jst mislim, da je najboljše, da vsaka mamica dela zese nič pa ne škodi če si tukaj svetujemo in izmenjamo mnenja..... pravzaprav je to zaželjeno.....
moja mami je pred leti dobla alergijo na jagode.... nikol prej je ni imela pol pa nanekrat ful in je zečela ful brat o tem in se posvetovat in je nekje zasledila, da za stvar ki se nam kaže kot elergijo je najboljše ne jo opustit ampak zečet počasi naprimer danes pol jagode čez dva dni celo potem nekaj časa smo po 1 na dan in potem počasi dozo povečujemo in je to naredla in zdej lahko sept je jagode je pa to trajalo ene 3 sezone, da je se znebila teh elergijskih reakcij
če katera komplicira je pa tko če se njej zdi da komplicira potem res če se ji pač zdi tako prav je pač tako prav in če nekdo dela po priporočilu ni nič narobe tako kot ni narobe da ne dela itak so to samo neke študije in veliko je ugibanj in če bi imeli racept za zdravo prehranjevanje nebi bil nihče bolan.....
jst sem pri florjanu manj komplicirala kot pa zdaj pri benjaminu in florjan mi je pri 5 mesecih prjel žemljo in jo glodal, benjaminu je sploh ne upam dat v usta ampak mu samo male droptinice dajem na mizo, da jih sam pobira in daje v usta

pač smo mamice in za svoje otročke le najboljše.....
ko je bil florjan star 7 mesecev sma bla z mojim tako suha, da res nisma imela za mleko in sma včasih mojo mamico pa atija fehtala za kako škatlo in potem sme mu dajala 1x dnevno sveže mleko 2x prilagojeno (milomil) ostalo je bla pa že GH.... pač tako je blo in verjemte tud mi2 nisma imela nobenih priboljškov, če bi imela denar bi raje kupla otroku mleko kot pa sebi priboljške...... pa zato nisem slabo zanj skrbela pač sem mu en obrok spremenila..... če bo kdaj kasneje bolan je veliko večja verjetnost da bo podedoval kot pa da bo to imel od tistega deci in pol mleka na dan