writing-img

RE: Perlomanija

clock-img

30.10.2009, 19:48

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Citroncica-zicko drugic potegnes v isti smeri, malcek zategnes in potem nastane kot en vozelcek. Sem poskusila zadnjic poslikat, ampak sami mi ni uspelo user posted image .

ps. bravo za knjigice user posted image user posted image , pokazi kaj user posted image

knjigice so nekje doma, pri starših, sva imeli s sestro delavnice, so ostale tam, ene so lušno izpadle, so že šle, par jih je še, a sva čisto majhne delali, za male blokce post-it,
sicer obe uporabljava tvoje, jaz črnobelo in roza, vedno v moji torbiciuser posted image , ona svetlo modro s perlicami, žabico je dobila kolegičina hčerka, ki je tud že poskusla si sama jo naredituser posted image , zdaj pa zbiram voljo, da naredim eno tolk veliko, da bom noter zataknila blokec- ta šolski z datumi..., kot ena beležka izgleda, pa še nisem uspela se spravit, enako je z nakitom, tole z žičko mi je simpatično, kolk debelo pa imaš??, a jo to tista, s katero se dela ves nakit in potem s kleščami "bremze" tiste kovinske gor stisne?? bi pasalo spet mal možgančke dat na pašo, pa mal ustvarjat...
lp

clock-img

30.10.2009, 20:00

clock-img

Anonimen

Zicka je debela 3 mm, se mi zdi. V glavnem taka, da se lahko se fino zvija. Ce je debeljsa, se zlomi, pa niti cez ta male perlice ne gre. Do bremz pa se nisem prisla user posted image user posted image , ipak sem improvizator.

clock-img

01.11.2009, 17:33

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Bom probala, tud jaz improviziram, nekaj si kupim, potem poskušam,
kako pa zaključke narediš- za pripet??

clock-img

01.11.2009, 18:59

clock-img

Anonimen

Zakljucke naredim tako, da se ni za hvalit user posted image user posted image , ovijem zicko okrog sponk in to je to.
Ce zelis, lahko poslikam od blizu.

clock-img

02.11.2009, 16:48

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Če boš lahko, res poslikaj od blizu,
sem danes kupila žičko da probam tole scoprat, mi je full všeč, ko se žička vmes vidi, jaz imam debelejšo žico in potem "bremze# gor stisnem, a rade pikajo v kožo, pa mi to ni všeč....
thx!user posted image

clock-img

03.11.2009, 17:46

clock-img

Anonimen

Citroncica, sem poslikala od blizu, ampak pride samo en zmazek user posted image .
Ti bom opisala: zicke ovijem okrog mehanizma za zapenjaje, do zadnje perlice in potegnem se zadnji konev zice cez perlico, potem pa odscipnem s klescami malo pod vrhom, da zica ostane v perlici in da ne pika koze.

clock-img

05.11.2009, 06:19

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Aha, to pa razumem kako, bom probala, sem kupila žičko, imam vse, le časa še neuser posted image , a bom!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem