IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca
Pa ritko ima danes vneto, smo dobili Canesten. Poznate??? Deluje???
Aja, pa glede popka, ki še vedno ni zaceljen - v petek ga gremo malo požgat, je bila debela popkovina in se kar noče posušiti. Ma, sam da sem slišala, da ga bodo žgal, so mi šli kar lasje pokonc - to ga bo ziher bolelo???? Kakšne izkušnje???
Mi smo zadnjič tudi dobili Canesten, ampak ni pomagal čisto nič. Sem pa potem kupila v lekarni Bepanten mazilo (modra škatlica in ima roza črtico narisano, ker so namreč tri različne stvari) in je bila vneta ritka v manj kot enem dnevu čisto pozdravljena. Res priporočam.
To glede
popka pa smo mi dali skozi. Ne žgejo to tako kot si ti predstavljaš. Tako delajo kot piše majcy_m, ena taka siva palčka je (lapis) in potem potisnejo popek noter. Mislim pa, da boli, ker moja mala je fuuuuul jokala, tako da sem bila še jaz na pol solzna zraven. Jaz si predstavljam, da mora to boleti, če ti nekdo palčko v popek tišči, mene bi že bolelo. Res pa je da traja samo kako minutko ali še manj.
Gorenka jaz sem naredila povsem enako kot muca*maca, ker sem bila čisto na koncu z živci, mala pa 5 ur skupaj na joški. Sem pa to naredila, ko je bila stara nekje 10 dni in je pojedla 100 ml v trenutku, potem pa spala 6 ur. Po tistem je dobila dodatek še čez ene 3 dni, potem pa več ne. Očitno pride včasih kakšen tak dan, ko ni dovolj mleka, za

Sem pa trdno prepričana, da če ji enkrat daš dodatek, ne bo to nobeni od vaju škodilo, prej koristilo, ker ne boš več živčna.
Kapljice AD3 Pa kaj to vsak drugače reče in dela? Meni je samo napisala 5 kapljic na dan in čisto nič drugega. Bom pa raje začela z 1 kapljico in potem povečevala.
Kakanje naša tudi nonstop kaka, ponoči sicer večinoma ne, ampak proti jutru pa jo že slišim. Previjati pa je tudi ne morem čisto vsakič, ker se ful prebudi pri tem. Danes pa sploh že od jutra cel čas prda in kaka, ravno zdaj se je med spanjem prebudila, ampak zdaj je res ne mislim previti, ker še bo verjetno nazaj zaspala.
IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m
a boste ve dale tamale cept proti rota virusu? Jst razmišlam da bi mojo dala cept, sam ne zdj ampak pr 6. mescih
Jaz bom jo dala že kar januarja, ker zdaj je ravno obdobje, ko se ta virus njabolj širi. Edino ne vem za katero varianto naj se odločim, ker sta dve različni cepivi
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08
ali ve kaj ful kuhate??? Tko mislim, da se ful matrate... jaz mam kar slabo vest, ampak ne sfolgam...
Kako bi šele jaz morala imeti slabo vest, ko sploh ne kuham. Saj mi je malo nerodno zaradi tega, pa drugače ful rada kuham in doma večinoma kuham že skoraj deset let. Sicer pa nisem sama kriva, ampak me naši tako razvajajo

Saj prav paše, ampak počasi bom pa morala jaz tudi kaj začeti kuhati.
IZVIRNO SPOROČILO: mashi
A nisem smotana, kljub temu da vem, da bo Petja v dobrih rokah in mu ne bo nič manjkalo.
Nič nisi smotana, ker se mi zdi, da smo skoraj vse podobne. Jaz sem šla v soboto za 2 uri na rojstni dan in sem bila čisto živčna tam. Pa je bila mala tudi v dobrih rokah, me to sploh ni skrbelo. Sem se odločila, da več ne grem brez nje, če ni res kaj nujnega
Mi smo tudi imeli včeraj posvetovalnico in tehta 5080 g, koliko meri pa ne vem, ker po njihovih meritvah, se je za 0,5 cm skrčila od zadnjega merjenja

Sem rekla, da jo bomo morali samo s hladno vodo umivati, da se ne bo več krčila
Se mi pa zdi, da so se tudi pri nas začeli nekaj malega pojavljati krči. Sicer potem ponavadi kaka in je boljše, ampak nekaj minutk pa je vsa rdeča in kriči. Upam da ne bo postalo slabše.