writing-img

RE: Oktobrke 2009 3.del

clock-img

29.10.2009, 16:20

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

Nosečke, mislim na vas!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

29.10.2009, 16:47

clock-img

ninasiki

pencil-img

1055

no pa se je začel spet mal dejmo dihat da bo vse v oktobru DIHAM Z VAMI

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

clock-img

29.10.2009, 17:16

clock-img

*chance*

pencil-img

136

Samo da malo pojamram... nič od ničuser posted image user posted image user posted image
Čez dva dni ponovni ctg...user posted image Upam, da ne čakam na novemberuser posted image
Vsem, ki pa ste trenutno kje v P pa user posted image in čimlažji poroduser posted image
Grem preganjat dolgčas naprej...sem čisto brez volje...

clock-img

29.10.2009, 17:21

clock-img

Crystall

pencil-img

826

Punce, mislim na VAS user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

clock-img

29.10.2009, 17:33

clock-img

rozilu

pencil-img

1321

IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m

lindi, gorenka, muca maca ... you go girls user posted image user posted image user posted image

Tudi od mene; dejmo, dejmo še malo pa bojo user posted image pri vas. Mogoče pa bo delno žabarska soba v Lj P user posted image

Aja, tudi jaz sem dala popkovnično kri v javno banko. Upam da bo komu prišla prav, hkrati pa da je ne bomo nikoli rabili. Če katera še ni - meni so paket poslali takoj, v enem dnevu - no nasl. dan pa sem šla že rodit user posted image . In čeprav je pisalo, da med vikendom ne shranjujejo (jaz pa sem rodila v soboto), je prišel kurir iskati... in upam, da so jo shranili.

clock-img

29.10.2009, 17:41

clock-img

sasy22

pencil-img

19

Pozdravček vsem po dooooolgem času.

Nisem vas še uspela prebrat... bom mal kasnej si čas vzela. Drugače pa da javim, da smo tudi mi 26.10.2009 rodili 3050 težko in 50 cm veliko deklico Kajo. Porod je bil kar naporen, dans pa smo končno doma.

Vam še kasneje kaj več napišem, zaenkrat pa vsem, ki še čakate, želim, da bi čim prej dobile svoje sončke. Občutek je res nepopisen. user posted image

clock-img

29.10.2009, 18:31

clock-img

Crystall

pencil-img

826

Sasy22 ... ČESTITKE ob rojstvu hčerkice Kaje user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.10.2009, 19:04

clock-img

Anonimen

sasy22 ... čestitam user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.10.2009, 19:32

clock-img

tea85

pencil-img

581

punce meni je voda oddtekla tako da grem rodit user posted image user posted image

se javim...papa

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

clock-img

29.10.2009, 19:40

clock-img

Anonimen

tea ... srečno user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.10.2009, 19:53

clock-img

Crystall

pencil-img

826

Tea85 ... jupiiiiii .... držim pesti. Danes je pa res oktobrski dan user posted image user posted image user posted image

Sam meni se še nič ne dogaja user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.10.2009, 20:01

clock-img

muca*maca

pencil-img

407

Go, Tea!

Pri meni se tudi ne dogaja, Crystall, tako da nisi edina user posted image

Dete je fuuuul živahno, brca, se premetava, nekaj me špika, to je pa tudi vse.

Vidim pa, da bom kmalu edina na forumu user posted image

Gorenka, kaj je s tabo? A te niso notri obdržali?

Jaz grem pa k novembrkam pogledat, hihi...

user posted image

clock-img

29.10.2009, 20:18

clock-img

lenika83

pencil-img

954

muca*maca jaz sem že razmišljala, da bi se kar med decembrke prestavila user posted image

Se meni samo zdi, ali smo zdaj samo še tri ostale? Pa to ni fer, no. Jaz bi tudi šla user posted image user posted image user posted image  Če bi mi septembra kdo rekel, da bom še zadnja strašila tu po forumu, bi se smejala, zdaj pa mi ni več smešno. Samo ne mi zdaj še vidve zbežat, ker potem pa res nimam več s kom čvekati.

clock-img

29.10.2009, 20:18

clock-img

najčka

pencil-img

366

Ojla punce. Sm mal brala za nazaj sam ne vsega. Najprej hvala za vse čestitke, mi smo od nedelje doma, se imamo prav fino sam če mami nebi toook teuser posted image šivi in joški  bolel. Drugače pa je naša Maša kar pridna, mal ga sračka zvečer pa potegne tud v noč, ampak bo že. Bom drugič kaj več napisala, vidim da nekaj vas je pa še v enem kosu. user posted image
ČESTITKE vsem mamicam ki ste rodile v tem času ko me ni blo gor. user posted image user posted image user posted image . Grem zdej mal povečerjat, mala ravno spi, moj user posted image pa je tako priden da ga moram prav pohvalit. Vse mi nardiuser posted image trenutno dela večerjo.

clock-img

29.10.2009, 20:26

clock-img

lenika83

pencil-img

954

Zdaj sploh ne upam iti jest, ker prej ko sem kafetkala s kolegicami, je pol oktobrk pobegnilo rodit user posted image . Če zdaj še katera pobegne potem sem pa res že skoraj sama tu. Ampak jaz nisem preveč rada sama, imam raje družbo user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.10.2009, 20:27

clock-img

manca

pencil-img

1041

a danes pa kar vse nekaj v P bežite?user posted image Naj bo porod čimprej za vami.

Jaz upam na jutrišnji dan, saj imam zjutraj amnioskopijo.

clock-img

29.10.2009, 20:34

clock-img

ninasiki

pencil-img

1055

punce evo dobila sm sms od GORENKE ki se glasi takole

Naj poveva vsem na glas, da danes za naju se ustaviu je čas, ko v roke svojo hčerko JULIJO sva dobila, da zanjo lahko bova skrbela in jo ljubila. Z 52cm in 3620g na ves glas je zapela, da vsem pove da je deklica zdrava in vesela.

čestitke gorenka želim ti čim več cartanja in čim bolj mirne noči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

clock-img

29.10.2009, 22:01

clock-img

pinky girll

pencil-img

202

Danes se pa res dogaja...

Lenika 83, Crystall in Muca maca mi smo zadnje borke,ki smo še brez otročkov....

Saj tudi za nas pride čas....

Mogoče smo pa jutri me na vrsti in ulovimo zadnji vlak za oktober...

Tud jaz sem rekla, da si bom na majčki pridem oktobra prečrtala oktober in napisala pridem decembrauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tea drži seuser posted image user posted image user posted image
Sasy22 in Gorenka ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lako noč, mogoče bo pa še razburljivauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

clock-img

29.10.2009, 22:14

clock-img

lenika83

pencil-img

954

Meni zdaj že vsi pravijo, da do novega leta bo ziher. Mogoče bi si jaz tudi na kako majčko morala to napisati user posted image

Samo če bodo naši otročki vse življenje tako ubogljivi kot zdaj, potem se nam pa res slabo piše user posted image

clock-img

29.10.2009, 22:16

clock-img

najčka

pencil-img

366

WAW GORENKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke, No pa je še ena punca z krasnim imenom!!!!
Lahko noč! 

clock-img

29.10.2009, 22:18

clock-img

lenika83

pencil-img

954

Joj, sem skoraj pozabila na najpomembnejše.

Sasy22 čestitam user posted image user posted image user posted image

gorenka čestitam user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.10.2009, 22:24

clock-img

Anonimen

gorenka ... čestitam user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.10.2009, 22:38

clock-img

Crystall

pencil-img

826

Gorenka ... čestitke za hčerkico Julijo user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.10.2009, 00:20

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

pattaya - čestitke za fanta!

gorenka - čestitke za Julijo!

punce dejmo dejmo... michelle, muca*maca - diham z vami

popkovnično kri je moj mož kr sam odnesel na transfuzijo, v soboto popoldne... tako mu je naročila babica, ki bla pri porodu

clock-img

30.10.2009, 00:23

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

sassy - čestitke za punčko!

tea85 - go go go

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem