cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 5. del

clock-img

03.11.2009, 07:42

clock-img

Anonimen

pa.... DOBRO JUTRO!user posted image

pri nas dežuje...

clock-img

03.11.2009, 07:42

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

ledenka vse najboljše za tvoj praznik-25-ti praviš..user posted image

user posted image  

se pridružujem čestitki!user posted image

(a dobim košček te slastne tortice?)

jz tud, jz tud....

ledenka vse naj naj!

clock-img

03.11.2009, 07:43

clock-img

Anonimen

pa.... DOBRO JUTRO!user posted image

pri nas dežuje...

a zamenave???

clock-img

03.11.2009, 07:43

clock-img

Anonimen

lahkouser posted image

cveka, a maš spet nov nevidni avatar?

clock-img

03.11.2009, 07:49

clock-img

Anonimen

lahkouser posted image

že neki časa, pa mi ga za hudiča noče tuki gor pokazatuser posted image user posted image user posted image

clock-img

03.11.2009, 07:50

clock-img

lake

pencil-img

3955

user posted image

Ledenka
Vse najboljše!

Jst tud menjam dež za sneg, samo mal kasnej, ker morva najprej do cepljenja pridt user posted image

clock-img

03.11.2009, 08:00

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

sem se mogla kr na forum prjavt, k mi je preveč hudo zarad Mice.. Gaja je zaspala, tko da samevam in gledam prazne mačje posode za hrano user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
BLUE Kaj oa je z muco da ti jo usmrtijo? user posted image

naša Mica je stara 21 let, tko da je že to full dobr da je sploh doživela... Ma pa čist gnile zobe in zdej še vnete dlesni. Na zadnjem pregledu pri veterinarju (pred kakšne pol leta) mi je to povedala, da še dobr da sploh je k ma tko gnile zobe, ampak takrat je ni še nč bolel. Operacija je preveč tvegana, ker bi zaradi starosti lahko kr med posegom umrla.. pa zarad gnilobe ji je še začel fejst zaudarjat iz ust, pa še dlesni ji krvavijo user posted image user posted image user posted image
tole je pa moja lepotička Mica, k je bla dons zjutri posneta (se pa tkole vsako jutro greje na radiatorju)
user posted image

drgač pa sem happy (kokr sem sploh lahko) k sneži
user posted image

pa še frajla naša ma pol leta user posted image matr leti čas

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 3.11.2009 8:03:32 >

clock-img

03.11.2009, 08:15

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Blueuser posted image Škoda, da mora pri živalih prit tudi ta čas... user posted image

Pri nas je tudi snegecuser posted image Maja se heca tamle na jogijih, je pa prejle tako trdo kakala, da je bila čisto rdeča in ful je jokalauser posted image Bogica... Upam, da bo kmalu bolje, ji bom dala mal več za pit čez dan.

Kakšen protest naredi če ji igračo vzamemuser posted image Dretje kot da bi jo iz kože dajalauser posted image user posted image user posted image

clock-img

03.11.2009, 08:18

clock-img

Anonimen

dobro jutro, pri nas tudi sneži

clock-img

03.11.2009, 08:28

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Zdaj bo treba pa MIklavžu hmal pisat?Mamice bomo sam nastavle a ne?user posted image

user posted image ...itak da bomo a ne user posted image

blue sej bo user posted image

No jaz nisem nikamor prišla je kar ledena podlaga tako da smo pa doma...T. itak skoz skozi okno gleda pa tolk sva bla zunaj da sva sprobala nove čevlje user posted image

clock-img

03.11.2009, 08:33

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Jutro....

Pa ne še sneg... nisem nič vesela... Jaz bi sončka....user posted image

Ledenka... no, sej vse so ti že napisale, jaz ti pa še dopišem, da ne bo več možek toliko lost in space (si nisem upala na fb, da me ne bi tvoj obiskal user posted image user posted image user posted image )

Tina... hitro po eno mucko, ti bo lažje...

Jaz moram iti pa zdajle še gume menjat user posted image user posted image user posted image .... me nervira tale sneg za znoret user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.11.2009, 08:34

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Zdaj bo treba pa MIklavžu hmal pisat?Mamice bomo sam nastavle a ne?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.11.2009, 08:35

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
Tina... hitro po eno mucko, ti bo lažje...

ne, ker drgač nisem ljubiteljica mačkov.. mam raj pse... ampak to mico sm mela pa tok rada.. k se je vsako jutro pršla k men na trebuh uležt in crkljat, pa prest... pa gaji ni nč hotla.. je skoz sam spala al pa ležala... k če pa zdej mlado vzamem morm met pa gajo res skoz na očeh... da ji ne bi kej nardila k bi se hotla igrat

clock-img

03.11.2009, 08:35

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

jutro,

no, noč je bila še kar. Smo se zbudili le ob enih, treh in petih, potem pa potegnili skoraj do osmih. Ampak je vmes samo pojedel in zaspal nazaj, vročina je malo padla, tako da je zdaj 38,4. Tamal pa zgleda poln energije, je že navsezgodaj vriskal. Zdej pa itak že kravce pase. Jst pa...no ja, še dobro, da mi ni treba kaj takega počet ali razmišljat user posted image

clock-img

03.11.2009, 08:37

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj se smeješ???

clock-img

03.11.2009, 08:38

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

asociacija pačuser posted image

clock-img

03.11.2009, 08:39

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG
jutro,
no, noč je bila še kar. Smo se zbudili le ob enih, treh in petih, potem pa potegnili skoraj do osmih. Ampak je vmes samo pojedel in zaspal nazaj, vročina je malo padla, tako da je zdaj 38,4. Tamal pa zgleda poln energije, je že navsezgodaj vriskal. Zdej pa itak že kravce pase. Jst pa...no ja, še dobro, da mi ni treba kaj takega počet ali razmišljat user posted image

super, da se vročina umirjauser posted image

clock-img

03.11.2009, 08:40

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

aaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Kako kaj Maja danes?

clock-img

03.11.2009, 08:40

clock-img

Anonimen

Pa ne še sneg... nisem nič vesela... Jaz bi sončka....user posted image

v LJ ga verjetno še nekaj časa ne bouser posted image

Blueeyesuser posted image  je hudo,...

clock-img

03.11.2009, 08:45

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Kako kaj Maja danes?

po babjeuser posted image

clock-img

03.11.2009, 08:45

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Kati... ne kliči nam snega no... Pojdi tvojim na obisk, ga je sihurno fulll... Kako ga jaz ne maram... Sej , če bi ga bilo veliko ok, ne pa da boso ceste in parkirišča svinjska, za otroke ga ne bo dovolj, zimske idila pa... mogoče pri Tini, pa pri Dudici, tle v Ljubljani itak da je ni....user posted image

Blue... ja , to imaš prav. Meni se je tudi srce trgalo, ko smo dali našega kužija uspavat... Ampak je bil zelooo bolan...

clock-img

03.11.2009, 08:48

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Kako kaj Maja danes?

po babjeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.11.2009, 08:49

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Jutro!

Pri mojih tudi že sneži, pa sta samo 4 km stran od Rudnika..Se pravi bo tud v Ljubljani začelouser posted image Pa zimskih gum še nimam, pa na avtu mi je žarnica crknila-spet samo plačujemo za ta avto. Pa še z vozičkom ne morem nikamor, mah ta zima....

oliva jst mam semiš uggice.Naročila sem eno številko manjše.Za pletene pa ne vem, kok velikost rabiš, mogoče je kej drugač. Pejt jih v Emporiuma probat, pa pol naroči?Drugače pa jst te semiš glih tko nosim samo, ko je suho, ker mi jih je škoda za v dež in sneg.

LEDENKA VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE!!!!!

clock-img

03.11.2009, 08:49

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Kati... ne kliči nam snega no... Pojdi tvojim na obisk, ga je sihurno fulll... Kako ga jaz ne maram... Sej , če bi ga bilo veliko ok, ne pa da boso ceste in parkirišča svinjska, za otroke ga ne bo dovolj, zimske idila pa... mogoče pri Tini, pa pri Dudici, tle v Ljubljani itak da je ni....user posted image

Ja predlagam da pridete k meni na kavico user posted image in se bomo še sankali in uživali na zimski idili ki je pri nas res taka kot mora bit user posted image

clock-img

03.11.2009, 08:51

clock-img

Leela

pencil-img

3101

lahkouser posted image

user posted image

ledenka vse najnaj za 25. rojstni dan user posted image

pri nas sneži

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem