cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Oktobrčki 2006-6

clock-img

09.03.2010, 21:29

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

piškot ketne gor če greš čez ljubelj! Pa lepo vozi!

clock-img

09.03.2010, 22:08

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

Lu, ne boste potrebovali nadstreška podirat. ga bo jutri burja podrla user posted image

Lucika prej sms poslala, da so ji za jutri obljubili sprožitev, če prej ne bo kaj. so jo mau raztegovali, pa jo zdej neki šraufa.

clock-img

09.03.2010, 22:08

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

piškot, srečno jutri na poti

clock-img

10.03.2010, 08:55

clock-img

moci

pencil-img

5572

piškot, a si šlauser posted image
jaz grem na pregled, pa se mi kar ne da iz hiše

clock-img

10.03.2010, 14:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.03.2010, 15:47

clock-img

*anč*

pencil-img

1453

lucika  držimo pesti! user posted image

moci 
sej, če ti tok paše in če nisi občutljiva pa ti kar plavaj. problem je, če fašeš kake glivice, ker tok načnejo tkivo nožnice, da se pri porodu hitro strga al pa če že "puščaš" pa tega neveš je tut nevarnost, da pride do infekta.

jooooooooooooj kako je vreme?!?!? fuj user posted image    se že veselim kidanja jutri ob pol 7ih zjutri in iskanja parkinga pred porodnišnico user posted image .  sm že začela s prakso  na ginekološki intenzivni, je čist ok, sam morm bit tam že ob 7ih, tko da že ob pol 6 ih ustajamuser posted image   pa še tristan mi kašlja, tko da  zjutri oba vozim na čuvanje. jutri pa res nevem kako bomo šliuser posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

clock-img

10.03.2010, 16:12

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

lucika je rodila Evana, težkega 4510g in velikega 55cm.
oba sta ok.

ČESTITKE lucika!

clock-img

10.03.2010, 16:18

clock-img

moci

pencil-img

5572

sem prišla povedat, da je lucika rodilauser posted image

kapo dol, ni kaj. kakšna kilaža

clock-img

10.03.2010, 16:34

clock-img

Lu

pencil-img

3181

user posted image user posted image user posted image Lucika in čestitke za Evana 

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

10.03.2010, 17:17

clock-img

*anč*

pencil-img

1453

bravo lucika!! user posted image user posted image user posted image   kakšen velikan!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

clock-img

10.03.2010, 17:33

clock-img

psaša

pencil-img

973

lucika čestitke za Evana user posted image user posted image user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

clock-img

10.03.2010, 19:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

10.03.2010, 19:55

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

luciika...čestitkeuser posted image user posted image Ni čudno da se fantu ni mudilo ven....poglej kakšen korenjak jeuser posted image

clock-img

10.03.2010, 20:37

clock-img

piskot

pencil-img

2846

uau, lucika dec da se rece user posted image user posted image user posted image .

in kako se mamica pocutijo? vemo kaj o tem?

evo, jaz sem prezivela en lep dan na drugem koncu alp. se so dnevi, ko je fino it v sluzbo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

clock-img

11.03.2010, 08:41

clock-img

moci

pencil-img

5572

jutro.
jaz sem včeraj izvedela, da mi pripada bolniška zaradi slakorne. je bom zdaj imela 4 dni, pa 3x bom zaradi tega v ljuser posted image ampak drugo leto bodo 4 dnevi dopusta veliko vredniuser posted image

in včeraj mi je mentorica potrdila diplomsko, danes sem že dobila obrazec in jo lahko oddam user posted image user posted image user posted image se mi je kar nebo odprlo in angelčki so zapeli. zdaj bom imela spet malo težav s  tiskom in najbrž jo bo moral nekdo drug oddat v vezani obliki, ker se to lahko stori prvih 5 dni v mesecu, ampak samo da mi ne bo treba več popravljat. jeeeeeeeej.

zdaj imam pa spet en kup delauser posted image

clock-img

11.03.2010, 09:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

11.03.2010, 09:55

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

moci...počasi se bo vse odbvilo da bo super zate!user posted image user posted image

sivkamivka
ktero pa sumišuser posted image

pogled ven je pa tako lep....čeprav ni prav nič marčevskiuser posted image user posted image

clock-img

11.03.2010, 09:58

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

moci - super za diplomsko in prišparane dneve dopusta.

piskot - super za lušten dan v službi na drugi strani alp.

lucika je včeraj napisala, da so vsi presrečni. torej je mamica tut vreii user posted image

z Brino sva imele včer sist. pregled. punca je velika 63cm (0.5cm več kot 26.1.) in težka 6750g (730g več kot januarja). vse je ok. bila je drugič cepljena in se ni niti skremžila... prenese čist po žensko user posted image eh, Jaša ji je zjutraj povedal, da jo bo malo zaskelelo, a ne bo hudega. že prvič je bilo isto user posted image

js imam zadnjih 14 dni, mogoče mau več prav čudne sanje... kr neke grozne, da se zbudim od unga straha. ne vem kaj to je. včeraj se mi je sanjalo, da smo šli na sprehod ob rečici tu v bližini. Jaša pogleda proti rečici in na obrežju zagleda nekaj rjavega. pogledam in mu rečem joj tam se ej pa en kužek pokakal. potem pa mau bolj začnem gledat in vidim, da je v resnici krokodil obrnjen proti meni. naslednji trenutek pa je skočil vame in js sm se zbudila. kr neki. če bo šlo tk naprej, bom cele noči tu morila user posted image

Jaša je v vrtcu ta teden enkrat prav užaljeno jokal, ker so mu rekli da črno-bela krava ne daje čokoladnega mleka. on je trdil, da mu je to rekel ati in on menda že ve user posted image
včeraj sta se z možem igrala trgovino. in mali tolk fino vika stranke user posted image pa se je mau zmotil in rekel možu: ti bomo mi dali račun user posted image potem pa račun ni hotel iz blagajne, pa je prijavil še: ah, daj že no (sem sebe slišala) user posted image na koncu je pa še moža poslal domov, naj doma je kar je kupil.
vsak dan kaj luštnega pribije. dans ob odhodu v vrtec je rekel zamujava a ne? vedno naju čakajo. čakajo naju in čakajo, naju pa skoz ni user posted image
ni nam dolgčas user posted image

Maxica - ti že odštevaš kolkrat še v službo?

zdej bo treba pa 4 mesece skoz dežurat na RR, da bom ona tekočem z rojstvi user posted image kolk luštno, jupi

čakam sonček user posted image se mi zdi, da neki bo. zjutraj sem pred hišo kidala. se mi zaluštalo in je mož prestavil teren za pol urce, da sem si željo izpolnila user posted image ampak teh 10cm je še ok. mama mi rekla, da imajo pri njih konkretno več snega. ne vem če se mi da v ves ta sneg hodit. bomo čez vikend verjetno kr v lj. mož in tamau peljeta sposojen avto v mb in z vlakom nazaj. pa bo to dogodek tedna user posted image

lep dan vam želim!

clock-img

11.03.2010, 11:05

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

11.03.2010, 11:07

clock-img

moci

pencil-img

5572

sivkamivka, ti bi morala bit detektivka user posted image

katere so pa na vrstiuser posted image remy? lu?
katera ki se bolj poredko javi?

eh ne, ziher je mukiuser posted image

clock-img

11.03.2010, 11:52

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Maxica - ti že odštevaš kolkrat še v službo?

Eh, bolj odštevam, večkrat imam za iti. user posted image  Zdaj so nam po novem tri dni skenslali, kar pomeni, da še ene 15x. user posted image  Bom videla, no, v torek mi je ginekolog rekel, da imam spet nizko ležečo posteljico, vendar ni videl natančno, do kje sega, tako da grem jutri itak na 3D UZ, pa bomo videli, kaj bodo tam rekli.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

11.03.2010, 11:53

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Sivkamivka, poteši naš firbec, katero sumiš. Katera pa zdaj sploh še ni?

clock-img

11.03.2010, 11:53

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Moci, čestitke tako za diplomo kot za prišparan dopust za drugo leto. user posted image

clock-img

11.03.2010, 11:54

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Aja, pa seveda še tukaj čestitke naši Luciki za pravega korenjaka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.03.2010, 11:56

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

nene..jst pa mislim da je altatiuser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem