writing-img

RE: zimske jaknice oz bundice

clock-img

17.10.2009, 19:19

clock-img

rina22

pencil-img

3754

Tudi jaz sem kupila zimskega pajaca v C&A. Jih imajo res doooosti, pa tudi v H&M jih je (še) polno.

clock-img

17.10.2009, 19:21

clock-img

rina22

pencil-img

3754

IZVIRNO SPOROČILO: anika87

Tudi jaz največ kupujem v Kiku, zaenkrat sem zadovoljna z vsem, bundice pa še nismo kupili. 

Kak ste vse navdušene nad Kikom?Meni se pa njihova roba sploh ne dopadeuser posted image No, vsak pač ima svoj okus, ampak meni se ne zdi ravno kvalitetnauser posted image Raje dam malce več, pa vem, da je vsaj nič ne tišči in da je kvalitetno oblačilo

clock-img

17.10.2009, 20:07

clock-img

doris04

pencil-img

915

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Belika

A mi pove ena kako je s tem DM-ovim bonom?user posted image

Ja tole pa tud mene zanima! user posted image user posted image user posted image

včlaniš se v njihov  babybonus club....vprašajta v dm trfgovini ali preko neta, priložit morata kopijo roj.lista in en obrazec se izpolni in dobiš po pošti knjižico njihovih bonovuser posted image
sem pa jaz čakala mesec in pol user posted image tako da pohitita..user posted image

clock-img

17.10.2009, 21:51

clock-img

Petka09

pencil-img

1129

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Tudi jaz največ kupujem v Kiku, zaenkrat sem zadovoljna z vsem, bundice pa še nismo kupili. 

Kak ste vse navdušene nad Kikom?Meni se pa njihova roba sploh ne dopadeuser posted image No, vsak pač ima svoj okus, ampak meni se ne zdi ravno kvalitetnauser posted image Raje dam malce več, pa vem, da je vsaj nič ne tišči in da je kvalitetno oblačilo

Meni je pa kvaliteta čist ok v Kiku, pa še poceni je. No, recimo kake žabice se namuckajo al pa kaj... Ampak mi to ni pomembno, ker se ne vidi izpod hlač pa itak kmalu vse preraste tako da niti ne utegne uničit oblačilo oz. da bi se na oblačilu utegnila poznati slaba kvaliteta. Zato mi je brezveze nekaj dragega kupovat.

clock-img

18.10.2009, 07:16

clock-img

rina22

pencil-img

3754

IZVIRNO SPOROČILO: Petka09

Meni je pa kvaliteta čist ok v Kiku, pa še poceni je. No, recimo kake žabice se namuckajo al pa kaj... Ampak mi to ni pomembno, ker se ne vidi izpod hlač pa itak kmalu vse preraste tako da niti ne utegne uničit oblačilo oz. da bi se na oblačilu utegnila poznati slaba kvaliteta. Zato mi je brezveze nekaj dragega kupovat.

Vsak ima svoje mnenje in če si ti zadovoljna s Kikom, superuser posted image Nisem nič slabega mislila. Jaz sem kupila ene hlače mali tam, pa so mele tako močno elastiko, da grozauser posted image Pa tisto, kar je dobila, je vse malo čudno zašitouser posted image Mogoče se pa tudi malo razlikuje Kikova roba glede na kraj, v katerem je Kik.. Ne vem.. Meni se ni dopadlo. Komu se pa dopade, pa super za njega - dobi res poceni stvari. Saj ne rečem, ene stvari imajo res lepe (kolko so pa kvalitetne, je pa spet druga pesem, ampak OK), ampak jaz tam več ne bom kupovala.

clock-img

18.10.2009, 07:17

clock-img

rina22

pencil-img

3754

IZVIRNO SPOROČILO: doris04

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Belika

A mi pove ena kako je s tem DM-ovim bonom?user posted image

Ja tole pa tud mene zanima! user posted image user posted image user posted image

včlaniš se v njihov  babybonus club....vprašajta v dm trfgovini ali preko neta, priložit morata kopijo roj.lista in en obrazec se izpolni in dobiš po pošti knjižico njihovih bonovuser posted image
sem pa jaz čakala mesec in pol user posted image tako da pohitita..user posted image

Tak dolgo se čaka?user posted image Jaz pa sem mislila, da to dobiš takoj.. Bom se tudi jaz mogla podvizati..

clock-img

18.10.2009, 07:44

clock-img

mika

pencil-img

6485

Potem si najbrž imela isto smolo kot jaz. Karkoli sem kupila, se je skrčilo za dve številki...majčke in trenirke. Ene hlače so se razparale po šivu, na flisu je takoj šla zadrga.... zato več ne kupujem v Kiku.
Drugače sem pa videla bundice za punčke (za fantke nisem gledala) včeraj v C&A za 25 €. Naša pupa si je pa pred 14dnevi izbrala bundico v Mani in je stala tudi pribl. 25 €.

< Sporočilo je popravil mika -- 18.10.2009 7:45:30 >

clock-img

18.10.2009, 08:49

clock-img

anika87

pencil-img

767

Mana je tudi super, samo za bebike pa nimajo, mislim da majo od 4 let dalje.
Drugač pa, jaz sem zaenkrat res zadovoljna s kikom, možno da je tudi kaj slabše kvalitete, ampak zaenkrat se mi je vse izkazalo super, evo glih včeraj je mož kupil bundico, ful lepa, podložena s flisom, oprala, posušila v sušilcu in je še vedno brezhibna, nič skrčena. Oblekel je seveda še ni... Ja bombažne stvari, npr bodiji, se pa skrčijo malo, zato vzamem pač večjo št. Ampak v primerjavi z unimi iz Spara (3 v kompl.) so super, uni so katastrofa, skrčli so se za par št., tako da mu jioh sploh nisem nobenkrat obleklauser posted image

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

clock-img

18.10.2009, 08:54

clock-img

lake

pencil-img

3955

Midva sva bla včeri v Italiji v Torri di europa v Trstu, majo ene tri trgovinice za otroke, in veliko bundic, od 20-40 evrov. Če vam ni predaleč se zapeljite do dol.  

clock-img

18.10.2009, 12:20

clock-img

mika

pencil-img

6485

Mana je tudi super, samo za bebike pa nimajo, mislim da majo od 4 let dalje.

Imajo menda od dveh let naprej, sam so številke velike in je že za večje otroke. Res pa je da nimajo za dojenčke, sem pozabilauser posted image

< Sporočilo je popravil mika -- 18.10.2009 12:22:45 >

clock-img

18.10.2009, 15:59

clock-img

mandreja

pencil-img

163

Jaz imam tudi te bone od DM ampak noter ni bona za c&a???? Pa so letošnji, dobila sem jih pred 2 meseci???

clock-img

18.10.2009, 18:20

clock-img

_sanja_*

pencil-img

1444

IZVIRNO SPOROČILO: mandreja

Jaz imam tudi te bone od DM ampak noter ni bona za c&a???? Pa so letošnji, dobila sem jih pred 2 meseci???

Mislim, da ta bon ni v vsaki knjižici, saj se le-te razlikujejo glede na starost otroka. Jaz sem ga dobila v knjižici 7-12 mesecev. Dobila sem jo junija ali julija.

clock-img

18.10.2009, 19:55

clock-img

mandreja

pencil-img

163

A tako pa. Jaz sem jih dobila za novorojenčka.
Hvala za odgovor. user posted image

clock-img

18.10.2009, 19:57

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: Petka09

Indeed.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

18.10.2009, 22:41

clock-img

zvezdica05

pencil-img

225

IZVIRNO SPOROČILO: rija

jaz pa sem mojemu danes vzela cherokee za 25 eur, tako daljšo, da mu ne gleda takoj ves hrbet ven in da ni polnjena z gosjim perjem, da se ne zezam s pranjemuser posted image  ful lepa.....

Rija, kje pa dobiš cherokee?

clock-img

18.10.2009, 22:47

clock-img

rija

pencil-img

15589

na madžarskem....

če bi ve vedele, kakšne jaknice imajo za pupe user posted image user posted image user posted image

ne vem, če si ne dam še ene pupike naredit...user posted image

...vox populi...

clock-img

18.10.2009, 22:59

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rija

na madžarskem....

če bi ve vedele, kakšne jaknice imajo za pupe user posted image user posted image user posted image

ne vem, če si ne dam še ene pupike naredit...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.10.2009, 23:32

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Gap - warmest coat and snow bibuser posted image  - 50 USD komplet s pošiljanjem.

clock-img

19.10.2009, 08:32

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Gap - warmest coat and snow bibuser posted image  - 50 USD komplet s pošiljanjem.

ta je itak zakonuser posted image HB da je mojemu letos še prav....samo kot rečeno, polnjen je s perjem, pa ga je problem zvečer oprat in zjutraj oblečtuser posted image  ker ne moreš si misliti, kakšen pride mulc iz vrtcauser posted image

...vox populi...

clock-img

19.10.2009, 09:01

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Iz njihove spletne prodajalne ali ebay?

clock-img

21.10.2009, 19:28

clock-img

Raho

pencil-img

4143

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Iz njihove spletne prodajalne ali ebay?

KOlegicauser posted image - kupi in pošlje.

< Sporočilo je popravil Raho -- 21.10.2009 19:29:12 >

clock-img

21.10.2009, 21:00

clock-img

ema111

pencil-img

480

IZVIRNO SPOROČILO: mandreja

A tako pa. Jaz sem jih dobila za novorojenčka.
Hvala za odgovor. user posted image

ja, ta je prva z boni, potem pa dobiš še naslednjo (so drugi )od 7-12m. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem