IZVIRNO SPOROČILO: pravoda
PRSTKI IN SLINJENJE : pri nas je kriza glede tega. Če ji dam dudo jo vrn vrže, ponoči v spanju skozi sesa prste tako, da sem skozi pokonci, ker ne morem spati. Spi mi ful lepo nekje od pol 21 – 6h-7h, ampak tole cmokanje joj
Ali vaši tudi roke tako sesajo ??
Joj, pa še kako. Včasih prav obsedeno tišči roke v usta. Zdaj je imela nekaj noči idejo, da se je okrog 1 zbudila in kot nora cmokala prste, jaz pa sem nonstop vstajala in ji dudo dajala. Dudo pa po novem potegne samo, če je na njej kapljica koroških vetrovnih kapljic, drugače pa tako kriči, ko ji hočem dudo dati, da je kar hudo. Pa tako sem se bala, da se bo to zgodilo in sem ji na začetku celo te kapljice po žlički dajala, da ja ne bi bila duda sladka. Res pa je, da rajši vidim, da ima sladko dudo kot pa da palec sesa, kar seveda vztrajno počne

Jaz budala sem jo nekaj časa šla ponoči vsakič hranit, ko je začela cmokati in to je pomenilo, da sem jo hranila vsake 1,5 ure, ker je vsakič samo čisto malo potegnila in zaspala

Saj potem sem pa enkrat poskusila ji samo dati dudo in je nazaj zaspala, tako da zdaj ponavadi je enkrat ponoči.
Na koliko časa se vaši

dojijo čez dan? Meni se zdi, da zadnje čase spet nonstop visi na joški in sploh ne morem nikamor iti, ne z njo ne sama, če pa hoče skoz jesti. Ali pa mogoče jaz delam napako, pa ji prevečkrat joško tiščim, ker se mi zdi, da včasih sploh ne vem če je lačna ali ji kaj drugega manjka

Ker ona pa itak vleče vsakič, ko ima priložnost (saj se ji vidi)
muca*maca jaz sicer nimam večjega otročka, ampak glede oblačenja pa ti lahko povem kako sem videla pri drugih. Poleti jih imajo večinoma samo v bodijih s kratkimi rokavi ali pa brezrokavov (meni gre to strašno na živce in bi ziher preko bodija oblekla še kratke hlače). Voziček bi pa jaz ziher vzela samo športni, če se da fajn leže narediti, po moje bo itak malemu všeč, ko bo lahko okrog gledal.