writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 5. del

clock-img

30.10.2009, 14:22

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

maja pašta fižol, vsaj tak, kot ga jaz naredim, je ful hitro.Imela sem fižol v konzervi in sem ga samo vrgla v vodo, dala zraven en list lovrja in majaron in nasekljan česen. Potem sem pa na malo olivnega olja popražila čebulo, pomokala, malo sladke paprike in paradiž. mezge in mal z vodo zalila. Vržeš v fižol, dodaš testenine in kuhaš še toliko časa, da so kuhane. Pa soliš in popraš.To je to. V 20 minutah sem bla fertik.

petrazg paparico bi si pa res sposodila za skopirat.Biftek za namazat sem mislila. Unega ne maram preveč. Biftek je pa po mojem treba sam popečt pa malo soli in popra?Sem pa našla en fajn recept za goveji file z medom in balzamičnim kisom, ki ga bom sprobala. To je najbrž isto meso kot za biftek?

clock-img

30.10.2009, 14:47

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

Sam na hitrco..
Mamo prvi zobek...user posted image user posted image user posted image sem danes probala s prstom in je lih pokukal ven,že pikauser posted image ...
TOrej za seznam s.l. 30.10.2009

se javim zvečer...če ne bom šla kej čarat....user posted image user posted image
pakiram za h tašči...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......

clock-img

30.10.2009, 14:58

clock-img

majana79

pencil-img

8822

zoja, a ona pa nima skrinje? user posted image  user posted image user posted image

clock-img

30.10.2009, 15:00

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

taja user posted image user posted image user posted image za zobek user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.10.2009, 15:05

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

Sam na hitrco..
Mamo prvi zobek...user posted image user posted image user posted image sem danes probala s prstom in je lih pokukal ven,že pikauser posted image ...
TOrej za seznam s.l. 30.10.2009

se javim zvečer...če ne bom šla kej čarat....user posted image user posted image
pakiram za h tašči...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......

OoooOOOooooo tašča!

Zoja še 1x hvala :) Si sprožla val ljubezni na RR user posted image

Jst pa čakam mojga in Mašo, da prevzameta Zarjo. Morm v DM, pa Hofer in še v mečkator... pa bi bla rada pred temo nazaj.

clock-img

30.10.2009, 15:13

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

joj jaz tud full upam da dobim čevlje in kombinezonček v pondelk...če ne mi boš pa ti prjatlca MAJA zrihtala ane? user posted image

clock-img

30.10.2009, 15:18

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Maja boš mogla bit pa ful hitra, če boš hotla bit pred temo. Zdej je že ob petih tema. Jst pa čakam, da se mala zbudi, pol pa pičimo v šopinguser posted image user posted image

clock-img

30.10.2009, 15:57

clock-img

Leela

pencil-img

3101

Jaz moram pa v BC skočit po humano. V DM-u niso imeli - menda se težko dobi. Pa sveče nabavt. Sva pa včeraj nakupovala, da je bil F. v kenguruju. Čist na kratko pa sva bila cela prešvicana. večje nakupe, ko rabiš voziček je treba opravt kar sam.
Danes je šel tastar na krvodajalsko in je zato frej, S F. sta že 2 uri vzunaj, midva z L. sva šla pa spat.
Jutri gre pa na koncert od dream theatrov z bratom, ker bratova punca ne gre. Ima prašičjo gripo. Zdravnica ji je rekla, da ima virozo, v bolnici kjer dela, so ji pa bris vzeli in jo potem domov poklicali da ima pigi gripo.
Zdaj moram dat pa cunje prat, že 3 dni sem taka kot bi me vlak povozu in nisem dost nardila.

Aja maja kje pa si kupila bundo?

clock-img

30.10.2009, 16:16

clock-img

lake

pencil-img

3955

Jst m tud zdej ugotovila da so trgovine zaprte čez vikend, in morm v Mullerja po vodo, pa v Lesnino po neke luči ki sva jih naročila, pa pe v trgovino da bomo jutr kej jedl, ker sm seveda samo za dons kupla. Pa dvomim da bom pred temo nazaj. 

clock-img

30.10.2009, 16:24

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

dobre ste da se vam zdele še kam da it...jaz sm skuhala pa pojedli smo,sladke makarončke.

Zdej je šel pa Maj spat,T. se pa v svoji sobi igra.

clock-img

30.10.2009, 16:25

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Dudi, kako narediš sladke makarone?

clock-img

30.10.2009, 16:25

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image    gripa...joj kr ne vem še zdej a je to res kaj nevarno al itak samo napihujejo.

leela zdaj boš ti več vedela!

clock-img

30.10.2009, 16:27

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Dudi, kako narediš sladke makarone?

jaz čist enostavno...skuham makarone jih dam v cedilo...pol pa v isti posodi stopim maslo-margarino in gor prepražim drobtine...pol pa stresem notr še makarone in mal premešam pa je.Pol si pa še vsak sam pocukra kukr mu pač pašeuser posted image

clock-img

30.10.2009, 16:34

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

zoja, a ona pa nima skrinje? user posted image  user posted image user posted image

skrinja je njen drugi dom user posted image user posted image ... takoj ko jaz skoz vrata pridem že skoči notr user posted image user posted image user posted image user posted image ....

clock-img

30.10.2009, 16:38

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

drgač pa ni panike, ... pa še kofetale bomo na račun rjuhic user posted image ...user posted image ...

clock-img

30.10.2009, 16:40

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

drgač pa ni panike, ... pa še kofetale bomo na račun rjuhic user posted image ...user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.10.2009, 16:51

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

evo jest sem iz sprehoda....

clock-img

30.10.2009, 16:52

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

moram se v btc po plenicke pa se mi nnnnnnnnnneeeeeeeeda....glih prav sem zmatrana sam se ulegla bi se...tamala ze spi...jo morm pa se zbudit....

clock-img

30.10.2009, 16:53

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ja ti prav nič ne zavidam...men se tud čist nč ne da...gledam nadaljevanke user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.10.2009, 16:58

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

jest pa hbo..drugac bi gledala midve z mamo pa jo je ze pol mem

clock-img

30.10.2009, 17:05

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Pa kako da si bolj na zalogo ne kupite plenic?Jaz vsak mesec kupim ene 3 pakete pa naj bi blo za mesec ko spet grem v Lj. pol pa če mi jih pa še kej ostane jih mam pa še +

clock-img

30.10.2009, 17:21

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

sej jest tud kupim zalogo...pa jo enkrat zmanjka....pol pa moj kr odlasa z nakupom pol more pa kat zadnji moment v trgovino

clock-img

30.10.2009, 17:22

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image
Desci desci

clock-img

30.10.2009, 17:30

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image
Desci desci

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.10.2009, 17:38

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem