IZVIRNO SPOROČILO: gorenka
ja, sej...glih ponoč je problem k napol je in napol spi in pol mogoče sam z ene vleče, pr drugi pa že energije zmanka
pa še tko: vsak drugač pravi...patronažna je svetovala da dojim z obeh-cca. 10min na eni, kupčk podret in pol na drugo, g. pa da najprej na eni do konca pol pa menjat (al pa tut ne če še tiste ne sprazni)...pol pa vedi
tut zato me zanima kako dojite tiste k mate (dost/preveč) mleka?
Upam da se kmalu pozdraviš
Na začeku sem tudi jaz tako kot je rekla tebi patrronažna. Itak tudi nisem imela toliko mleka kot zdaj. No pa sem tudi fasala mastitis oz. vsaj ml. vod se mi je zamašil.
Zdaj pa ji je (včasih) dovolj tudi iz ene - sicer potem rata kar hitro lačna...
Pleničke - poleg pampers iz Mullerja (še kar OK) in pampers iz špara (hm) sem sprobala še DM babylove (všeč). Zdaj sem pa kupila Alana (DM), ki so neke eko varianta - ima gor prvo. Poročam o ugotovitvah. Sumim, da niso najcenejše, vem pa ne, ker jih je šel moj kupit
Mm - pri nas kdaj plenička premoči spodaj pri nogici; če se pa zeloooooooo veliko pokaka pa na hrbtu.
Ooooo, kakšno zimsko idilo imate
Laski - tako zeloooo dolgih, da bi se vozlali, še nimamo, so pa fuuul gosti, prava čupa (ane muca*maca ). Pa čisto nič ne odpadajo. In imam ful probleme pri kopanju, ko ji moram s krpico posušit laske. To traja in traja... včasih je zadovoljna, včasih pa tako dretje. Bi skoraj fen uporabla

. Ne vem a je treba vsakič tudi laske zmočit al ne? No jaz probam kdaj brez tega, sicer se vsaj zadaj zmočijo, pa je vseeno ful manj dela.
Zaspati ji zadnje čase kar rata v košku (govorim o nočnem spanju, dnevno je druga zgodba). Malo pogleda naokoli, niti ni nujno da rabi dudo. Jo pa večkrat pobožam in očitno ji je to dovolj.
Evo dnevno spanje se je končalo, gremo cartat