IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
pa se je vendarle malo razživela debata
Vreme sigurno ne more bit tako slabo, kot pri nas ;) Smo se sicer že malo navadli na ttta nenehen dež, ampak všeč nam pa vseeno ni. No ja, še malo, pa pridemo domov se nadihat našega zraka ;)
Mi smo drugače v redu, uživamo na dopustu (no otrokom je sigurno tečno me poslušat cele dneve), pa končno sem si uspela naročit nosečniške hlače, do zdej sem samo za otroka gledala okoli ;)
Čaki čaki, kje pa si ti? Sam tle pri nas je tudi škifo vreme - megla ... raje imam dež kot meglo.

Ma kaj pa vem kaj imam raje .
No evo, da malo povem kako je bilo na MF ... najprej smo poslušali srčka in višino maternice mi je izmerila - je že nad popkom
...potem pa UZ: vse je bilo BP in v normalnih izmerah - v glavnem vse se je videlo... aja, izračunala je težo: 375g
Med nogicami pa smo videli lulico

... čisto nič ni bila sramežljiva ta naša pupa, kmalu je začela z rokicami veselo migati, noge pa je imela čisto mimo glave dvignjene - prav smešno videt, kot kak akrobat
Sem pa prehlajena in so mi takoj nataknili tisto masko na obraz ... sem se počutila kot nek prenašalec virusov, prav za v karanteno sem bila

... pa g. me je že napotila naj se grem cepit in nisem vedla kaj rečt, ker sem absolutno proti cepljenju za novo gripo, pa sem kar ustrelila: na jajca sem alergična

ona pa, da potem to absolutno odpade
Stisnite se doma v deko in pijte čajčka, da tudi ve ne fašete kak prehlad. Jaz pa moram delat ... grr sem jezna