IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita
Jaz sem šla spet spat ob 4h..
Pa nevem kaj to našo Geo matra zvečer..bi se samo dojila in dojila..Patronažna je rekla, da je to znak krčkov, ma meni se pa ne zdi, saj ko se naje, je nekaj časa mir, zadrema, jo dam gor za podret kupčka in takrat se razbudi in zahteva spet hrano..kadar je res sita, jo lahko obračam koliko hočem, pa spi, tako da predvidevam, da to niso krčki, temveč je zvečer tako lačna oz.rabo toliko pestovanja in bližine kar išče na prsih.. mene pa pol ful bradavice bolijo in čisto me izčrpa to konstantno dojenje.. Res nevem kaj je prav nardit..ji dat ali ne.. dudo včasih prime včasih ne,dolgoročno pa zelo redko in kmalu začne jokat.. Ima še katera tak primer morda?
Ma ja, res ne vem če so to
krči ali "krči". Ko sem prebrala tiste članke na med.over.net o kolikah vidim da so res bolj malokrat krči; res samo občasno, večinoma pa rabi

pozornost, crkljanje, joško

. Sej damo, samo če smo fuuuuul utrujeni pa pač malo težje, ampak vseeno. Je tako fino skupaj zaspat, čeprav ko se zbudim sem ful jezna nase, ker so že kake 3 ure okoli in spimo pri lučki - kar ti še bolj poslabša spanec (kot da ni dovolj že zbujanje na par ur, hm...). No sej ponavadi pa gre pridno spančkat v koška, samo mama mora bit vztrajna
pravoda - upam da se že boljše počutiš
pattaya - držim pesti, da bo tvoj

kmalu spet dobro in doma, v tvojem objemu
čišča - pri meni je tudi večinoma bolj rumenkasta, redka zadeva; občasno pa rata malo bolj rdeče (sploh po

). Ma se ni za sekirat, ker me nič ne boli, nič ni vneto, tako da...
zaščita pri 
- ja moj dragi je zelo resno vzel to da dojenje ni 100%; si ne upa še enkrat reskirat kot za Marušo

Tako da so spet kondomi na sporedu
hrana - danes sem jedla stročji fižol... in sicer je prej fuuuul jokala (ampak kratek čas), samo še vedno mislim, da ni od hrane. aniiita - jaz zdaj že skoraj vse sadje jem; ostalo hrano pa tudi praktično...
nič gremo počivat počasi... nočko