Dober večer!
Danes smo imeli pa noooooor dan (celo popoldne obiski) in sem šele sedaj uspela priti do računalnika.
Te presnete AD3 kapljice so nam povzročile takšne krče, da skoraj človek ne more verjeti. Do četrtka sploh nismo vedeli kaj so to krči, v petek pa takoj po kapljicah jok in zvijanje. Meni je pa šele včeraj potegnilo zakaj je mala naenkrat v petek postala tečka. Danes, ko nismo dali kapljic, je pa spet vse ok. Še sreča, da sem ji dala samo po 1 kapljico naenkrat.
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica
A ste ve tudi tok tecne kot jaz, ga zvecer pogresam ko spi in ga hodim vsake pol ure kao kontrolirat, ce je vse v redu, v bistvu pa ga hodim gledat, ker mi je tok lep in ga pogresam.
Meni se to dogaja čez dan. Sem ravno včeraj rekla, da bi bila najbolj vesela, če bi spala samo po eno ali dve uri naenkrat, ker potem bi jo pa jaz že cartala
Vid...
Meni je pa patronažna rekla, da v začetku vidi 20 do 30 cm, pri enem mesecu pa lahko že do enega metra.
Kilogrami...
Jaz sem še nekje okrog 4 kg v plusu, ampak imam še od prej enih 10 kg zaloge, ki bi jo tudi bilo treba odpraviti. Zdaj se itak ne ukvarjam s tem, ker gre zaradi dojenja počasi samo dol, kar bo ostalo bomo pa naslednje leto rešili
Toliko za danes, zdaj grem pa spat, ker sem že utrujena za znoret.
Lahko noč!