IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka
IZVIRNO SPOROČILO: altati
Pri nas pa hudo dobro ve kaj so to čuki, mp4, obvlada računalnik, miško vtakne kar sam (ker jaz miške na notebook-u ne uporabljam, on jo pa potrebuje), igrice najde med priljubljeno, ponovem zna že prižgat printer in sprintat pobarvanko...pri nas je zelo računalniško osveščen, sestrici vsaka s svojim notebookom in mp4 poskrbita za to, če želimo ali pa ne....
saj si ne delam iluzij, drugi in tretji in vsak naslednji otrok pač hitreje odraščajo...
ja, nekako tako....in tega ne moreš preprečiti....
jaz sem včerja prišla domov in sem našla Jaša in Taro za mizo. Tara je Jaša veselo učila lupit krompir....vse naredi, samo da svoje obveznosti preloži na druge

. Jaša kavo že zna skuhat (filter seveda), čaj zna skuhat...vse to po zaslugi svojih zlatih sestric. Čeprav mene konkretno skrbi kaj če se kdaj čea takšnega loti sam.
Aja odklepanje in zaklepanje vrat pa pri nas konstantno laufa. v kopalnico in kuhinjo se nam je zaklenil n-krat, ampak se je tudi odklenil, čeprav mu je ključ padel na tla, ga je lepo dal nazaj in se odklenil. Brez kakršnekoli panike, samo smejal se nam je...
Sanka se pa tudi z lopato, sam, med kupom večjih otrok. Lepo počaka da je prosto in se spusti. Če s ekdo hitro ne umakne, ga pa glasno opozori.Po hribu gor in dol gre pomoje 100 x na dan, neutrudno. pa moram priznati, da mu zaupam, ker res obvlada sceno.
< Sporočilo je popravil altati -- 17.2.2010 10:37:41 >