Evo sem vas malo prebrala pa pokomentirala. Sva sami, moja mladička panča, mami pa se zabava z račnalnikom
IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca
Dobro jutro v snežen dan!
A ni lepo???
Edino to je bedno, da ne morem nikamor z vozičkom, ker je previsok sneg.
Tlele imam en link za vas:
http://www.youtube.com/watch?v=0yYxt4FL6Z0&feature=player_embedded
Jaoooo.... danes se mi je zbudil ob 3h zjutraj in ne pa ne nazaj zaspat. Sem bila besna ko ris. Res je sicer, da je pančkal od 19:30 dalje (s podojem ob 23:30) in sem lahko v blaženem miru pogledala Harryja Potterja
, ampak VSEEEEEEEEEN!!!! GRRRRrrrr............
Kdaj bo moj froc spal vsaj 7 ur skupi???? Aaaaa????
Ufffff.....
Pa še tko je, da zvečer ne morem zaspat
Mislm, sej zdej je ok, sam dons ponoč je bla pa res muka.
Sam po moje me je najbolj raz*** to, da se je ta mali odločil, da ne bo spal, moj "najdražji" (GRRR) je bil pa zuni na žuru! Če ma tok energije, da lahk žura celo noč, lahk tud svojga sina ujčka!!!
Je pršu dam ob 7h zjutri! Sm misnla, da se bom razpočla od jeze.
Zdej je pa že mal bolš...
No, sem se mal zlajala...
LP
Ha, jst sm pa mislila, da boj PST kaj poteptali - decembra so jo, pa se je dalo z vozičkom tudi po snegu.
Harryja sem jaz gledala kar z Marušo, pa danes tudi en film. No ona ne gleda, ker jo stran obrnem, bi pa hotela, ja

. Škodljivost za oči - katodni TVji so bli definitivno škodljivi za oči, ker so utripali, tudi plazma baje utripa, lcd pa ne; tako da ne vem zakaj bi bili tako škodljivi za oči. No, če ga predolgo buljiš itak, ker se oči utrudijo gledat skoz na isto razdaljo. Pa to naši

itak ne bojo, ne
TV dam pa tudi ful na potiho, ker se mi zdi, da se itak skoz neki preveč derejo pa take čudne glasove spuščajo.
Včeraj mi finta s poznim uspavanjem ni ratala - ker jo je ful trebušček matral.

Mama pojedla ene par grahkov

so bli zmešani s korenčkom, potem pa se je drla do 1h... Evo, danes pa zaspala v 15min

. Pa še na obiskih je pokazala kako zna bit pridna, vsi jo samo hvalijo
mucamaca - em, to moj dragi dela vsak vikend... decembra pa tud kdaj med tednom

Pa sej se bo tudi Maksi navadu spančkanja, držim pesti da kmalu

.
MalaMravljica - otr. dodatek je odvisen od višine plače pa od št. otrok. Meni je najin kar smešen 22€/mesec... še za plenice ni dovolj

, pri vas je pa kar lepa cifra!
Agrumi - jaz jih jem in ni nobenga problema. Med so nam pa dali že v P
IZVIRNO SPOROČILO: najčka
Muca maca znaš tudi tuje jezike? Praviš da si se zlajala, pa muce ponavad mijavkajo MAL HECA.
Kg - uh, december in peka piškotov sta pustila sledove. Aja, pa manj sprehodov. Probam zdaj zreducirat, samo kaj ko so piškoti še ostali, pa še torta bo nasl. teden za moj RD
< Sporočilo je popravil rozilu -- 10.1.2010 0:11:35 >