writing-img

RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del

clock-img

21.10.2009, 20:53

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

A od MaJaLe  je blo to vse za danes?user posted image

bilo je kratko ali sladko. user posted image

user posted image user posted image

clock-img

21.10.2009, 20:54

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

kokica - pusti zaj cote sem pridiuser posted image
čebelica - nehaj glancat se ne pridemo jutriuser posted image

user posted image user posted image user posted image

veri fani user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2009, 20:54

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Danes kot v pravljiciuser posted image user posted image user posted image user posted image  s srečnim koncemuser posted image

to boš jutri povedala, če je srečen konec. Mogoče se boš celo v Izolo morala zapelat na kafe. Samo te veš da sem jaz zraven.. user posted image user posted image

To,pa itak ,ker ko gremo kam, brez vaju nikamoruser posted image .

user posted image
kaj vaju. Lija gre te v Lenart k babi, mama pa se ga napit v Izolo.. user posted image user posted image

clock-img

21.10.2009, 20:55

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

[/quote]

meter snega pri vas al pri nas? user posted image

[/quote]

Saj ,pa pri vas ne poznate snegauser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2009, 20:56

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

Trezika..ti tud prideš v petek a ne? Ti bom prinesla na CDju slikice od zadnjič, pa še enkrat od zadnjič,ko smo bili v Qulandii. Oky?

Kje pa je čebela? A spi že?

a se je navadla, da jo kličete čebela? a ni bla včasih ful jezna??user posted image

clock-img

21.10.2009, 20:57

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Danes kot v pravljiciuser posted image user posted image user posted image user posted image  s srečnim koncemuser posted image

to boš jutri povedala, če je srečen konec. Mogoče se boš celo v Izolo morala zapelat na kafe. Samo te veš da sem jaz zraven.. user posted image user posted image

To,pa itak ,ker ko gremo kam, brez vaju nikamoruser posted image .

user posted image
kaj vaju. Lija gre te v Lenart k babi, mama pa se ga napit v Izolo.. user posted image user posted image

Čakaj malo jaz moram pit ne ti.Ti bi lahko vse tri pazla ,pa še nikouser posted image .Pa si frendica al nisiuser posted image

clock-img

21.10.2009, 20:57

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*
a se je navadla, da jo kličete čebela? a ni bla včasih ful jezna??user posted image

psssttt, ni se ampak saj ji druga ne preostaneuser posted image

clock-img

21.10.2009, 20:58

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

Mala Čebelica.. user posted image user posted image user posted image za Klaro. Samo ne vem če ti bo P. kaj dal. Meni je rekla, da naj pridem, ko bo imela vsaj 3. dni vročine, ker druga mi ne more dat kot pa svečke. MČ ali si probala ji zbijat s kopeljo?? 

nisem. brisala sem jo z mokro hladno krpo, ampak se dere ko šoja - ful ji ni pasalo mrzlo....možno, da ji je takrat še vročina rasla in ji ni pasalo - ker te takrat ponavadi zebe - trese... kopat je pa nisem upala za vsak slučaj, če bi bila prehlajena, da je ne bi še bolj...  user posted image user posted image user posted image kaj te vem. sem dala kar takoj svečko, ko je bilo pri 39....

saj jaz tudi ne vem, če bo P kaj dala, samo klicala pa bom vseeno jutri, če ne bo bolje...

clock-img

21.10.2009, 20:58

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Trezika..ti tud prideš v petek a ne? Ti bom prinesla na CDju slikice od zadnjič, pa še enkrat od zadnjič,ko smo bili v Qulandii. Oky?

Samo tasa jo lahko tak kličeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2009, 20:59

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

eh, kaj te čem. če se jezim al pa ne - nič ne pomaga. sem se kar vdala v usodo user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2009, 21:00

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Mala Čebelica.. user posted image user posted image user posted image za Klaro. Samo ne vem če ti bo P. kaj dal. Meni je rekla, da naj pridem, ko bo imela vsaj 3. dni vročine, ker druga mi ne more dat kot pa svečke. MČ ali si probala ji zbijat s kopeljo?? 

nisem. brisala sem jo z mokro hladno krpo, ampak se dere ko šoja - ful ji ni pasalo mrzlo....možno, da ji je takrat še vročina rasla in ji ni pasalo - ker te takrat ponavadi zebe - trese... kopat je pa nisem upala za vsak slučaj, če bi bila prehlajena, da je ne bi še bolj...  user posted image user posted image user posted image kaj te vem. sem dala kar takoj svečko, ko je bilo pri 39....

saj jaz tudi ne vem, če bo P kaj dala, samo klicala pa bom vseeno jutri, če ne bo bolje...

Kaj temperatura ji še ni padla?

clock-img

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

psssttt, ni se ampak saj ji druga ne preostaneuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Čakaj malo jaz moram pit ne ti.Ti bi lahko vse tri pazla ,pa še nikouser posted image .Pa si frendica al nisiuser posted image

Ja sem, samo sem mislila da si tudi ti in da bi mi dovolila,da praznujem z tabo. Pa vidim,da se ti nočeš z mano veselit..ti bi mene šetala po Izoli z 4 otrokci (no,3-mi, ker L.nebi bilo)

clock-img

21.10.2009, 21:02

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

ja itak. Ti kr pokliči.

clock-img

21.10.2009, 21:02

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

Kaj temperatura ji še ni padla?

prvo svečko je dobila ob enajstih in ji je temperatura popoldne padla čist na normalno. zdaj zvečer okoli pol osmih ji je pa spet narasla na 38.8. zdaj sem ji spet dala svečko pa ji pada. sicer ji nisem merila, ampak čutim da ni več tak vroča. saj svečke primejo lepo, samo ko pa spustijo pa ji naraste nazaj...

clock-img

21.10.2009, 21:03

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Ja sem, samo sem mislila da si tudi ti in da bi mi dovolila,da praznujem z tabo. Pa vidim,da se ti nočeš z mano veselit..ti bi mene šetala po Izoli z 4 otrokci (no,3-mi, ker L.nebi bilo)

Bla bi ,pa asica,kaj.user posted image Ja nič pol se bom ,pa jaz v usodo vdalauser posted image .Samo ,da nebom že v Tepanjah obračala za mb ,da grema po Lijouser posted image .

clock-img

21.10.2009, 21:05

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Bla bi ,pa asica,kaj.user posted image Ja nič pol se bom ,pa jaz v usodo vdalauser posted image .Samo ,da nebom že v Tepanjah obračala za mb ,da grema po Lijouser posted image .

v to sploh ne dvomim,..kak bi me vsi gledali user posted image
Ne,ne nič nebi obračala..user posted image

clock-img

21.10.2009, 21:05

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

MČ_ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam,da pomagajo.

clock-img

21.10.2009, 21:06

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

ja itak. Ti kr pokliči.

mogoče ima kakšno virozo, naša Tiana je tudi takrat imela tri dni vročino, pa smo samo svečke dobili drugega ni bilo pa nič ... ti jo kar opazuj in jutri vseeno pokliči, pa ti bodo povedali kako in kaj ... pa user posted image user posted image user posted image user posted image za Klaro

clock-img

21.10.2009, 21:08

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

mogoče pa bo ta pika-poka pomagala, ko je  z polnooo ljubezni user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 21.10.2009 21:09:10 >

clock-img

21.10.2009, 21:09

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Pa kaj ste vse na FB al kaj? 

clock-img

21.10.2009, 21:10

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Eno vprašanje- A ve naredite kaj za sebe ?A imate čas zase? (To je izvzeto čičanje na RR).
Mogoče malo čudno vprašanje samo sem danes razmišljala ,da si ne vzamem toliko časa ,da bi se vsak dan namazala s kremo po obrazu.

clock-img

21.10.2009, 21:11

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Pa kaj ste vse na FB al kaj? 

Tam nisem aktivnauser posted image

clock-img

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

prvo svečko je dobila ob enajstih in ji je temperatura popoldne padla čist na normalno. zdaj zvečer okoli pol osmih ji je pa spet narasla na 38.8. zdaj sem ji spet dala svečko pa ji pada. sicer ji nisem merila, ampak čutim da ni več tak vroča. saj svečke primejo lepo, samo ko pa spustijo pa ji naraste nazaj...

zvečer vedno naraste vročina.
probaj ji dat na bedra hladne obkladke.

clock-img

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

pazite, da ne boste kje v Italiji ven prišle. Glede na to, da ste Konjice pri Lj iskale. user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem