writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 5. del

clock-img

02.11.2009, 07:12

clock-img

lake

pencil-img

3955

Ne sej ni, se je zbudla že dveh, ker je bla lačna user posted image , samo tega ne štejem, ker itak takoj nazaj zaspi...ponavad. 

clock-img

02.11.2009, 07:13

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Nič mi gremo

clock-img

02.11.2009, 07:22

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

eeee punce....da vam malo porocam...pa da drzite kaksno pestko zame....danes moram k dr. se mal pokazat da mi pove (in upam da potolazi da ni nic) saj sem zatipala eno orng bulo...in sicer v predelu žličke...glede na to da mamo raka v druzini upam da ni nic....

clock-img

02.11.2009, 07:23

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Nič mi gremo

že šibate????

clock-img

02.11.2009, 07:24

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Punce, se spomnite, ko sem včeraj pisala o sosedovem malčku, starem 2 leti, da se je nekaj pripetilo doma, ker so kričali na dvorišču in leteli v bolnišnico?
Pol ure nazaj sem na netu vidla, da je bil to naš sosed, ki je umrčkal zaradi hudih telesnih poškodb v UKCju MB. Na dvorišču ga je avto povozil, ...mamica se je peljala vzvratno iz garaže in se je zgodilo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Meni se je kar stemnilo pred očmi,..čist sem hin, ne morem dojet, da se je to res zgodilo, pa našim sosedom, pa tak lep pobček, pridn, živahen, komaj začel lepo živet, se zmeraj lepo igral. Ne dojemam res ne. user posted image user posted image user posted image

user posted image Lastnega otrokauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ni besed, preveč je to hudo...

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
eeee punce....da vam malo porocam...pa da drzite kaksno pestko zame....danes moram k dr. se mal pokazat da mi pove (in upam da potolazi da ni nic) saj sem zatipala eno orng bulo...in sicer v predelu žličke...glede na to da mamo raka v druzini upam da ni nic....

Držim pesti! Seveda ni ničuser posted image

clock-img

02.11.2009, 07:25

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

A pridete danes? Midve z Dudi bova pred 1oh že tamuser posted image

clock-img

02.11.2009, 07:30

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Punce, se spomnite, ko sem včeraj pisala o sosedovem malčku, starem 2 leti, da se je nekaj pripetilo doma, ker so kričali na dvorišču in leteli v bolnišnico?
Pol ure nazaj sem na netu vidla, da je bil to naš sosed, ki je umrčkal zaradi hudih telesnih poškodb v UKCju MB. Na dvorišču ga je avto povozil, ...mamica se je peljala vzvratno iz garaže in se je zgodilo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Meni se je kar stemnilo pred očmi,..čist sem hin, ne morem dojet, da se je to res zgodilo, pa našim sosedom, pa tak lep pobček, pridn, živahen, komaj začel lepo živet, se zmeraj lepo igral. Ne dojemam res ne. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.11.2009, 07:30

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Jutro

Ta otrok ni več normalen..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Celo noč,bugpomagej,celo noč..

poki groza,asploh nimam besed..meni bi se direkt zrolalo..

kati vse bo o.k,dont vori..user posted image drgač mam pa jaz tud v predelu žličke eno bulo,kukr en hrustanec je,je že enkrat moj rekel da sem vsa defektna,pa dohtar je tisto tudi že videl sam ni nič komentiral,da bi bilo kaj narobe.Pa Tina jo ima tudi.Bulo ,mislim..user posted image

clock-img

02.11.2009, 07:32

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

jaz grem vrjetno v btc....bom tam vozickala....skoda....ob enih pa k dr...

PA DA SE POHVALIM.....NASA SE PLAZI....UCERAJ SE JE PREPLAZILA CEZ CELO POSTELJO,SEM BILA TAKO PONOSNA....DVIGNE RITKO POL SE PA Z PRSTI NA NOGAH PORIVA.....

clock-img

02.11.2009, 07:32

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

A mislite,da preveč kafeta spijem čez dan?Je to spoh možno?user posted image

Aja, lepo zapravljajte danes..user posted image

clock-img

02.11.2009, 07:33

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

kati vse bo o.k,dont vori..user posted image drgač mam pa jaz tud v predelu žličke eno bulo,kukr en hrustanec je,je že enkrat moj rekel da sem vsa defektna,pa dohtar je tisto tudi že videl sam ni nič komentiral,da bi bilo kaj narobe.Pa Tina jo ima tudi.Bulo ,mislim..user posted image

KAJ SO PA REKLI DA JE...ups

clock-img

02.11.2009, 07:33

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

PA DA SE POHVALIM.....NASA SE PLAZI....UCERAJ SE JE PREPLAZILA CEZ CELO POSTELJO,SEM BILA TAKO PONOSNA....DVIGNE RITKO POL SE PA Z PRSTI NA NOGAH PORIVA.....

user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša pa na hrbtu leži,rit dvigne in se poriva..Veš kako hitro..Po zajčje..user posted image user posted image

clock-img

02.11.2009, 07:34

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

ja koliko pa popijes kave???
đ
jaz vem da se na nasi prec pozna...zato sam eno na dan spijem....ponavadi sem vsaj tri-ma je bla veliko vec pokonc

< Sporočilo je popravil KatMat -- 2.11.2009 7:35:19 >

clock-img

02.11.2009, 07:34

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša pa na hrbtu leži,rit dvigne in se poriva..Veš kako hitro..Po zajčje..user posted image user posted image

nasa pa v kravcah....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.11.2009, 07:35

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

KAJ SO PA REKLI DA JE...ups

Nič,h rebrom spada,sam je mal večje..Saj se greš lahko vseeno pokazat,da vidmo kaj bojo tebi rekli.user posted image

clock-img

02.11.2009, 07:37

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

đ
jaz vem da se na nasi prec pozna...zato sam eno na dan spijem....ponavadi sem vsaj tri-ma je bla veliko vec pokonc

ene tri,po dva deci..
bom sam dve,prej nisem nikoli kave pila,dobro sem pa ke kakšno,zdaj mi je pa tako dobra,za ne povedat..

clock-img

02.11.2009, 07:43

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

đ

ene tri,po dva deci..
bom sam dve,prej nisem nikoli kave pila,dobro sem pa ke kakšno,zdaj mi je pa tako dobra,za ne povedat..

??????????

mozno da je kava....

clock-img

02.11.2009, 07:43

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Ah me že spet pogreša...
čaw

clock-img

02.11.2009, 07:44

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

kati, škoda... A do rudnika pa ne bi pridrsala?

Olivca, pomoje je čisto možno da jo kava mečeuser posted image

clock-img

02.11.2009, 07:52

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

kati, škoda... A do rudnika pa ne bi pridrsala?

Olivca, pomoje je čisto možno da jo kava mečeuser posted image

bi sam tam nimam kje setat....gre se lunca82....

clock-img

02.11.2009, 07:56

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Aja, sta že zmenjene... Ja mi bomo pomoje na kofetu, itak. user posted image Moram pa še po plenice in ostale drobnarije, tako da mi čist super pride tale šoping dayuser posted image

clock-img

02.11.2009, 07:59

clock-img

Anonimen

dobro jutro,

ah tole pa je dopust. Ker spimo ločeno, midva s tristanom v eni spalnici, Oskar in oči v drugi spalnici, lahko spim celo nočuser posted image user posted image . No razen, kadar je tristan žejen. Oskarja namreč opedena naš oči. In trenutno še vsi spijo. Oskar od sinoči od pol sedmih, Tristan pa od pol osmih.

Dopoldan bomo preživeli na sprehodu, ker se kaže čudovit sonček. Pa kakšna kavica obvezno. Pa eno masažo si tudi moram omislit. Bi me nekaj rad hrbet bolel. Jutri prideta tast in tašča, pomerkat otroke, midva z možem pa galop v savno vas.

No, če je tole trpljenje, potem naj kar trajauser posted image

clock-img

02.11.2009, 07:59

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Naša se pa kotaliuser posted image Od včeraj, ko je pogruntala it nazaj na hrbet, zdaj je pa ko žogica. Trebuh, hrbet, trebuh, hrbet.... In je ob steni. Pol pa jokuser posted image

clock-img

02.11.2009, 08:01

clock-img

Anonimen

đ

ene tri,po dva deci..

??????????

mozno da je kava....

ja, možno da je kava, al pa zobki, al pa luna, al pa .... sto čudi... Mah, tristan ni spal, ne vem do 3 leta. Pa ga nisem dojilauser posted image  

Oskarja recimo ne pustim čez dan toliko spat, pa zaenkrat kar pali...user posted image

clock-img

02.11.2009, 08:02

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

dobro jutro,

ah tole pa je dopust. Ker spimo ločeno, midva s tristanom v eni spalnici, Oskar in oči v drugi spalnici, lahko spim celo nočuser posted image user posted image . No razen, kadar je tristan žejen. Oskarja namreč opedena naš oči. In trenutno še vsi spijo. Oskar od sinoči od pol sedmih, Tristan pa od pol osmih.

Dopoldan bomo preživeli na sprehodu, ker se kaže čudovit sonček. Pa kakšna kavica obvezno. Pa eno masažo si tudi moram omislit. Bi me nekaj rad hrbet bolel. Jutri prideta tast in tašča, pomerkat otroke, midva z možem pa galop v savno vas.

No, če je tole trpljenje, potem naj kar trajauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Čudovito! Končno, aneuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem