IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia
persida
...priznam pretiraval se s hrano...suhica pač je,mi je P povedala daje takšne konstrukcije..mali vem itak,ne uboga ker ne vem kaj naj napišem...sva že 3leta sama..moj pride 1krat na msec..ni lahko s 2bit sam v veliki bajti..marsikaj je treba postorit..cel dan sem na nogah,tako utrujena da ne vem kaj naj povem
in se mi včasik tud ne da s malo ubadat---boš to jedla??a neboš??ok vržem stran,,pa spet nekaj drugega naredim,pa noče.pol vržem stran in ji pač dam kruh al pa nekaj takega kaj poje...za udeležbe na srečanju pa enostavno ni čassa,pa tud predaleč ste..
res sem zmedena,še posebej ker se trudim naredit tiji zdrav obrok pa ni šans da bi jedla
in bi rada da se vsaj malo zredi..no se je..ni več tak suhec..ima 7kg...pokuri vse ker že redno puza
...sam razumite,ni lahko bit z dvema otrokoma sam...pa zunaj kaj postoriti,pa tako naprej..pa brez zamere..
Ne boš verjela še kako te razumem.Moj je tudi skoz na terenu ,če pa je že doma ,pa ni nekega haska okrog pomaganja.Ampak se je treba pač sam znajt.Pa ne misli ,da mora vedno bit vse v nulo.Jaz včasih za dva dni skup posodo pomivam ,pa kaj boli mene džoko glavno mi je da sem zraven njiju in da bo z njima vse ok.Glej skoz moram bit okog Anžeja ko je potreben pomoči a po drugi strani prav zaradi tega tako lepo napreduje.Je ft rekla da sta oba razvita za svojih 9 mesecev tak ,da kaj hočem lepšega proti temu kakšno diagnozo so mi postavli v bolnici.Prej sem vedno imela hiško kot iz pravljice sedaj ,pa mi je kaj drugega bolj pomembnega.Pusti delo včasih malo na stran in se z obema igraj verjemi tudi fantič bo ti drugič kaj pomagal.Ukrepaj preden pregoriš.
Zvećer ko pa gresta spat ,pa pridi z nami debatirat in se smejat.Ko šiša delo

.
Glede hrane ,pa saj lahko je sadje za zajtrk če ima rada pa popoldan tudi nebo nič narobe.Saj,pa ,če ima zraven kosila še dva sadna obroka in mleko zjutraj in zvečer je to dovolj.Itak še ponoči verjetno je.Poglej kak sta mojadva suha

ko imata boga reveža zraven kosila in jogurta polno sadja.

Daj ji pač kaj ima rada ,pa ne ponujat vsako uro saj ti bo povedala kdaj je lačna.Saj ,pa nepreduje ne.Delaj postopoma ,ker sta že prej malo pretiravale

.Tukaj gor pa vsak dan kuhamo tak ,da dobiš kako idejo.Saj nam se tudi zdi ,da vsak dan isto je

.Pri meni je še toliko bolj hecno videt ko še vse šibam na multipraktik

.
Zato ,pa tračkamo tu gor da si pomagamo a ne?
Od kod ,pa si ,če ni skrivnost?Ker nas je kar nekaj takih ,ki šibamo po celi sloveniji