IZVIRNO SPOROČILO: tane
ninasiki, joj kako sta luštna na tisti slikci k drži glavco, tudi jaz ga tako rada tako nosim ampak kao ni dobro za hrbtenico, nama so to rekli v razvojni ambulanti, kamor moramo hodit ravno zaradi tega, ker je že pri 1 mesecu, ko si ga dal na trebuh glavo pokonci držal...zdaj moramo pa še na fizioterapijo zaradi tega...
sta bila pa najina sončka rojena na isti dan
glede mastitisa...a to se ti naredi zaradi tega ker imaš trde in napete prsi...jaz sem to imela prvih 10dni in mi je patronažna rekla tuširat z vročo vodo in masirat s tušem...pa ker ni blo vedno časa za to sem si jaz pred dojenjem zmočila malo brisačko z zelo vročo vodo in si dala na dojki pa malo pomasirala potem sem ga šla pa dojit in so se malo omehčale
TANE jst sm ga dobila ker sm lena ko ****s

se mi ga enostauno ne da pumpat ker tamau ne spije vsega ga mam v vsaki približno 150ml in mu je zgleda preveč zdej zadnje 2 tedna pa tud pogledala nism pupmice k mi pritisk zmer dvigne ker je za en drek mi skos en gumbek (jst mu tko pravm) vn vrže tko da sm po 5 minutah pimpanja

taka u glavo k tale naš hudiček

sam sm pa vidla učer v BC isto ročno ampak je mela namest tega čist neki druzga in je pomoje fuuuuuull bolša sam še enkrat 65eur pa ne dam raj tamaumu neki kupm
a res veš sploh ne vem kdaj je kira kej rodila ker nism vidla naše razpredelnice kr neki časa ja lepo mava najlepši datum 10.10 sam še leto 2010 bi mogu bit pa bi biu še lepši

kje si pa rodila če ni skriunost
za glavico pa vem ja da ni dobr prehitr ga dvignt pokonc sam midva sva v takem položaju če slučajno ga morm iz previjalne dvignt pa ko podirava kupčka drgač pa
sej mogoče ne vela za vsakega
ampak raje povem sm učer srečala svojo sošolko k sva tud skupi v šolo za starše hodile in je ona tamalo skooos nosila v kengurujčku ali dala v stolček ko je bla tamala pokonc in ma zdej čist trde vratne mišice tko da se ji vrata sploh ni vidu in morta zdej full vaje delat da jih sprosti mišice in je rekla da tamala ni glih navdušena tko da probite čim dlje časa jih met v ležečih položajih nevem no jst sam predlagam da ne bo kira mela brezveze probleme pa svojga sončka pol matrala z temi vajami

sej pol pa g je čas pa itak se vid je pa baje tud dobr če vsak dan mal tu mal kravice pase ampak baje ni dobr pretiravat
no noč moja je bla KATASTROFA vročina mi je skočila na 39 in sm toook kuhala da bi pomoje lahko celo bajto grela sm se ulegla ob 9 pa do 12 nism mogla zaspat za noben denar pol sm pa ob 12 merla vročino in itak katastrofa in mi je moj začeu obkladke dajat da sva kao mal zbila sam to je držal 15 min pol pa spet isto

no pol vsa pa klicala v ZD in mi je rekla na popijem ene tablete samo ker jih mism mela je rekla da lahko tud nalgesin in glej ga zlomka vročina pade na 36.4 no umes je blo tud en kup juhic pa čajčkou tko da HB za mojga dragega
< Sporočilo je popravil ninasiki -- 13.12.2009 11:49:32 >