IZVIRNO SPOROČILO: kalypso
(od quinnyja zapp do ABC design TakeOff...)
joj zdej pa ne vem katerga mislis, ma verjetn zappa a ne, ker pravis, da je vesoljski
no, sem pa ze prebrala za BAC design, brala komentarje pod vse barve in sedaj je napacno a ne. Pa vseeno povem, Ga vsi hvalijo, sam ena stranka je skritizirala vse kar so drugi pozitivno napisal. Naj bi bil fajn za zlagat, vodljiv, strehca je ok, dovolj prostora ma otrok. Ena pa je napsiala, da nakupovalna kosara ni za tedenske nakupe, pac pa sam za nakupe na vsake 2 dni. Tu je moj komentar sedaj, moj bog no, a v vozek spodaj se daja tedenske nakupe al kaj. Naj dam notri se par paketov po 6 flask vode

svasta no. Pa ta je tudi napisala, da izgleda blago mogocve mal ceneno, ker je bolj tanko, sam da se pa dbro fleki stran brisejo.
Grem brat se za zappa.
tu pa pisejo da je vozek fajn velik in ima otrok dosti placa, pa da je vodljiv in se hitro zlozi, ceprav ne z eno roko. Pa da je fajn, ker lahko das lupinico maxi cosi gor in pol ni treba otroka zbujat, ce spi. Pa da se zlozi na malo in pase v zelo mali avto pol. Slabo pa da je, da se naslonjalo ne more polezt in da ga zaradi tega ne bi vec kupila, ter da mu je zato najboljsa alternativa vozek od Moon ( men osebno zelo lep ta Moon
Sam jaz na myToys strani nisem nasla nic kaj posebno slabih komentarjev, ce hoces, da ti se kaj prevedem mi daj link, ok.
Punce, ma kaj boste vse kupovale se en vozek?