midva sva sla prej k babici in dedku, sedaj nazaj v stanovanje in ne morem verjet, moj mali je tok priden tam na kaucu, res ni za verjet, ker zadnji dnevi so bili obupni. Sva sla na kauc, jaz z namenom, da bova kmalu papala, pa sem saltala tv in na tvslo2 je ena domaca muzika, je tok poslusal, so ene starejse tete pele, pa sem pustila, sedaj pa spet nekaj s harmoniko in mi je zapala zraven. Moj mali spet spancka in ne joka non stop
Rozilu, ja tok hitro se spremeni, moj je bil prva 2 tedna en sanski dojencek, jokal sam ko je bla pklenica polna al pa ko je bil lacen. Sem ga tok hvalila pol pa... sam bomo ze zrihtal da nam bo vsem ok.
Moj ljubi se mi je v nedeljo zahvalil, ker sem mu poklonila druzino, je rekel, da ima sedaj prvic svojo druzino, ki sem mu jo pricarala v vecji meri jaz in s eje zahvalu. Tako lepo je bilo to slisat. Pa rekel je to, ko sem stala sredi kroznih stopnic, on pa spodaj, sva bila kot Romeo in Julija v Veroni
Aja, oblacenje za vn.Pri nas, bombazne nogavicke, body in podhlace, hlace in majcka, kapca, ce je bolj mrzlo se bombazne rokavicke. Pol pa debelejsa majca z kapuco na vrh, tista ki je bila za iz porodnisnice. Pokrijem ga se z zelo toplo dekco, ki je itak parkrat prepognjena in pol se tisto od vozicka zaprem. Gleda vn k pouhek :-)
Punce, danes imam prvic odkar sem iz porodnisnice mal casa. Bi lahko spucala okna, pa jih nisem, enostavno zabusavam in je tooooook fajn.
< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 27.10.2009 19:04:36 >