IZVIRNO SPOROČILO: LINDI
groza,ker ima moj še nosek zabasan,pa mu ga sčistim....čeprav se mi smili zlivanje fiziološke v nosek ravno ni luštna stvar kot kak scary movie....in do jutra itak komaj diha,med spanjem mu ga ne upam,ker potem joka....
Jaoo, to z noskom... tudi moja ga ima kar malo zamašenega - samo to se najbolj opazi ponoči, ko stoka in jamra, takrat tako smrči al se oglaša kot pujsek

Se mi tako smili. Pa saj ji kar špricam to fiziološko, samo očitno premalo. In pol je taka užaljenot, se počutim kot da jo mučim

... ampak se tolažim, da ji to pomaga. Recimo.
Tea - jaz sem ji strigla nohtke ko mi je zaspala v naročju med dojenjem - je pa treba razkužit škarjice in nohtke z etanolom (nasvet patronažne), pa pazit na kožico spodaj. Evo, točno 1 teden nazaj sem jih strigla - zdaj jih pa moram spet, ker so že spet prav kremlji.
Aniiita - kopanje - jaz jo skopam nekako vmes med dvema obrokoma; ko od prejšnjega še ni minilo preveč časa, in še ni lačna. Itak da se mi potem dere ko jo brišem in oblačim (no danes se je), pa jo potem takoj dam na joško. Jah, voda te utrudi in naredi lačnega, ne
PINK NOISE - je moj nekje na netu staknil. malo poguglaj.
Danes smo se speeeet tako lepo in doooolgo sprehajali. Jaz sem se še malo posončila na klopci, ker je bilo spet tako toplo. Ne morem verjet da je že konec novembra, pa tako

. Februarka - vi ste pa fuuul pridni, da greste 2x ven. Jaz jo prvič uspem spravit šele ob kakih 12 ali 13h (itak ker ful pozno ustanemo, pa še sonček se bolj pozno pojavi tle v LJ)... pol pa sva kako uro ali dve zunaj. Ne vem kam bi stlačla še en sprehod, ker je pol takoj že tema
Danes mi Maruša prvič spi ob tej uri, jaz pa čakam da se zbudi da jo previjem

... ker je pokakana, ne morem jo tako pustit za noč, ampak budila je pa ne bi. MAh, najbošlje da zaspim, ko bo pa bo...
Lep vikend vsem mamicam, tatijem in njihovim oktobrčkom