writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 5. del

clock-img

30.10.2009, 21:12

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Majana, samo zateuser posted image

user posted image

clock-img

30.10.2009, 21:13

clock-img

majana79

pencil-img

8822

lake, ne smem mleka, ga napenja... pa bi fuuuuuuul čokolino

flaska, ne se secirat, nisi edina s takimi problemi user posted image user posted image Pač, take mamo, naši so, boljših nimamo. user posted image Tvoj pa moj sta usaj doma, od ledenke se je spet zgubu v vesolju. user posted image

clock-img

30.10.2009, 21:15

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Oooo kera pica! user posted image Hvala flaska user posted image

Ej punce, a veste da bo kmal novo leto?!? Pol pa maj pa gremo nazaj delat user posted image user posted image

clock-img

30.10.2009, 21:15

clock-img

lake

pencil-img

3955

Flaška, sej ti si poročena. Jst najbrž snubitve ne bo nikol doživela user posted image

Moj je tud doma, lost in beastment.

clock-img

30.10.2009, 21:16

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Ledenka Lep avatar. A si povedala kako je blo včeri na večerji? Kam te je pelu?

.

hvala user posted image v Asa sva šla, je bilo prav fajn. sam doma sva bila že ob 10h, pa od hrane sem takoj zaspala na kavču in se komaj v posteljo prestavla user posted image sem pa z grozo ugotovila, da čutim že en kozarec vinauser posted image več kot to sploh ne smem spit al kaj!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

30.10.2009, 21:17

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

30.10.2009, 21:17

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

hrana? ne mi o hrani... sem nažrta user posted image smo bili na poznem kosilu pa sem še kar sita

clock-img

30.10.2009, 21:18

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Zver, klet, to je vse povezano user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.10.2009, 21:18

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Matr, kaj imam jaz VEDNO tako srečouser posted image Šaltam na daljincu in vedno se ustavim na sceni, kjer moški nadvse romantično zasnubi svojo žensko, potem se pa mazita do nezavestiuser posted image

Pol se pa moj sprašuje ko pride izpod tuša zakaj bi ga najraje user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Pa sej si že poročena!Men so pa te pocukrane zaroke čist mim. M,oj je mene zaprosuil, ko sva šla za 1. maj na Hvar-mogla bi it v Dahab, pa so 2 dni pred najinim odhodom teroristi bombe metal tja. No in potem sva šla na Hvar. Blo je 19 stopinj, pihalo je, ampak sonček. In jst pametna-se nism nč s kremo mazala, nč na glavi mela. Sem sončarico fasala, opeklo me je. Celo noč mi je mokro brisačo na čelo dajal. Naslednje jutro me je pa zaprosil. Bla sem v pižami, s totalno rdečim opečenim nosom.Govorila sem pa o šit, o šit....Skratka, ni blo filmsko, je pa vseen nepozabno.

BTW- sva se vrnila iz šopinga. Dobila bundouser posted image user posted image plus maskaro.Pa za Hano smo spet en kup stvari nabavli, pa hrano...Gužva je pa za ponoret.

Škornji- tiste, ki jih iščete. Sem vidla ful lepe v eni novi trgovini v CP,v prvem nadstropju nasproti G Star-ja.

Zdej sm pa biftek jedla, pa mal vinčka popila. Zdej ga pa prepričujem, naj mi gre po sladoled na črpalko.Ni neki navdušen nad to idejo...

clock-img

30.10.2009, 21:19

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Jst najbrž snubitve ne bo nikol doživela user posted image

A ti tut ne? user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.10.2009, 21:20

clock-img

lake

pencil-img

3955

Sm narobe napisala user posted image user posted image . Nismo več navajene pit, sej je kmal veseli december, pa kuhano vino, ki ga lani nisem niti poskusla. Se mormo zment kdaj na štantkih ob ljubljanici na kuhanem vinu.

clock-img

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Oooo kera pica! user posted image Hvala flaska user posted image

Ej punce, a veste da bo kmal novo leto?!? Pol pa maj pa gremo nazaj delat user posted image user posted image

Dej ne govor-mene je kar groza, če bi se mogla vrnit tja, kjer sem nazadnje delala. Pa smo se fajn razumeli, samo meni ni bilo tud malo zanimivo. Upam, upam, upam, da dobim specializacijo do konca porodniške.

clock-img

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

škornji - jaz bi UGGice, pa mi je to mal predrago user posted image

clock-img

30.10.2009, 21:21

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

ledenka Uggice sem si jst januarja naročila iz Avstralije prek neta. So bile 75€+ carina-mislim da je bilo okrog 90 vse skupaj.

clock-img

30.10.2009, 21:22

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Sm narobe napisala user posted image user posted image . Nismo več navajene pit, sej je kmal veseli december, pa kuhano vino, ki ga lani nisem niti poskusla. Se mormo zment kdaj na štantkih ob ljubljanici na kuhanem vinu.

Ampak res nismo... Jaz sem zadnjič doma ene 3 požirke novega vina, pa sem ga čutla?! user posted image user posted image

Štantki ja!
user posted image

clock-img

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Jst najbrž snubitve ne bo nikol doživela user posted image

A ti tut ne? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Snubitev? Jaz je tudi nisem imelauser posted image Ja, ja... Čeprav sem poročenauser posted image

Je pa vsaj doma, to se pa strinjam. Ga grem al pomazituser posted image

Nočko!

clock-img

clock-img

lake

pencil-img

3955

Tanja To se men sliš čist filmsko. Sej se vse ko jih moški zapros začnejo dret o my god. 

clock-img

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

ledenka Uggice sem si jst januarja naročila iz Avstralije prek neta. So bile 75€+ carina-mislim da je bilo okrog 90 vse skupaj.

Huh?! To je pa ful ugodno.

A maš še link kje?

clock-img

30.10.2009, 21:23

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Tanja To se men sliš čist filmsko. Sej se vse ko jih moški zapros začnejo dret o my god. 

clock-img

30.10.2009, 21:24

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

u, ja, kuhano vino user posted image user posted image user posted image lani pozimi mi je alko noro smrdel, tako da ga prvo polovico nosečnosti nisem mogla niti povohat user posted image

clock-img

30.10.2009, 21:25

clock-img

lake

pencil-img

3955

Sm hlih zanč pomislna, da še enkrat tok pa grem nazaj v službo user posted image . Dve uri komej zdržim brez Taje, kako bom cel šiht. 

clock-img

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Vidte, zdej k smo doma, bomo lahko že dopoldne hodile. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

moram pogledat user posted image hvala za idejo! jaz bi tiste čisto običajne, se mi zdijo idealne za sprehod z vozičkom

clock-img

30.10.2009, 21:26

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Sm hlih zanč pomislna, da še enkrat tok pa grem nazaj v službo user posted image . Dve uri komej zdržim brez Taje, kako bom cel šiht. 

Ja sej jst tut, ampak ko se pa dere, takrat pa pomislim kako bo fajn se it spočit v službo. user posted image

Če pa ne bom mela varstva, bom pa itak mogla doma bit, tako da... Vse se še lahko zgodi. user posted image

clock-img

30.10.2009, 21:27

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Vidte, zdej k smo doma, bomo lahko že dopoldne hodile. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

si predstavljaš sliko v Slovenskih novicah - mamice z vozički na kuhanem vinu user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem