cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Dolenjke, 2. del

clock-img

08.03.2010, 09:27

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

LeeAnn - user posted image user posted image user posted image user posted image DOBRODOŠLAuser posted image user posted image user posted image user posted image
princesi - za Next. Jaz pa že dobrih 13 let nisem več v Mp, pa tut nobenega več skor ne poznamuser posted image

Eno goro user posted image za vse bolančke

clock-img

08.03.2010, 09:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.03.2010, 10:02

clock-img

rea27

pencil-img

1776

IZVIRNO SPOROČILO: Lee Ann

Ja, če se prav spomnm, bova z Reo res skupaj v P v začetku junija user posted image Tolk ste ble pridne, da mi ne zamert, ker je prav verjetno, da sem kej tut pobrklala med seboj.. Saj je prav verjetno, da sem se že videla in srečala, s katero od vas, bolj malo verjetno pa je, da se s katero poznam, ker 'nism s teh krajev duma' al kako so me že naučil te super seksi dolenjščine user posted image

iiiiiii, pa če to ni lepo - šef mi je pravkar prišel voščit za 8. marec, z lončnico, pa ne vem ktera sorta rože je to, je pa lepa! in jo delim z vami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

od kod pa prihajaš Lee Ann? Že veste kaj bo vaš bebe? Se dobro počutiš? Sama vprašanja so me..dobrodošla!!!!!

rea27

clock-img

08.03.2010, 10:09

clock-img

vaney

pencil-img

2581

dobro jutro.

LeeAnn, dobrodošlauser posted image

Zunaj je tak lep sonček, pa kaj ko tako piha, da ne moremo nikamoruser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

clock-img

08.03.2010, 10:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.03.2010, 10:37

clock-img

majch

pencil-img

1422

uuu maš pa fajnega šefauser posted image .

I'm back and I'm bad.

clock-img

08.03.2010, 10:38

clock-img

majch

pencil-img

1422

štajerkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image a čmo klub ustanovit?user posted image

I'm back and I'm bad.

clock-img

08.03.2010, 10:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.03.2010, 10:47

clock-img

Anonimen

Rea - imaš mail

Lee Ann- dobrodošla user posted image

Vsem ženskicam pa user posted image za praznik in user posted image user posted image user posted image za bolane bebije.

clock-img

08.03.2010, 10:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.03.2010, 10:54

clock-img

majch

pencil-img

1422

user posted image samo res. Jaz sem bolj Celjski konec, ampak sem lih tako tu pristala zaradi ljubezni in službe.

I'm back and I'm bad.

clock-img

08.03.2010, 10:55

clock-img

Anonimen

Ahhhh.....ljubezen ne pozna mejauser posted image

clock-img

08.03.2010, 10:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.03.2010, 11:02

clock-img

majch

pencil-img

1422

user posted image

I'm back and I'm bad.

clock-img

08.03.2010, 11:27

clock-img

Anonimen

Še to moram povedat....danes je naš Aljaž dopolnil 8 mesecev. Pa sem mu prej rekla:,, Tako, zdej si pa že velik fant in bo treba zacet bol resno kej gostega papat.,, Pa mi je reku:,, uououobabauo.,,user posted image

Drugače pa mali že par dni maha z rokico in reče:,, buabua.,, In zdej vsi navdušeno skačemo, mahamo in tulimo PA-PA!!! user posted image

clock-img

08.03.2010, 11:30

clock-img

rea27

pencil-img

1776

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Še to moram povedat....danes je naš Aljaž dopolnil 8 mesecev. Pa sem mu prej rekla:,, Tako, zdej si pa že velik fant in bo treba zacet bol resno kej gostega papat.,, Pa mi je reku:,, uououobabauo.,,user posted image

Drugače pa mali že par dni maha z rokico in reče:,, buabua.,, In zdej vsi navdušeno skačemo, mahamo in tulimo PA-PA!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo mali škratek!

jaknik, imaš mail..user posted image user posted image

kje je pa danes naša čebela..ej, ma da te ni un kofe kej zašraufauuser posted image user posted image user posted image ..ne, resno...kwa dogaja..

rea27

clock-img

08.03.2010, 11:39

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in seveda ČESTITKE za 8.mesecevuser posted image user posted image

Naš nejc tut že maha PA PAuser posted image user posted image user posted image , danes je celo očiju kar z obema rokamauser posted image

clock-img

08.03.2010, 11:53

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

kje je pa danes naša čebela..ej, ma da te ni un kofe kej zašraufauuser posted image user posted image user posted image ..ne, resno...kwa dogaja..

user posted image
is here, sem mogla čebelce prej dat spat user posted image user posted image    and now it is time for RR

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 8.3.2010 11:54:24 >

Life is to short for the wrong decision

clock-img

08.03.2010, 11:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.03.2010, 12:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.03.2010, 12:05

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

jaknik user posted image user posted image user posted image čestitke Aljažu in bravo za buabuauser posted image user posted image user posted image

alex user posted image user posted image Nejcuser posted image user posted image

clock-img

08.03.2010, 12:07

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

Hvala štrumfekuser posted image

kako je pa kaj melody in njena Sara? Sta kaj na vezi?

clock-img

08.03.2010, 12:08

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

LEE ANN-  welcome under our roof  user posted image user posted image user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

clock-img

08.03.2010, 12:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.03.2010, 12:12

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Hvala štrumfekuser posted image

kako je pa kaj melody in njena Sara? Sta kaj na vezi?

Smo ja. Obe sta fino, mala raste je že prava mala navihanka.. melody pa pravi da za RR nima več časa...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem