writing-img

RE: SMUČANJE (Avstrija, Italija)

clock-img

16.02.2010, 13:09

clock-img

andreja32

pencil-img

543

Hi, hi...jaz sem pa samo zato, da ti povem glede pečice, laufala na net...če bi vedela da si tam, bi te že našlauser posted image

clock-img

16.02.2010, 13:28

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Mi smo tudi bili za 5 oseb, v apartmajih tik ob bazenu, smo gledali direkt v bazen. Posode malo morje, tudi veliki lonci in velike sklede. Jaz sem edino pogrešala zmrzovalnikuser posted image . Sva z malčkom pregledala vse pse, pa samojeda nisva videlauser posted image . Dobro ste se skrili. Tudi na bazenu ni bilo nobenga slovencauser posted image , edino en dan sva naletela na eno familijo z 2 fantoma.
Še dobro, da si me opozorila, da bomo naslednjič malo bolj pozorni, kam nas bodo fliknili.

clock-img

16.02.2010, 14:47

clock-img

andreja32

pencil-img

543

mi smo imeli apartma čisto v zadnji vrsti, za Muro....pa lep pogled na smučišče.V bazen smo hodili ponavadi zvečer okoli 7 ure.....mož in mlajša hčerka pa tudi dopoldne..a na spoznavnem večeru niste bili??...v soboto zvečer pred recepcijo...

clock-img

16.02.2010, 15:02

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

V soboto smo še pri zdravniku letali, tak da smo šele v nedeljo zjutraj štartali. Potem pa ni čudno, da se nismo srečali, smo bili pri cesti, na bazen smo hodili zjutraj in popoldan, ob 7 pa je malček že sladko spal.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem