js pa nimam časa gledat OI. zdej me čaka še za pol leta slikic za spedenat kaj treba razvit... pol morm pa te slikce še na cd zapečt za babice in dedke, ker bi menda imeli kaj fotk od naših otrok
tino in ferkovo sem dans gledala, ker brina ravno joškala, drgač pa tv kr ugasnjen. se valjava po blazini za igrat al pa pod igralnim lokom, nimava časa še tv gledat
ste prejšnjič o tem, da gre pr drugem/tretjem vse mau hitreje.... brini so najbolj všeč jaševe igrače - dinozavri in avti
prav smešno mi je, ko spusti grizalo al pa ropotuljico in se hoče do jaševih igrač spravit, če so kje v bližini.
v ponedeljek sem pogruntala, da brino nekam v desno vleče, zato sva bile ta teden pridne in sva se veliko igrale na blazini, je pasla kravice in se je stanje zeelo popravilo. no, pa kengurujčka sva mau skenslale... se je zgleda poznalo, da sva veliko kengurujčkale (sicer ne več kot eno uro naenkrat, sva pa kak dan šle 2x na šetnjo).
jaša skoz neke rime išče. upam, da ne bo pod mizo skladal pesmi, če misli v te vode zajadrat
zjutraj sem mu rekla, da naj pride v kuhinjo po imunoglukan. me vpraša zakaj je to. sem mu povedala da zato, da ne bo bolan. in mi pribije - ja to se rima. ga gledam čukasto. in ponovi - imunoglukan, da ne bom bolan
ena popoldanska.... crkljanje na kavču.
mož jaši: a se greva igrat, da spiva?
jaša: no, prav. pa dajva.
... smčanje
jaša: ati, a spiš?
mož: ja.
jaša: ne pa ne spiš, če govoriš.
borovnicka - vi pa se ne praskajte preveč. če imata oba hkrati norice, se lahk zamotita s preštevanjem noric eden drugemu naj se izpuščajčki hitr posušijo, da boste lahk šli mau na zrak!
@lina - upam, da si že bolje.
jutri pičimo že zgodaj dopoldne proti koroški, ker ima jaša urologa v sg bolnici ob 11ih. z brino bova pa skočile prijateljico in njeno hčerkico (jutr bo 4 dni stara) pogledat
me prav zanima ali sem v teh 4.5 mesecih pozabila kako majhni se rodijo otročki
v soboto in nedeljo se bomo pr babicah in dedkih razvajali, zato vas bom zanemarjala... imejte se lepo!