IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2
Altati....ja to je pa pestro. Sej jo bo minilo....enkrat.....pa dobra si, da si jo kr sred Hervisa pustila.
Saj smo čisto blizu doma, stara je 8, 5 let...sem bila prepričana, da bo samo primaširala domov. saj je šla že večkrat do tja in nazaj sama. Ampak očitno sem jo tako šokirala, da sploh ni vedela kaj bi.
Praviš da jo bo minilo??? težko verjamem, ker takšne scene imamo že od kar se je začela zavedat sveta....je pa fora v temu da je dolga kot ponedeljke in otek skupaj, suha pa kot zabotrebec...hlače bi imela pa dovolj dolge in oprijete.....čevlji so ji pa vsi preširoki...spodnje majice preširoke...(to so njene ocene, da ne bo pomote...).
Ko se pa sama doma napravi, pa obleče hlače, ki so ji že dve leti prekratke, celih 10 cm prekratke, sive barve, zraven pa krvav roza ali pa odbit zelene nogavice in čevlje, ki jih nosi že 2,5 let in dobesedno razpadajo...joj, kot maškara je....tavelika se kar križa, ko jo gleda. Moj dragi mož, ki je popolnoma neobčutljiv na oblačila, modo itd....me je zadnje čase že neštetokrat opomnil da je ta otrok kot cigan za pogledat, pa sem ga samo poslala z njo v trgovino in je, ob predpostavki da ima železne živce, po eni uri totalno popizdil, pot mu je tekel, pomerila sta vsaj 30 kavbojk, pa nobene niso bile dobre za našo sredinko...
ja, takle mamo....malo cigančico...