cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Navigacija - katera?

clock-img

01.01.2010, 20:39

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Tako, Dedek Mraz je prinesel denar za navigator in vračam se na to temo.
Še vedno nisem izbrala zato me zanima, če je kdo s še kakšnim uporabnim podatkom.

Medtem sem uspela ugotoviti, da Mio nima več Igo ampak nek drugi način navigacije, ki je menda precej zanesljiva in se skorajda nagibam k nakupu te znamke. Kar je velik minus, je, da baterija zdrži samo 2 uri.
Nad Garmini in njihovim "zavajanjem" se pritožuje kar nekaj ljudi.

Felicita, katero od naprav ste potem izbrali?

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

02.01.2010, 19:11

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

mi smo se odličil za mio-ta, pa fantovemu očetu s(m)o ga tudi kupili... zadovoljni oboji.

sicer res niso več iGo, so (bli) Navman oz. še novejši so mireo... zate kot za uporabnika to ne spremeni praktično ničesar.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

02.01.2010, 19:26

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Kako da ne, programska oprema je bistvena glede pokritosti posameznega področja.

Včeraj sem zadevo fajn preštudirala, mislim, da se bom odločila za Navigon serije 4 ali pa celo 7 (glede na to, da stane samo cca. 50€ več).

Mio je baje zelo zanesljiv glede vodenja, ima pokrito dobro Slovenijo, nima pa dobro pokrite Italije in ostalih držav oz. moraš za višjo pokritost dokupit kartografijo City nevemkaj. Pa baterija, seveda.

Ustavi se in prišel boš!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem