IZVIRNO SPOROČILO: majakla
V soboto gremo na morje, imamo velik avto,
ampak izgleda, da bova z možem le kopalke
lahko zraven vzela.
Poznam to

Je bilo pri nas nekaj podobnega. Ampak povsem iskreno povedano smo imeli skoraj polovico stvari preveč zraven. Smo vlekli s sabo en kup igrač, pa bi v bistvu bili kakšni 2 stvari čisto dovolj, ker smo itak ogromno vozičkali, pa se sploh ni imela časa igrati. No, edino oblačil je pa res treba malo več, ker nikoli ne veš kaj se zgodi. V glavnem, ko gremo naslednjič, bomo ziher imeli manj zraven.
Super za vse, ki vam uvajanje GH gre tako dobro. Pri nas nikakor ne steče lepo. Ko mi jemo ful kaže interes, ko bi pa ona morala jesti, pa vedno najde nekaj, kar jo moti in potem se jezi. Ust sploh noče odpirati, ampak ko ji žličko dam v usta, pa vseeno poje. Ampak običajno samo količino ene male žličke, potem pa postane sitna in noče več niti požirati. Sploh ne vem kaj delam narobe

Zdi se mi, da menda ne uspem zadeti pravega trenutka, ker je vedno ali preveč lačna ali zaspana. Samo problem pa je, ker je dopoldne nonostop zaspana

Pa še celo večnost traja priprava hrane in potem je skoraj obvezno sitna. Saj korenček imam zamrznjen, samo krompirja pa ji res ne morem zamrzniti. Mislim, da bom jutri poskusila nekoliko kasneje ji dati GH, pa bom videla, če bo kaj pomagalo. Malo se mi vseeno zdi čudno, da po 1 tednu ne poje niti 2 žličk
Ponoči se pa še vedno zbuja najmanj 1-krat, včasih celo 2-krat. Prvič se zbudi ob 1 ali 2, drugič pa okrog 6, potem pa se mi zdi, da celo večnost papca, okrog 7 je pa večinoma že pokonci. Danes sva celo do 8 spali, kar verjeti nisem mogla. Čez dan pa večinoma tudi spi 3-krat ali 4-krat po kakšne pol ure. Izjemoma se kdaj zgodi, da potegne kakšno uro ali dve. Se mi zdi, da sem že čisto uničena, ker se sploh ne morem pošteno naspati. Zvečer pa tudi ne morem iti spat zraven nje, ker je vedno treba še kaj narediti.
BMislim, da bom zdaj počasi skočila pod tuš in spat.