writing-img

RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del

clock-img

25.10.2009, 08:03

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Persida, vse najboljše za tvoj praznik....!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pozno,  a še velja,,,,

yania - hvala si ,pa trofla ravno v trenutku ko sem se pred davnimi leti rodila točno 23.15.user posted image

VSE NAJNAJ! Sicer s skoraj poldnevno zamudo, a res vse najboljše!

clock-img

25.10.2009, 08:32

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Dobro jutro.

Kaj je vam rač. naštimal sam novo uro? Meni ni. user posted image
V glavnem, smo pokonci od 6.30h, še po stari uri nas je Nika zgodi zbudila, ob 7.30h. Zdaj oa je Tija šla z babi v trgovino po kruh user posted image , jaz pa bom dala Niko počas spat. In moram povedat, da sem ji za zajtrk naredila ovsene kosmiče z banano in je zelo lepo jedla! user posted image To je že Tija imela rada.

clock-img

25.10.2009, 08:33

clock-img

spps

pencil-img

14046

dobro jutro!

Najaa, men je prestavlo uro na compu - mogoč na primorskem ne potegneuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

25.10.2009, 08:40

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: spps

dobro jutro!

Najaa, men je prestavlo uro na compu - mogoč na primorskem ne potegneuser posted image user posted image

ne, verjetno je signal slab. user posted image user posted image user posted image

ej ura še 9 ni no, pa sem že ful stvari  naredila... user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 25.10.2009 8:41:08 >

clock-img

25.10.2009, 08:43

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

Živjo!!!

No naša Tjaša se je pa po novi uri zbudila malo čez 5user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj češ smo se tega bali, sam kaj morešuser posted image user posted image user posted image Tako da sem danes že likala, pa pospravljala, lase umila...Ona  pa že spet spiuser posted image

Popoldne gremo na abrahamca, ga spet praznujemouser posted image Zdej pa moram it, imam še kup pripravuser posted image user posted image

18.3.2009

clock-img

25.10.2009, 08:45

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

jaaaoooo, nova ura. jaz sem čist pozabila user posted image user posted image user posted image

ma mi danes nič ne štima user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.10.2009, 09:18

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: yania

, ja to sem hotela napisati, da ste bili z nekom v stiku ki jo je imel,to 6.otroško,,,inkubacijska doba je do 14 dni, pa ko so pikice na vidiku, je bolezen pri koncu, in otrok ni več kužen. Samo ne vem pa, Naja je to imela pri 5ih meseceih, a to vsi user posted image  prebolijo? A je to samo v 1.letu možnost okužbe? A katera ve?

Če se prav spomnim, jo do 2. leta prebolimo praktično vsi. Pa okužba je možna tudi s slino odraslega, ki ni bolan.

meni je patronažna rekla, da ni rečeno, da jo bo Lija dobila, da je ne dobi vsak user posted image .

clock-img

25.10.2009, 09:33

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

JURETU IN MATTEU VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEVuser posted image

clock-img

25.10.2009, 09:36

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

jjeeeeiiii vse najboljše za 7.mini roj.dan !!

clock-img

25.10.2009, 10:27

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.10.2009, 11:28

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

clock-img

25.10.2009, 12:14

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

user posted image

Midva pa greva zdaj po najino žabico v Lenart. user posted image komaj čakam,da jo pocartam. Je tak čudno, ko je vse mirno doma in noben nič ne blebeta user posted image

Lep dan vsem, se tipkamo!

clock-img

25.10.2009, 12:35

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

dobro jutro!

ne, verjetno je signal slab. user posted image user posted image user posted image

men je že pa tooolk dooolg dan... sem že čist crkjenauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

25.10.2009, 12:36

clock-img

spps

pencil-img

14046

user posted image

Midva pa greva zdaj po najino žabico v Lenart. user posted image komaj čakam,da jo pocartam. Je tak čudno, ko je vse mirno doma in noben nič ne blebeta user posted image

a kr brez otroka sta bla??user posted image user posted image  kaj sta pa počela?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

25.10.2009, 12:44

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

dobro jutro!

men je že pa tooolk dooolg dan... sem že čist crkjenauser posted image user posted image

jaz tud. Nika pa že drugič spi. user posted image

clock-img

25.10.2009, 15:23

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

Ojla čveke,

kaj dogaja? Lep dan je zunaj....no, midve z Leo greva zdaj počivat, tati pridno zide rihta, Žiga pa je šel v gozd z njegovo Nano...mami je bla pa pridna pa 2stroja cunj dala sušit, pa kosilo nardila, pecivo spekla, pospravla, zdaj si pa zasluži počitek....

Kajpa ve kej počnete?

clock-img

25.10.2009, 16:17

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Dober dan!
MI smo že veliko boljši Nekaj malega še smrkamo ampak ni sile Sva šli prej na kratek sprehod in jo ubožico čist zdelalo.... spi že pol ure

clock-img

25.10.2009, 16:18

clock-img

trezika

pencil-img

3981

user posted image

a kr brez otroka sta bla??user posted image user posted image  kaj sta pa počela?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj češ...eni pač luksus špilajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.10.2009, 16:41

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

spalaaaa user posted image pa jaz sem bila na kafeju in sprehodu z kolegico, tomaž pa je medtem igrce špilo. pol pa sma počasi že šla.. Podrobnosti med tem časom pa izpustimo user posted image user posted image

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Ojla čveke,

kaj dogaja? Lep dan je zunaj....no, midve z Leo greva zdaj počivat, tati pridno zide rihta, Žiga pa je šel v gozd z njegovo Nano...mami je bla pa pridna pa 2stroja cunj dala sušit, pa kosilo nardila, pecivo spekla, pospravla, zdaj si pa zasluži počitek....

Kajpa ve kej počnete?

mmmmm, po čem kaj diši v vaši hiški?!?

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dober dan!
MI smo že veliko boljši Nekaj malega še smrkamo ampak ni sile Sva šli prej na kratek sprehod in jo ubožico čist zdelalo.... spi že pol ure

jeeee, super samo da je vsaj malo boljše!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še za vnaprej, da bo čist OK!

clock-img

25.10.2009, 17:12

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

Ojla čveke,

Kajpa ve kej počnete?

diši po jabolčnem biskvitu s cimetom

clock-img

25.10.2009, 17:21

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Ojla čveke,

Kajpa ve kej počnete?

diši po jabolčnem biskvitu s cimetom

mmmmmm. Ma si mi zdaj lušte nardila...

clock-img

25.10.2009, 17:24

clock-img

mediuhec

pencil-img

476

pozdravljene!

midva sva danes tudi dostavila malega tašči, potem pa hop v radence na kopanje. ne pomnim, kdaj sva bila tako dolgo sama.
spravljanje k tašči je pa na žalost vzelo celo uro, ker se je mali zbudil ko smo ga dali v lupinico (pa je bil čas za spanje), in potem je trajalo in trajalo... dretje, ni hotel zaspat

zamik ure: nam tudi dela težave, saj smo pokonci že okoli 6. ure. pa na splošno spi samo po urco čez dan (3x), včasih je potegnil 1,5 ure, pa sem imela več časa zase....

persida: vse naj naj

mala čebelica in trezika: da ste le bolje! naš drugače še zdaj smrklja in malo pokašlja, pa ni bil ful bolan, samo se kar vleče že cel teden..

tasa: oopa, upam da sta se fajn imela s T.!! he he

clock-img

25.10.2009, 19:01

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Dober večer! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem