30.03.2010, 21:26
1055
Nina!!!
3.11. je pa ja najlepši datum na svetu! To je rojstni dan od mojga Maksa!!!
Kr poročta se na ta dan
Pa če je še obletnica...
ja muca*maca najlepšiiii datum no pa 10.10 tud
pinky girl fuuuuuuuuuuuuuull sta lepa
jst tud čakam da me kolegica pokliče pa da nardive en fotošuting
majakla in februarka lepi ste
GH moj miško je vse kar mu zmiksam ampak res vse ni še naredu une face da bi se lahko mal nasmejala res pa je da tud gledam kaj miksam da ne bo kira misnla da mu kr mečm u talar kar mi pod roke pride
ampak je res pridem tud naš poje 150 če treba pa če je bodr
ME PA ZANIMA A MATE 1 AL ŽE 2 OBROKA PA UPAM DA SE VSI K STE BOLANČKI ČIM PREJ POCAJTATE

sam kg mam pa več
V glavnem vsak dan nekaj novega.
no, pa bomo že. Danes sem mela patronažno na obisku in je rekla, da je videt velika pupa, proti drugim
. Čeprav tile
še enkrat.
nekaj bo treba, pa po pravici, nimam volje in časa!
, ko greste ven in ko ste v stanovanju. Naša pupika je ima vneto uho in ne vem, če si je ni prehladila s tem, ker sem jo imela preveč oblečeno in je kar zašvicala. No, ker je imela vneto uho, je dobila amoksiklav in po 1 tednu je dobila take izpuščaje, da je bilo grozno!! Ubogi dojenčki, kaj vse morajo dati skoz že na samem začetku.
. Veliki smo 65 in imamo 7800g. jupi. Uspešno smo prestali kontrolo in CMCRF. Za uspešno meritev bi moral spati do 2 zjutraj...zbudil se je 2:05. kot naročeno. Iz zmernega refluksa smo sedaj prekategorizirani na blagi refluks. Kisik mu zdej med spanjem ne pade več tako zelo...prej od 78%...zdej do največ 90%.