writing-img

RE: znamke,znamke......;)

clock-img

18.10.2009, 22:46

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Raho
Edino, kjer ne morem brzdati svojih nakupovalnih nagonov je, pri otroških cotah. Če moram dati v Benettonu za svojo majico 20 € mi je to full dosti in 5x premislim, če jo res potrebujem, če moram dati toliko za majico za kateregakoli od otrok, mi je to normalnouser posted image user posted image .

crapola, a ti si ista? user posted image user posted image matr, se pa skoraj sliši kot dve shabby mame s posh froci user posted image

mateyka....brez zamere....ampak mislim, da raho ne sežeš niti do gležnjev...user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

clock-img

19.10.2009, 00:15

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

zdaj pa ne razumem to dokolensko primerjavo - a je ona tolk velika, tolk shabby ali sem jaz tolk bolj, da ni za govort, ali ona več za otroške cujnce zmeče? user posted image
se pa ne primerjam z njo, itak. ne vem od kje ti to. mislim, saj je ne poznam.. samo ta del je pa isti - otroške cujnce sindrom user posted image

clock-img

19.10.2009, 05:07

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Pri nas se v redu obnese Redskins in NafNaf, pri teh dveh sem res zadovoljna s kvaliteto.
Desigual ne poznam, ostalih omenjenih znamk nimamo toliko kosov, da bi lahko o kvaliteti sodila.
G-star, C. Klein ipd je pa toliko ponaredkov s tržnice, da niti slučajno ne bi kupila česa takega.

clock-img

20.10.2009, 20:02

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

kupujem tudi firme..in moram priznati, da pri teh firmah, ki so po tanovem tako drage in včasih niso bile (danza, deha, guess...) kvaliteta res ni primerna ceni. še zdaleč ne. sem pa zadovoljna s kvaliteto cavallija, D&G, Diorja in podobnih znamk...Armani kakor kdaj. sem pa res presenečena na koliko dragih znamk naletim v nekaterih trgovinah, pa so to neke **** znamke user posted image  sem zadnjič v italiji prijela nek spodnji del trenerke za tamalo, nič posebnega, pa je bila čez 200€ user posted image  haloooo

clock-img

20.10.2009, 20:03

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

aja, še to..pri torbicah in čevljih se pa kar pona razlika v kvaliteti, vsaj večinoma.

clock-img

13.11.2009, 17:02

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

no, ko smo pr znamkah: http://www.zurnal24.si/slovenija/ne-boj-mesarsko-klanje-149095
kdaj torej začnejo te čevlje pri nas prodajat, ker v članku se bere kot da ju3? user posted image reklam pa nikjer...

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

13.11.2009, 22:44

clock-img

ANJA5

pencil-img

313

Tako je, jutri v City parku (LJ) začnejo z kolekcijo Jimmy Choo. Sigurno bo VELIKA gužva. Na H&M-ovi Slo web strani imaš že celo kolekcijo... s cenami vred..ki pa so kar dobre...
Prijeten šoping in lep pozdrav
Anja

clock-img

13.11.2009, 22:48

clock-img

ANJA5

pencil-img

313

Evo nekaj za shabby mame s posh froci :)
www.kidscouture-eu.com
user posted image

Lp,Anja

clock-img

13.11.2009, 23:48

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

mi proračun nikoli ni prenesel takih zneskov za nakup cunj ... če bi mi  bi si pa privošla kej od desiguala!!

clock-img

15.11.2009, 13:31

clock-img

muška

pencil-img

3223

Imam en Guess kostimček, ki sem si ga kupila na razprodaji. Kljub 40& popusta ni bil ravno poceni, ampak ker sem bila kmalu po porodu, pa RD sem kmalu imela sem se razp. in si ga kupila in moram rečt, da je vreden čisto vsakega €.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem