cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

tropska vročina se bliža

clock-img

13.06.2005, 10:14

clock-img

Anonimen

Jah, Neva... pa spet oblačno. :grrr:

Kolikor sem jaz vremenski sledila, bo ves teden slabo vreme. Poln kufer imam vsega, pakiram na Kubo!

clock-img

13.06.2005, 12:33

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Meni pa paše, da ni vroče,.. :hudicek: Seveda mi mraz tudi ne paše, naj bo nekje vmes,...

clock-img

13.06.2005, 13:14

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

Jaz sem pa glih kar govorila z eno gospo,ki ima v Medolinu apartmaje,pa je rekla,da je čez dan sicer kar toplo,zvečer pa mraz ko :hudicek:....tko da nam tud beg na :morje:nč ne pomaga.
:((:((:((:((

clock-img

13.06.2005, 13:20

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Pečenko se je malo hecal, potem pa itak povejo, da so to citirali kake druge. Napoved za en teden naprej je kakih 50% zanesljiva, se pravi, kot če mečeš kovanec. Ker pa se že nekaj časa nad Evropo paca to jedro hladnega zraka, imajo vrmenarji vedno večjo verjetnost, da bo res prišlo do preobrata.

clock-img

13.06.2005, 14:13

clock-img

india

pencil-img

5342

Jaz sem pa ravno mojemu napovedala, ki je šel na Obalo, da bo doli od torka nevihte in slabo vreme, tako sem namreč v soboto na TV slišala.
Pri nas je sedaj zaenkrat lepo vreme, naj zdrži čim dlje, prosim!:miska:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem