IZVIRNO SPOROČILO: pinky girll
Včeraj zjutraj si umivam zobe mali pa se je plazil po dnevni, kar naenkrat tšina. Grem gledat in je metal zemljo ven iz rože.
Ja, ko rata tišina, tud jaz postanem pozorna!

Ker takrat ziher počne kej blazno zanimivega, beri: prepovedanega, nevarnega, novega...
Smo že tam...
Punce, mogoče, da mi rata pridet v torek, neki se štimam za na morje, pa mi kar ne rata, ko je pa tako bedno vreme.
Maksi ima že tri cele zobke (dva spodi, enga zgori) in dva na pol (en zgori in dvojka spodi).
Na kolenih je skoz, se gunca naprej , nazaj, za premikat pa uporablja tehniko ameriške vojske, tjulnov, hehe, po komolcih in se odriva z nogami, pa hiter je 100 na uro.
Na noge se skoz postavlja in pol ne gre čist tko, kt si je zamislu, pa je cela štala.
Ufff, se spomnim še od takrat, ko se je učil puzat, vsi smo čutl te frustracije, dokler ni ratal!
Igračke so zanimive cele pol minute, zato pa lahko čez mamico spleza ene 50x. Na eno stran, pa spet nazaj, pa jovo na novo. Jasno, oči je še boljš.
Dons smo šli plavat na Dif, k je tako usrano vreme. Sva ga vzela kr v ta velik bazen in Maks je noro užival, sploh mu ni bla mrzla voda
Pol je bil pa tok utrujen, da mu nisem mogla niti pleničke gor dat,je hotu takoj, takoj in samo na joško in mrknil na rokah, zavit v rjuhico. Spal eno uro ko dojenček, hihi
lp