writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 5. del

clock-img

24.10.2009, 13:44

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

Ali naj ti da kapljice, ali pa tablete, če pa ti ne bo dal Tadola, pa reči, da naj ti da nekaj drugega, ker tako ne moreš več, povej kaj si dobila, pa ti ni pomagalo.
Si mamica, žena,...ne moreš kar tako ležat in se matrat. Vsak, prav vsak ima pravico, da se mu odvzame bolečina. Želiš uživati s svojim sinom in partnerjem, ne pa jokat od bolečine v postelji. Pišuka, naj nekaj ukrenejo.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

clock-img

24.10.2009, 13:48

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

He he, ne nisemuser posted image user posted image user posted image .
Je pa res, da veliko preveč zdravil poznam, od morfija, pa do navadnega Lekadola ali pa Aspirina.
Tudi, ko so Glorii dajali Dormicum, atibiotike in ostale stvari, sem se v vsako zdravilo poglobila v lastni režiji, ker zdravniki itak nič ne povejo. Npr. po 2. operaciji so ji dajali zdravila, ki jih uporabljajo narkomani, če nimajo za dozo, in tista zdravila so povzročala odtegnitvene simptome oz. abstinenčno krizo, kar se je tudi videlo, ko so ji nehali dajat ta zdravila. In, če ne bi vedela kaj je z mojo malo, bi me takrat pošteno skrbelo, je pa bila ful živčna. 

ojoj user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.10.2009, 13:50

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

Dudi, zakaj ojoj?user posted image
Jaz sem pač tak zakajček, rada se učim in rada zvem kaj novega. Potem pa rovarim...
Vam prišepnem nekaj? Za pokicina zdravila sem si pomagala z internetomuser posted image . Da je Tadol za bolečine, pa vem, ker ga je moja mami imela za hrbtenico, ko je obležala.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

clock-img

24.10.2009, 13:52

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

maricka...koncno zakurila se je kadil k pr norcih....ojoj....smrdim po dimu se morm it stuskat

clock-img

24.10.2009, 13:56

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Sem še tudi jst pobrskala po netu in prebrala vse od Tadolu in Tramalu, se mi Tadol zdi primernejši, ker ga večkrat laho zaužijem. Bom se takoj odpravla k dežurnemu zdravniku. Sam pokličem še prej, pa grem.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

24.10.2009, 13:58

clock-img

lake

pencil-img

3955

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

maricka...koncno zakurila se je kadil k pr norcih....ojoj....smrdim po dimu se morm it stuskat

Kati noč čarovnic je šele drug teden user posted image .

clock-img

24.10.2009, 14:31

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

poki dajo tudi v ZD,oče je hodil tja na infuzijo,pač tam odležiš ene 2 uri da ti steče pa je.
Drgač to prakticirajo na ortop.kl.

Tramal je pa močen kot pes,večina bruha po njemu,vrtoglav je pa skor vsak.
Kaj če maš pa kakšen živec vkleščen?

Zdaj sem se spomnila kaj je v protibolečinski..2 ampule dexamethasona,2 amp.spasmexa in 2 amp.analgina v 500 ml fiziološke.

< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 24.10.2009 14:44:00 >

clock-img

24.10.2009, 14:38

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

christiana ojoj zato da so ji dajal zdravila ki jih imajo narkomani namesto za drogo.

Evo kosilo po kmal...pa še zamesla sem za štrudelj user posted image

clock-img

24.10.2009, 14:43

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

Ojojj, sm šla malo previt, ker ji je stoma spustila. Jokala je tako močno, da ji je poknila žilica v nosu in je začela krvavet. Komaj sem jo potolažila.

clock-img

24.10.2009, 14:56

clock-img

BBAJA

pencil-img

243

Kosilo smo popapcal,zdej pa mal počivamo in se cartamouser posted image .Mislm,da je sinko zdej zapančkal,mami mora pa v nove boje-likanjeuser posted image .Sm misnla,da bom danes bol počivala,ampak vsako delo žal počaka in se sm nalaga.Si bom skuhala eno kavico,zrihtala dobro muziko,pol pa da vidmo,kdo jeuser posted image .Moj je šel v trgovino in tokrat celo ni pozabu vzet listka s sabo-bomo vidl,če bo res prnesu vse,kar sm mu napisala.

clock-img

24.10.2009, 15:05

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

christiana ojoj zato da so ji dajal zdravila ki jih imajo narkomani namesto za drogo.

Opazila sem, da ta zdravila dajejo marsikateremu otročku, žal.

clock-img

24.10.2009, 15:32

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Opazila sem, da ta zdravila dajejo marsikateremu otročku, žal.

ja sej bi verjela temu...kaj vse danes NIuser posted image

clock-img

24.10.2009, 16:08

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

poki dajo tudi v ZD,oče je hodil tja na infuzijo,pač tam odležiš ene 2 uri da ti steče pa je.
Drgač to prakticirajo na ortop.kl.

Tramal je pa močen kot pes,večina bruha po njemu,vrtoglav je pa skor vsak.
Kaj če maš pa kakšen živec vkleščen?

Zdaj sem se spomnila kaj je v protibolečinski..2 ampule dexamethasona,2 amp.spasmexa in 2 amp.analgina v 500 ml fiziološke.

Evo sem bla pr dežurnem, smo šli kar vsi 3je, sta moja lupčka kar v avtu počakala, sem pa dobla 100ml injekcijo Tramala, dal mi je še tablete Tramundin, so tako kot Tadol in Voltaren 50mg. Plus tega mi je reku naj še vzamem kak Helex, da mi bo živec v križu popustil,..haha)) teh pa vem, da nebom vzela. To bo, ko bom na smrtni postelji z živci. user posted image  Je reku, da imajo učinkovito delovanje skupaj z temi tabletami za podaljšano sproščanje.
Ni bil pa navdušen nad tem Tramundinom, ker ima baje velik odtegnitveni sindrom, tk da ga naj vzamem res ko je hudo, pa dokler traja, ne smem se navadit nanj, k je res kot droga. Je pa bil res super super super zdravnik; mi je ta že 1x deval injekcijo pr istih težavah, sma se kar zadebatirala, zunaj pa ljudje čakali, so me kar čukasto gledali, ko sem prišla iz ordinacije vn. user posted image  Glavno, da se bo uredilo. Je pa rekel, da mi priporoča terme, plavanje...sam ima že take težave več kot 40 let. user posted image  Pač smo eni k tem nagnjeni bolj kot drugi,...kaj češ, kronična bolezen.

clock-img

24.10.2009, 16:18

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo pokica, samo, da si uredila. Upam, da bo boljše....

clock-img

24.10.2009, 16:33

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: lake

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

Kati noč čarovnic je šele drug teden user posted image .

generalka more bituser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.10.2009, 16:36

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

poki user posted image user posted image user posted image zdaj pa maš idealni razlog da greste v terme za kak vikend :)

clock-img

24.10.2009, 16:55

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Kukuc!

Kera me je pogrešala? user posted image

Smo šli mal po trgovinah, je Jure dobil lučko za na postlco, pa grizalo, pa 2 bodija pa eno majčko pa dežno prevleko za lupinco. Mami pa... Nov SESALEC!!! user posted image user posted image user posted image

Se vid da pri nas prodajalci še niso plačani od prodaje, ker sem mogla sama vse prebrskat pa ga sprobat. user posted image Zdej bom mela pa skoz pospravljeno... user posted image

Ste pa nanizale ful idej za kosilo. Bom šla nazaj pa dala v eno datoteko, da bom mela ko mi zmanjka idej. Buhvej če bi lahko nardila na FB kej tazga da bi si vpisovale notr ideje, pa bi lahko pogledale? user posted image Bom pogledala...

clock-img

24.10.2009, 16:56

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Aja, FB šteka in ene ne morem potrdit, mislm da je mani2. Bom še probavala user posted image

clock-img

24.10.2009, 17:09

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Evo zmajčice, sem odprla grupo na FB, upam da boste postale članice (je zaprta, tako da je ne vidijo drugi) oz ga lahko samo jaz potrdim, pa bi notr dnevno pisale kaj kuhamo, ker jaz sem dostikrat brez idej, ve imate pa vedno dobre. user posted image

clock-img

24.10.2009, 17:11

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

poki user posted image user posted image user posted image zdaj pa maš idealni razlog da greste v terme za kak vikend :)

ja, ne? Bomo šli, ampak verjetno jan.,febr. ko bo Anej že po operaciji. Zdaj bi blo preveč rizično.

clock-img

24.10.2009, 17:13

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Super majana, to bi blo pa fajn za vse, ane. No, pr nas je lubi kuhar,...pa sj se ne bunim; je šel v trgovino po pizze, se že pečejo. user posted image  Sem pa že pošteno lačna, ker sem zjutraj ob 9h jedla samo kruh in mortadelo.

clock-img

24.10.2009, 17:20

clock-img

majana79

pencil-img

8822

dudi, sem te nardila admina, tako da lahko tut ti tam pol kej urejaš user posted image

clock-img

24.10.2009, 17:21

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

majana ja smo te pogrešale! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za majski jedilnik user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.10.2009, 17:22

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

dudi, sem te nardila admina, tako da lahko tut ti tam pol kej urejaš user posted image

aja a misliš da znam....sej pojma nimam kako sploh tam ta sistem delujeuser posted image

clock-img

24.10.2009, 17:23

clock-img

majana79

pencil-img

8822

poki, tut pice so super, nimam nič proti user posted image

Pa fino, da so ti olajšali bolečine. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem