LINDI...- ja tudi jaz se zdaj sprašujem kdaj bo moja 4 mesece stara če ima febr. 28 dni
moja se zbuja tako, recimo da gre spat ob pol 9 pa da ob 8 je..bo zdržala nekje do 1 zjutraj, včasih celo do 2 zjutraj. drugič pa se zbudi nekje ob 6...pa si je ta ritem sama poštimala, pa imava AM že skoraj od začetka, pa skoz nene poje enako tako da silit pa je brezveze...poje pa naša tudi že do 180 ml.
danes sem jo tehtala, pa se je zredila le 400 g, hmm, malo nemogoče no..res da ne poje toliko več in da je tudi zrastla...
midve sva se dale cepit za rotavirus v 3 mesecu, zdaj imava pa še v 4 mesecu 2 dozo, vseh cepiv ki pač so. jaz sem jo dala cepit za rota, ker jo mislim dati v vrtec, namreč bom šla delat, nisem taki tip človeka da bi bla doma, že lansko leto se mi je mešalo
ko sem bla noseča, zdaj pa res, dela veliko z otročkom.
amm, ja...počitek je pasal, ena noč in naredla čudeže...kakšen mir sem imela, čeprav sem jo pogrešala ampak je blo fajn bit ČISTO SAM
in včeraj sem bila ko nova pa še danes me drži, hehe..zdaj se pa mali škrat zbudi pa grema ven.
prejle sem ji dala kašico za papat, nekšno sadno katera se zmeša z vodo, je pojedla vse
kar me je presenetilo, sem pa ji dala na flaško.
aja, moja ima zelooooo rada pomaranče, haha...tu pa tam jo dam kakšno rezino da pocuza...včeraj pa ji je moja mami nardila soke od pomaranče z vodo seveda, in ji je dala malo prvo in se je tako začela baje dret ko ji je vzela da ji je mogla dat kr nazaj
in spila vse, hihi..