ooo sem se kar
ko sem razpredlnico videla. Super, kolk nas je ze na varni strani a ne
danes je bil tok lep dan, po kosilu sem na hitro posodo v pomivalca, mal pobrisala s krpo polte in naju oblekla in ven. Nekje ob 14h sva startala in naredila ene 2 urni sprehod v vozicku. Tok lep soncen in topel dan. Sem ga fajn oblekl,a dve dekci, vozek zapela dekco gor, pol pa strehco dol, sem pa preverjala, da so licka topla. Sem se po dooooolgem casu tok fajn razhodila, sam prosim za tako vreme in bova vozickala k nora. Mali pa uzival. Enkrat sem se mal ustavila in je ze protestiral. Vozek sem sprobala tudi na travi, makadamu in je 1a, res zakon! No, pol sem ga dala v avtosedez in sva se peljala v drogerijo po plenice in pol v trgovino par zadevc za kuhat. Sem ga pa po trgovinah prevazala pol v kosari, nisem ga pustila v lupinici po nepotrebnem. Vsi so mi gledal v vozicek, ena gospa na blagajni je vprasala kolk je star, pa je pol rekla joj cist frisn. Heh.. cist ponosno sem porivala vozek po mestu
Glede pridobivanja na tezi. Jaz za zadnji teden ne vem, ker ni bilo patronazne, prvi teden je pa pridobival tocno 50 g na dan. Pa ko berem sedaj vase podatke se mi zdi, da se moj full redi. No, za zadnje dni ne morem rect, pojma nimam, nimam vage. Mleka imam pa tolk, naj papa ce mu tekne a ne.
Majakla, po moje je res bolje, da ga ne budis. Bos vidla, saj bo tudi sam dobil svoj ritem, moj ima tok fajn ritem ponoci, z rahlim + - vem tocno kdaj se zbudi. Sam po prvi rundi 6 urnega spanja je tooook lacn, se zna zgodit, da 5 min ne more zacet pit, tok bi na hitrco pil, da ne najde kje mora zagrabit. Mu je ze patronazna rekla, da je hektik, jah po ociju pac.
No, sedaj bo treba pa v posteljo. Sem ga mal pustila na kaucu, da bo full zmatran in bo hitro zaspal.
Uzivaje mamice!!