Čer... o čem debata o prestavljamnju ure? uff je blo fajn... Taj je spal do pol9 po stari sepravi do pol8 po novi uri...spat je šel dans pa že ob pol 7... bomo vidli kdaj se bo jutri zbudu... men bi pasalo da bi hdu spat ob 7 zvečer, do zdaj je ob 8 hodu... sam bi blo fajn tudi da bi spal isto do 8 zjutraj tak kot zdaj... zahtevna mami ane?
Ufffff!

In kdaj si potem lahko nazaj zaspala?
Čez kako uro
Ojoj!
Čez kako uro
Ojoj!
ma sej urca se ponoč mimgrede obrne. jaz mam sam eno, pa mi včasih mal ponagaja in bi se kr crklala (no večinoma ne), pa tud zna minit ura.
KOKICA, glede ovsenih kosmičev, sej je vseeno katere in kje jih kupiš,ker ovseni pa niso bio ali eko ipd.
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
Čez kako uro
Ojoj!
ma sej urca se ponoč mimgrede obrne. jaz mam sam eno, pa mi včasih mal ponagaja in bi se kr crklala (no večinoma ne), pa tud zna minit ura.
KOKICA, glede ovsenih kosmičev, sej je vseeno katere in kje jih kupiš,ker ovseni pa niso bio ali eko ipd.
saj ne, da bi mogli bit kaj od naštetega...samo jaz tega res nikoli ne kupujem, ker mi je bljek...pa sploh niti ne vem, če vem, kako zgledajo...
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!