writing-img

RE: Dolenjke, 2. del

clock-img

27.10.2009, 11:08

clock-img

Anonimen

joj, pozdravite se, majčica20...to je pa res nadležno, ker potem si kar v enem začaranem krogu prehladov in podobnih neumnosti...res bedno. Saj bo...user posted image

clock-img

27.10.2009, 11:51

clock-img

valentinčica30

pencil-img

986

Belokranjki moji hvala za obisk, lepo dopoldne in darilca za male. Upam, da se še kdaj oglasita.

clock-img

27.10.2009, 11:59

clock-img

vaney

pencil-img

2581

valentinčica, hvala za družbo in postrežbouser posted image hčerki imaš pa res pridniuser posted image zdaj si pa ti na vrsti, da prideš sem goruser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

clock-img

27.10.2009, 13:13

clock-img

valentinčica30

pencil-img

986

bom, ampak naslednji teden, user posted image .

clock-img

27.10.2009, 14:06

clock-img

*zmajčica*

pencil-img

228

Ja obisk je super uspel...hja...sam bi kmal garmin rable...za nazaj pa zelo gost promet...res da sami kamioni...ampak smo se nekako prebile čez!!! Tk da ko pridete k meni, ne bo težav... ;-) Haha..Pa važno da sm v prvo našle! :-D Hvala Valentičica za postrežbo in pogovor in Vaney za kopilota...haha...

se še vidimo in slišimo!
Lp

LAURA 2009
ALEKS 2012

clock-img

27.10.2009, 14:17

clock-img

valentinčica30

pencil-img

986

Zmajčica saj sem vaju opozorila, da sem na koncu svetauser posted image user posted image user posted image .

clock-img

27.10.2009, 18:49

clock-img

valentinčica30

pencil-img

986

Naše dolenkice so pa dones okoli al pa jih otročki total zaposlujejouser posted image . Nikjer nobene.......

clock-img

27.10.2009, 19:13

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

Oj

Jaz mam dans popoldan en veliiiiiiiiiiikkkkkk "popadek"user posted image user posted image user posted image user posted image . Sm skuhala juho, golaž, spekla jogurtovo pecivo z jagodami, spekla kruh in eno goro palačinkuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Jutri je pa kuhinja zaprtauser posted image user posted image user posted image

Nejček je strašno priden, zato pa mama "nori"user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.10.2009, 19:17

clock-img

Anonimen

alex dihajuser posted image

clock-img

27.10.2009, 19:33

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

alex dihajuser posted image

sm se tolk najedla, da res komaj user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.10.2009, 19:56

clock-img

Mateja4

pencil-img

831

pridna Alex user posted image user posted image user posted image user posted image pa Nejček tud user posted image
Naša je bla pa dans tud nekam neverjetno pridna tako da je mami lahko generalno nardila po stanovanjuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.10.2009, 20:37

clock-img

Anonimen

Našim šmrkcem se pa ravno danes fuzla. Nika sem pripeljala domov s počitnic, ker se šmrkelj ni naučil nekej za angleščino. Zdej ga imam doma pod kontrolouser posted image . Jakob se gre umetnika in mi je v trenutku nepazljivosti(beri:dojila sem Aljaža) s flumastri porisal vse, ampak res vse, od posteljnine, do omaric, tla, igrače...in pa seveda sebeuser posted image . Aljaž pa kr ne bi in ne bi spaluser posted image . Grem jest piškote, da si mal dvignem nivo cukra in se skuliramuser posted image .

clock-img

27.10.2009, 21:07

clock-img

vaney

pencil-img

2581

jaknikuser posted image saj bo boljše...samo, da ti povem, da je pa tudi mene kar strah, kako bo zgledalo dojenje poleg našega škrata, ker on je v eni minuti v omarici z oljem, v drugi najde špagete in jih imam po celi kuhinji, v tretji prazne pomivalca, v četrti že sedi na mizi v jedilnici...dojenje pa, kolikor se jaz spomnim, traja okrog pol ure in v tem času bo stanovanje glih razpadlouser posted image razen, če se bo zdaj v 3,4 mesecih čist skuliral in se mu bo dalo vse dopovedatuser posted image sem optimistična, neuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

clock-img

27.10.2009, 22:46

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

sej se da punce . naši mali škratje pa že niso kot mali user posted image user posted image user posted image .

le raziskujejo .

pri nas smo uvedel ( to govorim za nazaj , takrat ko se jima ni dalo kao dopovedat da se to ne sme) da del stene sme bit popisan in da je tisto njuno. pa kaj mislite da sta nardila sploh nista počičkala , ker sta pač lahko . kar pa ne dovolim tisto pa še zdaj rada poiskusita nardit ( ušpičit kozlarijo ) meje poiskušajo kje so naše meje . sej pol se boste smejale temu oni pa z vami ko bodo starejši user posted image user posted image user posted image .

lahko noč dolenjke

Life is to short for the wrong decision

clock-img

28.10.2009, 05:47

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

No tako pa smo doma.Najprej hvala za vse čestitke in lepe želje.Porod je bil fenomenalen .Prvi umetni popadek ob 12.30 ob 13.27 pa je prikukal na svet naš Nejcuser posted image .

Vaney hvala ker si sporočila novičkouser posted image

Vse slikice vaših sončkov pa so krasne.Malo se še lovim da spoznam od katere je kateriuser posted image

clock-img

28.10.2009, 06:53

clock-img

kaminek

pencil-img

1728

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

No tako pa smo doma.Najprej hvala za vse čestitke in lepe želje.Porod je bil fenomenalen .Prvi umetni popadek ob 12.30 ob 13.27 pa je prikukal na svet naš Nejcuser posted image .

bravo in čestitke za novega družinskega članauser posted image user posted image . je blo pa ekspresno, superca!

clock-img

28.10.2009, 08:09

clock-img

valentinčica30

pencil-img

986

Jaknik počitnice so za uživanje. Ti praviš, da se tvoj ni naučil, moja bi se pa kar naprejuser posted image . Pa povej kaj je boljše. Včasih mislim da bi bilo bolje, da imam doma enega flegmatika, ki ne mori tolk s šolo, ne pa da že cele počitnice poslušam kaj bo ko bo šola.
Starši res nikoli nismo zadovoljniuser posted image .

clock-img

28.10.2009, 08:11

clock-img

Mateja4

pencil-img

831

Vaney hvala ker si sporočila novičkouser posted image

Vse slikice vaših sončkov pa so krasne.Malo se še lovim da spoznam od katere je kateriuser posted image

bravo za hiter poroduser posted image user posted image user posted image in pa čestitke user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.10.2009, 09:11

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image .Tole je blo pa res expresuser posted image user posted image user posted image .Ime ste pa lepo zbraliuser posted image

clock-img

28.10.2009, 09:16

clock-img

Anonimen

jutro

ooo, triš, to pa je bilo ekspres. Super. Zdaj se pa lepo cartajte.user posted image

Hihi, punce, ja komaj čakam, da bojo pri nas vragolije. Ajoj... Sicer pa, malčki pač morajo vse sprobat, tudi skrajne meje naših živcev. Šolarčki pa...eni ne morejo brez šole , drugi pa z njo ne...nimaš kaj...je pa zabavno sigurno. Ah...to vse zraven paše...the joys of parenthooduser posted image .

clock-img

28.10.2009, 09:45

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Jaknik počitnice so za uživanje. Ti praviš, da se tvoj ni naučil, moja bi se pa kar naprejuser posted image . Pa povej kaj je boljše. Včasih mislim da bi bilo bolje, da imam doma enega flegmatika, ki ne mori tolk s šolo, ne pa da že cele počitnice poslušam kaj bo ko bo šola.
Starši res nikoli nismo zadovoljniuser posted image .

user posted image user posted image , jst tega pri Niku ne bom dočakala, ker se mu dobesedno je.. za vse. Sploh nima občutka za karkoli. Sej mu dam ful prostega časa, sam enkrat bo mogu pa tut dojet, da se je potrebno učit. Njemu je čist fajn, ko gre za reševanje z logiko in splošno razgledanostjo, sam pač je v četrtem razredu pa že tako, da se je potrebno marsikaj tudi že naučit. Sm mnenja, da je lahko otrok še tako inteligenten, pa mu žal to nič ne pomaga, če tudi ne dela zraven. Sej se ni nihče rodil z vsesplošnim znanjem.
Je pa pri Niku tudi problem pri pisanju, branju, črkovanju...(sum disleksije) in pa še kr nekaj drugih problemov. Sicer gremo v kratkem na testiranje, ampak ne mislim dat roke stran zarad tega. Sej se z delom tut take težave omilijo.
TRIŠ - no, ti si pa rekorderka v hitrem rojevanju. Bravo mami in Nejcuser posted image .

Vaney - ma sej ti bosta tašča pa user posted image pomagala, pa mami bo mal večkrat prišla, pa bo. Boš pa zihr kdaj tut sama z obema, takrat boš pa pač mal zamižala na eno oko, pa bouser posted image . Jst mam čist umazane stene, pa stole v kuhinji, pa laminat je tut že kr bogi, ampak bo vse moglo zdržat še enga razgrajača, pol bomo pa menal in barvaluser posted image . Pa tut zdej mi ni tako hudo, ker je itak že vse zapacano, pa naj kr zapacajo do konca.user posted image

clock-img

28.10.2009, 12:00

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

Dan bejbe......

Šeee semmmm tuuuuuuuser posted image

Ja šolarčki....drugo jesen bomo tudi mi med njimi user posted image in ne vem kako bo s koncentracijo pri skoraj "hiperaktivnosti"user posted image . Včeraj pozno popoldne sem naši frajli posvetila čas s petjem pesmic iz knjige Ciciban poje in ona na koncu:"Mami to je brezveze" user posted image user posted image user posted image Sem samo debelo pogledala, ja kaj je tem našim mulčkom sam TV zanimiv user posted image user posted image . In ko sem ji rekla da bo pri zborčku stala in pela je kar po kavču skakala in mi dala vedeti da ona pa že ne more biti pri miru - bomo videli če ji bo spljoh zanimivo user posted image .
Sicer je nočem siliti z dejavnostmi, ker je že v vrtcu too much vsega, ampak naj se pripravi na eno resnost - pevski zborček med časom vrtca in Trimko - organizirana vadba 2 x tedensko (da se znori in razgiba), pa zunaj se hb rada vozi s kolesom.
Moram več sodelovati z njo in jo pripraviti da se bo kaj naučila - je take sorte da gre prec v jok:"Mami, tega ne znam, ne morem, ne bom." - s temi besedami vidim da imamo enega hudo trmastega bikca, ki misli da mora vse takoj in zdaj - no tako je moje razmišljanje. Bomo videli, upam da bo šlo....

Kaminek - za ušesa te bomuser posted image , ker še tukaj nisi napopala kake slikice s krsta (samo pri junijkah), ma moram te pohvalit da ste vsi zeloooo zeloooo lušni user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja Triš user posted image user posted image user posted image za ekspresen porod, pa tud jaz sem med rekorderkami, a ne? user posted image
Bomo res še enega naredili da bo ati zdraven user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

clock-img

28.10.2009, 15:14

clock-img

Anonimen

sprehod je bil fajn...zdaj sem se vrgla v gospodinjstvo...petra2007, si me naluštala za sladkarije, tako da se spravljam nekaj packat. Drugače pa hvala za kofe, še enkrat, je bilo prav luštno poklepetat z vama.user posted image

clock-img

28.10.2009, 15:26

clock-img

petra2008

pencil-img

35

Evo mene,torta pečena,nadevala jo bom z borovničevo kremo,ven bo prišla borovničeva torta. Tudi meni Majch je bil danes sprehod prelep,poleg sončka sta mi ga krasile vidve z malo Živo,prekrasno punčko imaš.
Mala Nina pančka jaz pa čakam,da se mi torta ohladi,da jo bom lahko nadevala, kajti naša mala Nina bo jutri dopolnila 4 mesece,kaj  hitro teče čas.

clock-img

28.10.2009, 16:08

clock-img

_melody_

pencil-img

380

KU KU, jaz imam pa danes že 1 mesec :D...

user posted image
user posted image
user posted image

Sara - 28.9.2009

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem