

pencil-img

4648

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Mihata! Grozno je moglo biti tole! Upam, da se ne ponovi.
Jaka je pa cel teden kašljal po malo, smo ga zdravili z grgranjem žajblja, danes pa na polno vročina in ima bronhitis, prvič, je dobil pumpici. user posted image
Če ima katera reklamo od MANE (prišla je v torek ali sredo), lahko notri vidi našo Niko.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

28.08.2010, 14:54

clock-img

ada2

pencil-img

7402

grem takoj gledat, če smo dobili reklamo...

pa user posted image user posted image user posted image  za Jaka!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

28.08.2010, 15:59

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Mihata! Grozno je moglo biti tole! Upam, da se ne ponovi.
Jaka je pa cel teden kašljal po malo, smo ga zdravili z grgranjem žajblja, danes pa na polno vročina in ima bronhitis, prvič, je dobil pumpici. user posted image
Če ima katera reklamo od MANE (prišla je v torek ali sredo), lahko notri vidi našo Niko.user posted image

Kaj ko bi to tole prej povedala??? user posted image ....Jaz sem zdaj vse preiskala med starimi časopisi, pa nič ne najdem user posted image

Kako je pa Jaka?

clock-img

28.08.2010, 18:06

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Jaka ima že energije za izvoz! Mora biti vseeno 2 tedna doma, tako da bo še pestro zorganizirat varstvo. user posted image

clock-img

29.08.2010, 09:44

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Jaka ima že energije za izvoz! Mora biti vseeno 2 tedna doma, tako da bo še pestro zorganizirat varstvo. user posted image

A imate kako babico v bližini? Drugače pa res...kam češ ga pa dat? user posted image

clock-img

29.08.2010, 12:11

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Babica je v Lj, tam ko imam jaz službo, samo še dela, dedi je doma, tako da bomo kombiniral, malo bom tam, malo v Mozirju pri Niki, s kufrom na poti. user posted image

clock-img

29.08.2010, 20:46

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Kaj ko bi to tole prej povedala??? user posted image ....Jaz sem zdaj vse preiskala med starimi časopisi, pa nič ne najdem user posted image

Kako je pa Jaka?

jaz sem pa našlauser posted image user posted image user posted image  

pa sem mojemu povedala za to, pa je rekel, da se itak ne spomni kakšna je, ko pa jo je videl je pa rekel:" cela mama."user posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

29.08.2010, 21:14

clock-img

ada2

pencil-img

7402

aja, pa bubi in naty, slike sem vama (končno) poslala na gmailuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

30.08.2010, 08:58

clock-img

ada2

pencil-img

7402

dobro jutro!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

30.08.2010, 14:32

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

aja, pa bubi in naty, slike sem vama (končno) poslala na gmailuser posted image

user posted image user posted image user posted image  lušne user posted image user posted image user posted image

Jaz bom danes zvečer pridna user posted image

clock-img

31.08.2010, 22:36

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Srečno jutri drage tovarišice user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.08.2010, 22:38

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Me veseli, da ti je uspelo ohranit smisel za humor user posted image  

clock-img

01.09.2010, 11:56

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Me veseli, da ti je uspelo ohranit smisel za humor user posted image  

Veš kak je mene en fant učil....... življenje ni potica.

Ja, res je, sem to pošteno izkusila, pa ne samo enkrat. Ampak res je tudi, da je lahko kozarec na pol poln ali pa na pol prazen. Oz. da sta vedno dve možnosti.....

Jaz sem izbrala pozitivno, optimistično možnost.... in se ne dam. Moja sončka sta moje bogastvo in za njiju se splača ostat z nasmehom na obrazu user posted image . Na koncu itak ne bom jaz tista, ki bo potegnil kratek konec. Ker sem se tako odločila. In kar se jaz odločim to tudi naredim. user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.09.2010, 14:21

clock-img

ada2

pencil-img

7402

bila na pregledu z mihom - vse ok, jutri štartamo nazaj v normalno življenje, jaz delat, miha v vrtecuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

02.09.2010, 17:56

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

bila na pregledu z mihom - vse ok, jutri štartamo nazaj v normalno življenje, jaz delat, miha v vrtecuser posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.09.2010, 19:29

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Ja, cela mama, haha! user posted image  
Kako je pa Miha lušten s kužki, kravželj mali! user posted image
Pri nas je še Nika fasala virozo in to en dan pred prvim šolskim dnem. 39 vročine! user posted image  In včeraj nisem imela srca, da bi zamudila sprejem med prvošolčke, tako da sem ji dala orng dozo Calpola in smo kr šli, bi mi bilo žal do konca, če bi to zamudili.  user posted image  Danes je pa doma, bo treba že opravičilo napisat! user posted image  Drugo leto pa naši novembrčki pridejo na vrsto!user posted image
Jaka je dobil še vnetje ušesa, tako da je pri nas zelo pestro zadnje dni, ampak jaz se ne dam! Pogosto pozabim, da sem user posted image , samo to je itak normalno. user posted image

clock-img

02.09.2010, 19:34

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Ojej Urša user posted image user posted image user posted image ....vas se je pa zdaj vse naenkrat prijelo, tako kot nas med dopustom....user posted image  .... Upam, da boste kmalu bolje, zdaj se pa vsaj lahko crkljate doma user posted image ...

Ja...drugo leto pa že naši novembrčki v šolouser posted image ....mene je že letos stiskalo prvi dan pred šolo user posted image .... pa vsi so mi še govorili....uživaj zdaj, ko še niste v šoli.... potem je VSE drugače.... aaaaaaaaaaaaaaa.......nam je pa zdaj tako lepo! user posted image  user posted image user posted image user posted image ....

clock-img

05.09.2010, 21:20

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Kaj zdaj? Kam ste se poskrile? user posted image

Urša ste zdravi? user posted image

Bubi...tvoje slike na FB pa....NIMAM BESED...jaz se jih kar ne morem nagledati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem