ok. no, komaj čakam, da se vidimo. tebe in skokeca že prav pogrešam, ko vaju že tak dolgo nisem videla
uf, uf, a sem spet zgrešila kakšno srečanje? prav mi je, kaj pa nisem bolj pogosto na RR.... včasih kar ne najdem časa. pa zdaj zvečer delam čestitke za NL, tko da mam dost dela (naredim še za vso familijo...)

Prosim, izkušnje. A je možno, da dobi
zobke brez slinjenja? Ja, sej vem, da imam že 2 velika otroka, ampak tam so šli zobki tako na izi ven, da sploh nismo opazli kdaj. Naša šiška je pa vsako noč zadni teden bolj sitna, ves čas joka in stoka. Ampak v ustih ni nič opazit, slini se tud ne. Zdej pa ne vem, a jo matra zob al kej drugega.
in ja, itak, vsaka enkrat pelje in je
men je dolgčas
,pa piščanca,jogurte ni šans(prej jih je jedla),pudinge hoče,pa banano,čokoladno mleko je danes 200ml spila pa tako naprej..za večerjo je pojedla pol palačinke,ker sploh drugo ni hotela,sem toliko danes psu dala hrane da škoda...in podnevi jo je leo vzel iz posteljke in dal na veliko posteljo
sem posodo prala in skoraj bi me kap ko sem prišla v sobo in sem ju vidla na postelji...to pa ni vse..sem telefonirala prej,in pridem v sobo vidim tiju s ljubljanskom salamom v roki in žemljom..ji je dal malo svojega sendviča